Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

afyonda sende çalışıyodun mardinde devammı çalışmaya
ya esım burda calısmama sıcak bakmıyo sadecebır anaokulu var guvenlı. sanırsam orda baslıycam ya.bu aralar görusme yapıyorum fıyat sartlar falan fılan konularında anlasabılrısem buyk ıhtimalle anlasacam orda baslıycam ya sıkıldım evde cocukları özledım.sen calısıyomusun

yok canım ev hanımıyım çalışmayı çok istiyorum 5 sene çalışma hayatından sonra eve kapanmak çok zor geldi bana maalesef eşimde bingölde çalışma olayına sıcak bakmıyo senin adına çok sevindim ama şimdiden hayırlı olsun yeni işin
buarada senin memleket neresi ben hep afyon zannediyodum ama sanırım orası değil dimi

afyon canım ya esımın ılk görev yerıydı afyonda tanısıp evlendık.sen bursalıydın demı yanlıs hatırlamıyosam

calısma olayına gelınce gercekten zor oluyo alısınca ama ne yalan söyleyım evın rahatlıgınadabıraz alıstım baslarsam cok zor olcak.esım görevde oldugunda gecelerı cok gecyatıyorum.sonra o sabah gelınce onla uyuyorum opuyorumnanaktanen azandan uyanmakta zorlanıcam ya-tatlicadiarzu-

evet canım ben bursalıyımm
evin rahatlığı konusunda çok haklısın bende eşim gecede olunca çok geç yatıyorum sabahın 5 inde yatttığım bile oluyo sonra eşimle yatıyorum 12 ye kadar falan sonrasındada keyfi bi kahvaltı çok şükür evimde çok güzel ısınıyo çalışsam banada çok zor gelir yani bu rahatlıktan sonra :))

vala bizde öyleyızya aynen 5 bulur benımde sonrda dedıgın gıbı 12 '1artık nezamn uynırsak.

bıtterım ya sanada olduımu bılmıyorum ama buraya ılk geldıgımız aylarda ben bunalıma gırdım ya esımın destegıyle cıktım cok kötuydu ozamnlar kımseyle konusmadım annemler arardı tele cvp vermezdım hatta annem cok uzulmustu sonra konustugumuzda bırdaha öyle yapma bana garezınmı var demıstı yaa.zaten cok uzuluyo bana bayramdada gıtmıycem esmım ibırakmak ıstemıyorum buralarda yaa sımdı daha cok uzülürdur.

tamam canım ıyı oldu tel almamız ınsalh bıgun yuzyuzede gorusuruz eslerımızde tanısırlar.mardınede beklerım bu arada mutlaka

benim içinde ilk günler zor geçti hatta minimum düzeydeki depresyon için şurup kullandım çok şükür eşimin desteğiyle toparlandım bende bayramda bende burdayım canım eşimi bırakıp gitmek içime sinmez zaten oda göndermez malum yeni evliyiz kıskançlık falan:asigim:

demekı herkes aynı seyı yasıyor.bencede sız yenı evlısınız:jeyyar: gıtmemen en dogrusu

tamam canım ıyı oldu tel almamız ınsalh bıgun yuzyuzede gorusuruz eslerımızde tanısırlar.mardınede beklerım bu arada mutlaka

inş canım benim bende bingöle bekliyorumm mardini merak ediyorum aslında hatta geçen eşimede söledim arkadaşımda var onunlada görüşürüm dedim delikafadulden araba almadan hiçbiyere gidemeyiz dedi

ya konudan konuya atlıyoruz ama nedıyecem bu topık ılk acıldıgında cok hareketlıymıs ya ne guzelmış ozaman neden bukadar azaldıkı katılım keske yıne arkadaslar gelse cok guzel olur.paylasım yaparız

inş canım benim bende bingöle bekliyorumm mardini merak ediyorum aslında hatta geçen eşimede söledim arkadaşımda var onunlada görüşürüm dedim delikafadulden araba almadan hiçbiyere gidemeyiz dedi
hayırlısı canım ya alırsınız araba yenı evlısınız daha yavas yavasoluyor onlar. ozama gelırsınız gezdırırız sızi.cok guzel olur.

önceleri polis sevgilisi olarak göz atıyodum ortam çok güzeldi sonra niyese kimse uğramadı asker eşleri hiç durmuyo maşallah onların topik sürekli aktif

önceleri polis sevgilisi olarak göz atıyodum ortam çok güzeldi sonra niyese kimse uğramadı asker eşleri hiç durmuyo maşallah onların topik sürekli aktif
evt ya gercekten onlar cok guzel bır sekılde paylasım yapıyorlar bızımkıde ınsallah öyle olur.bız vesıle oluruzsırnaşık şeyöyle olmazsada zaten eslerımız geceye gıttıklerı zaman bız alır götururuz bu topıgı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…