• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

tamam canım yalnış anlaşılma oldu sanırım :))) valla benimki çevikte çalıştı sonra trafik en son karakolda çalışıyo diyorki karakolda daha çok şey öğrendim ne olursa karakoldan geçiyo çünki çevik acemi polis olduğu için olayları öğrensin diye her olaya onları sokarlar ama tarfikta zordu karakol offf allahııımm neler geliyo neler bi görsen her iş var başlarında sende kusura bakma tatlım birden öyle bir hisse kapıldım :)))

estagfirullah canım benım haklısın ya trafıktekılerede cok zor dusunsene adam rusvet alsada almasada adı trafıkcı ya hemen bu da corbacı dıyorlar sadece onun verdıgı rahatsızlık bıle ne buyuk stres.karakol desen ayrı bı dert babam bı ara kımlık bıldırımlerıne falan bakıyodu karakoldayeken eskıden bılgısayar nerdeeeeeeee benı cagırırdı bende oyun oynuyo olurdum lojmanda arkadaslarımla oyun oynuyorum derdım bu sefer arkadaslarımıda toplar hepımızı karakola gotururdu mahalle mahalle sokak sokak dosyaları ayırtırdı kım ne ıs yapıo nerde oturuyo hepsını ogrenmıstım tabı sonra bıze odul olarak cıps kola falan alırdı babam ki işini kimseye yuklemeyen adam ne kadar daralıyodu kı bızı toplayıp goturuyodu hemen hemen her bırımde calıstı ama derdı hep polislik karakolda öğrenilir diye ne karakol anılarım olmustur babam sayesınde benı nezarete bıle atmıstı komiserinin oğlunu dövmüştüm bi gece yat aklın basına gelsın dıye nerdeeeeee ben fırlama akıllanırmıyım nasıl heycanlı gelmıstı hey gidi günler heyyyyyy:roflol:

eş adayımda çevik kuvvette çalışıyor. 2 haftada bir zor buluşuyoruz çalışma saatleri yogun şarkta daha zor olucak eminim :( babamda polis alışkınım aslında ama biz şark hizmeti yaptıgımızda ben bebektim hatırlamıyorum. annemin babamın anlattıklarıda gözümü korkutuyor elimde olmadanda içime sıkıntı düşüyormafoldumben

canım benim korkma şöyle düşün eşim hakkaride çalışıyor polis okulundan bir arkadasıda istanbuldaydı trafık polisi olarak gecen yıl konsoloslukta cıkan olayda şehit oldu insanın başına bişey gelecekse doğudada gelir batıdada allah herkesi kazadan beladan korusun içini ferah tut allahın izniyle bi sorun olmaz inşallah

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi olmaya çalışıyorum bende yeni katıldım daha dogrusu sürekli evin içinde sıkıntıdan patlarken burayı buldum 6 ay oldu evleneli aslen adanalıyım ama esim burda görevli kom da polis sivil hakkaridemisin ayyy orası çok karısık ve çok zor bi yer degil mi sen nerelisin

evet canım karısık ama bizde sizin gibi tv.den izliyoruz lojmanda oldugumuz ıcın pek sıkıntı yok allaha sukur ben cok zorlanmadım apartmanda herkes bı aıle gıbı olduk belkı onun ıcın yozgatlıyım canım ama dogum yerım adanaya yakın antakya ben evleneli 2bucuk ay oldu ama alıstım inşallah sende bi an önce alışırsın oturdugun yerfde gorusebılecegın kımse yok mu

yaa ben alışmışım üniversiteden dersaneden hep genc kız arkadslarıma suanda sitedeyiz ev kirası 450 yeri güzel ama ben adanadanda koptum esimi çok sevdigim için evlendim ilk apartman hep yaşlı insanlar bide canımbenim herkese güvenip herkesle görüşememki ben benim gibi polis esi olsun güvenip görüşebilcegim bi tane arkadsım olsun istiyorum benimkinin ilk görev yerib urası 5 yıl cevikteydi şimdi çıktı e arkadsları doguya gitmiş samimi oldukları kimi esleride çalışıyo oda bana uymuyo ama gerceketen dün hüngür hüngür agladım niye evlendim ben diye esim kalk gezdirim seni dedi bende istemedim hala görevde ve ben yine kaderimle basbasayım....yalnızım

benimde unv dersanede uye oldugum cesıtlı sıvıl toplum kuruluslarından arkadaslarım vardı ama burdada var allaha sukur lojmana cıkma ıhtımaliniz yok mu

aa ben de mersınlıyım canım
neresındesın mersının memleketım mersin benimm canım memleketım

melike_ece hayat anladıgım kadarıyla senin içinde zor allah sabır versin herkese ben 21 yaşındayım ocakta sözüm olucak aileler den yanasorun yok herşey güzel gidiyor ama benim pek hevesim yok aileden uzaklaşmak başka bir yerde yaşamak yanlız kalmak şark hizmeti filan bende heves bırakmadı annem benden daha hevesli daha dogrusu herkes benden çok hevesli neredeyse evlenmekten vazgeçmek üzereyimsenağlama

anladım canım alıştıkca seversın ınsAllah ben cok ozluyorum sureklı gelıyorum tanısırız bır gun bakarsın
foruma gıtsene sen de cok ünlü yaa :) carsısı cok mersının ama tabı bıraz etnik olarak karısık o bazen sorun oluyor ..

melike_ece hayat anladıgım kadarıyla senin içinde zor allah sabır versin herkese ben 21 yaşındayım ocakta sözüm olucak aileler den yanasorun yok herşey güzel gidiyor ama benim pek hevesim yok aileden uzaklaşmak başka bir yerde yaşamak yanlız kalmak şark hizmeti filan bende heves bırakmadı annem benden daha hevesli daha dogrusu herkes benden çok hevesli neredeyse evlenmekten vazgeçmek üzereyimsenağlama

ya hayır öle söleme bak benide üzüyosun bak abna 1 saat uızaktayım aileme ama gidemiyorum biliomusun ben evlilige az kala arkadaslarıma imreniyodum bekarlar diye yada okuldayken onların sevgilileri yanında ne güzel diye ama sonra noldu biliomusun okul bitti asklarıda bitti bu defada herkes bana imrendi evet anne baba daha çok hevesli çünkü kızları rahat edicek tamam polislik hem zor hemde çok kutsal ben gurur duyuyorum herkes ben polis esiyim diye nasıl deger veriyo bi bilsen esime nasıl yaklaşıyolar o yüzden aklını kullan emin ol herkes sanada imrenicek ve esinle çok mutlu ol tamammı bende 23 yasındayım e biraz abllalık yapım herkes polis istiyo arakadslarım ne diyo biliyomusun polis olsun çirkin olsun işte sözün bittigi yer...biz çok sanslıyız allahıma şükürler olsun

::)))

masal bence stresten kaynaklanıyor yokse kım ıstemez sevdıgıyle evlenmek bas basa kalmak her seyı paylaşmak ne guzel..bu tatlı telaşların keyfını cıkar ..mutlluluklar dılerım

Back
X