Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kelebeğim yine ikimiz varız dimi Şeniz
evt canım ıkımız varız.Şenizbenımkı bugunde gecede.bende buralarda takılıoyrum. aldım sıcak cıkolatamı elıme ıcıyorummalum gurbette bayram bır yere kadar sonra yıne monotonlasıyo gunler.bılıyorsun bızımkılere bayram falan yok.calısıyorlar.allahım guc kuvet versın onlara hepsı Allha emanet olsun:Saruboceq:.

benim güzel kardeşlerim geçmiş bayramınızı kutlar nice mutlu bayramlar sevdiklerinizle birlikte olmanız dileğiyle hepinizi öperim Gurbette pek bayramın anlamı bilinmiyor çünkü polisin bayramı seyranı olmaz sağlık olsun ne yapalım bizim mesleğin cilveleri bende birkaç gün şehir dışındaydım geçde olsa bayramlaşmak için sizlere uğradım Bu aralar ortalık karışık çok dua edelim eşlerimiz için RABBİM KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN ALLAHA EMANET OLUN CANLARIM....

ben geldim arkadaşlar adım elif bende polis eşiyim aranıza alımısınız kızlar erzurumdayım 2.ci yılımız burada

teşekkür ederim canım bizim 2.ci yılımızın içindeyiz 3 yıl daha var ama lojmana geçtiğim için daha uzun sürebilir lojman 5 yılmış çünki inşallah bir an evvel biter soğuk memleket elezığda 2 tane arkadaşım var onlarında 2.ci yılları

Allah bagıslasın..:Saruboceq:
kac yılınız kaldı orda..mafoldumben
bız de bu yaz Elazıg dan geldık darısı basınıza..zemuszemus

canım sen manisadamısn bizde manisadan erzuruma geldik manisa ya bayılıyorum ben şark bitince manisayı tekrar düşünüyorum çünkü oğlumda orda doğdu

anlıyorum yerimsenibensız daha kalırsınız muhtemelen lojman hakkınız bıtınce gelırsınız Batıya..

canım sen manisadamısn bizde manisadan erzuruma geldik manisa ya bayılıyorum ben şark bitince manisayı tekrar düşünüyorum çünkü oğlumda orda doğdu

evet canım Manisadayım bu yaz geldık daha 6 ay olmadı..:kedi:
acıkcası tam olarak alısabıldıgı soyleyemıycem ama guzel kucuk bır sehır...evımı oturdugum semtı sevıyorumzemuszemus
bız aslen Aydınlıyız yakınlıgından dolayı yazmıstık burayı nasıp ıste..
ınsallah sızın de ıstedıgınız yer olur opuyorumnanaktanbız ılk tercıhe Balıkesır yazmıstık ama 2. yanı Manısa oldu..

hangi semtte oturuyosun manisanın evleri güzeldir bende güzelyurt mahallesindeki toki de oturuyordum oralar çok güzeldir gerçi manisanın heryeri güzelde bide meşhur uluparkı vardır yazın grmelisin orayı tıklım tıklımdır mesir şenlikleri falan konserler biz çok gezerdik buralarda bu etkinlikler yok kafayı yiyoruz artık yerimize gezersin oraları :))))

Son düzenleme:

ben carşı merkezdeyım Valılıgın oralarda ozel hastahanelerın bulundugu bolgede..
bılıyorum uluparkı cok gıttık ..:kedi:
konserler de evıme cok yakında oluyor balkondan dınleme mesafesınde :)kaydirigubbakcemile3
zaten cok kucuk bır sehır hemen heryerını ogrenmek kolay..

süper o zamn oralarda güzeldir benim ilk evim çarşı merkezine yakındı ama daha sonra toki ye geçtim toki biraz merkeze uzaktı laleli semtideki migrosa yakındık ama arabamız vardı hergün çarşıdaydık zaten hele perşembe pazarı meyve sebzeden tutda kıyafete kadar herşeyi bulabilirsin hemde çokmuygundur canım valla erzurum bitsin çıkarsa bende oaraya gelecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…