azerbaycanın neresindensin türkiyedemi oturuyon anlayamadım ben
aynen öyle bitanem bu arada esim geldi seni söledim de neresindenmiş diyo ovacumayı bilirmiymiş diyo sekerrrr karabüklüm safranbolulum soruyoooooozemuszemus
selam kızlar bende polis esiyim afyon suhutta oturuyorum
selam kızlar bende polis esiyim afyon suhutta oturuyorum
hayatım bende eşimde karabük merkezdeniz ama ova cumayıda bilirim tabi akrabaları falanda neree oturuyomuş bi sor bakalım belki de tanıdık çıkarız çünki küçük biyer olduğu için
tabikiii canım yaaa şimdiden böle şeeler için huzursuz etmeyin kendinizi enn iyisi oturma odana iki çekyat bi tv bi halı alırsın yatak odanada büyük dolap yerine çocuk odası dolabı bide şifonyer alırsınnnn misss gibi evvvv :asigim:
yok hayatim Turkiyede oturmuyorum.Bakudeyim.
köyleri dere köymüş kaynanamda oralı ya köyü baskaymış soyadımız avcı orda köyler uzakmış birbirine ama
evet köyler uzaktır canım merkezde olsaydı kesin tanırdık ama akrabaları nerdelermiş onlardamı köydelr
Arkadaşlar bende evlendikten sonra taşınma nedir öğrendim.Evet benim değiştirdiğim şeyler oldu ama,bazıları sadece.Onuda hiç taşınmayanlarda 10 yıldan sonra değiştirebilir yani.Yoksa öyle birsürü para ödeyipde dağılıp kullanamadığım bişeyim yok çok şükür..Hiç taşınmayana göre yıpranma payı mutlaka oluyor eşyalarda bu bir gerçek.Ben yinede durumu olanın tabi,abartmadan gönlünden geçeni alabileceğini düşünüyorum.Yani sonuçta eşya ama,insanın gönlüde isteyebilir,buda çok ama çok normal birşey..
Ayrıca tabiki de öncelik sağlık,huzur,mutluluktur,bunun çok iyi bilincinde olan bir insanım.11 yıllık evlilik hayatım boyunca önce sağlığın ve huzurun geldiğini pekiştirerek anladığım etrafımda ve hayatımda yaşadığım birçok olay oldu çünkü..Ben aman taşınacağım diye bazı şeylerin alınmaması taraftarı değilim sadece.Dediğim gibi herkesin kendi hayatı,kendi kararı.Bunlar sadece benim düşüncem.Söylemeye çalıştığım da eşyanın çok değerlim olupta sağlığın mutluluğun ikinci planda kalması değildi,yanlış anladınız sanırım..
bakuden nasıl oldu ya adana bahsedebilirmisin merak ettimmm
Arkadaşlar bende evlendikten sonra taşınma nedir öğrendim.Evet benim değiştirdiğim şeyler oldu ama,bazıları sadece.Onuda hiç taşınmayanlarda 10 yıldan sonra değiştirebilir yani.Yoksa öyle birsürü para ödeyipde dağılıp kullanamadığım bişeyim yok çok şükür..Hiç taşınmayana göre yıpranma payı mutlaka oluyor eşyalarda bu bir gerçek.Ben yinede durumu olanın tabi,abartmadan gönlünden geçeni alabileceğini düşünüyorum.Yani sonuçta eşya ama,insanın gönlüde isteyebilir,buda çok ama çok normal birşey..
Ayrıca tabiki de öncelik sağlık,huzur,mutluluktur,bunun çok iyi bilincinde olan bir insanım.11 yıllık evlilik hayatım boyunca önce sağlığın ve huzurun geldiğini pekiştirerek anladığım etrafımda ve hayatımda yaşadığım birçok olay oldu çünkü..Ben aman taşınacağım diye bazı şeylerin alınmaması taraftarı değilim sadece.Dediğim gibi herkesin kendi hayatı,kendi kararı.Bunlar sadece benim düşüncem.Söylemeye çalıştığım da eşyanın çok değerlim olupta sağlığın mutluluğun ikinci planda kalması değildi,yanlış anladınız sanırım..
Anlatim cnm:)) unv 4 deydik yabanci ogrencilerin katildigi bi seminer vardi.nisanlim da o seminere katilmistik orda gorduk bir-birimizi asik olduk sonra askim Trye dondu ve telde nette konusmaya basladik 7-8 ay falan.sonra tekrar bakuye geldi ailemle tanisti bizimkiler kabullenmek istemiyordu baska memleket zor olur falan dedi ama herseye ragmen biz vazgecmedik.2008 de annesiyle beraber isteme geldi ve nisan yaptik.simdi pomemi pazandi Allahin izniyle 6 ay mezun olacak 7 ci ay dugunumuz var:))
aaaaa vallaa bu konu hep yalnış anlaşılmış arkadaşlar ben bi el atıyım meseleye arkadaşlarımın ve kandi yazdıkalrımı dikkatle okuyorum kimse eşya almasın demiyoki alsın ama fuzuli olanları almasın diyoruz benim eşyalarımı sayayım hiç birşeyim yok değil oturma odam var yatak odamda var mutfak eşyalrı masası sandalyesi hepsi var hepside çok güzeller hiç öğrenci eviyle alakası yoktur eşyadan kastımız bir oturma odan birde misafir odası gibi ayrıntılardı ama herkes yalnış anlaşılmış :)))))
hoşbuldumm canım. a.s.ne dersanesine gidiyorsun canım işten sonra dersane çok yorucu olur. ben ingilizce kursuna gidiyordum işten sonra. eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyordu. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?