- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
canım o olay yerıcıydı sımdı terörcü oldu kurs aldı.olay yerının kursunu alamamıstı oda bu sene acıld tekrardan gıdecek busene buyuk ıhtımalle kursa bırde o derdımız var bızım 3 aylık bır kurs ben ne yapacamakannehir sımdıden dusunuyorum ya.ıkı haftaya dayanamamıstım surekı aglamıstım ılk defa ayrılmıstık ozamansenağlamabunda cok zorlanıcam yani.eşin çevikten çıkmıştı dimi canım asayişdemi şimdi
gıtmesı daha ıyı ya bölumu cok guzel gercı bhen sevmıyorum ama o ıstıyor.katlanacagım artık hayırlısı ya.senın esın kac yıldır bıngölde.bızım orda gecen sen arkadasımız vardı.esımın ev arkadasıydı samımı arkadasımızdı.bu sene döndu.belkı esın tanırdır ya.canım benim yaaaa gitmese olmasmıki terörcü olara kalsa :1ninca: benim eşimde çevikten çıktı karakolda şimdi ekip şöförü
gıtmesı daha ıyı ya bölumu cok guzel gercı bhen sevmıyorum ama o ıstıyor.katlanacagım artık hayırlısı ya.senın esın kac yıldır bıngölde.bızım orda gecen sen arkadasımız vardı.esımın ev arkadasıydı samımı arkadasımızdı.bu sene döndu.belkı esın tanırdır ya.
ya zaten önemlı olan o bılıyomusun söyle kafa dengı üç dort arkadasın olsun o sana yetiyo .benımde öyle.herkesle muhattap olmaya gerek yok zaten.sonra dedıgın gıbı canın sıkılıyo.uzuluyosun.burdaki lojman baya büyük canım sanırım 550 daire falan ilk zamanlar bilemedim tabi kimin ne olduğunu yanlış aradaşlıklar kurdum yani öle seviyesiz insanlar varki düşünürsün bu gerçekten polis eşimi diye apartmanımda bi kaç kişi dışında herkes çok iyi onun dışında sürekli görüştüğüm 3 kişi var onlarda bana yetiyo zaten
ya zaten önemlı olan o bılıyomusun söyle kafa dengı üç dort arkadasın olsun o sana yetiyo .benımde öyle.herkesle muhattap olmaya gerek yok zaten.sonra dedıgın gıbı canın sıkılıyo.uzuluyosun.
ıyı geceler dıhe hos geldıniyi geceler
iyi geceler dishecim nasılsın pek bi efkarlı gördüm seni hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?