Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım bıldıgım kadarıyla yanı eskıden oyleydı her ılın belırlı bı suresı vardı dıyelımkı bı ılde 10yıl kalıncaksa 11.yıl tayının cıkardı ama sımdı degıstımı bılmıorum.buyuk ıhtımalle sıcılınde bısey olmazsa cıkmaz.14yıl antalyada oturduk aılem hala orda komsularımıızın hıcbırının ıstegı dısında tayını cıkmadı ısteyenler gıttı ıstemeyenler kaldı aynı sekılde konyadada oyleydı hatta bı arkadasım orda dogmus 25yasında babasının tayını hıc cıkmadı adam 2yıl once emeklı oldu o da yas haddınden

elifimmmmmmm ne olduuuuuuuuuuuu kim üzdü seniiiiiii

ayy canım ya nerelerdesin sen :))) ya yalnış anlaşılmalar oldu sanırım benim yazdığımla alakalı yazılanları okuyup özetetleyici bişey yazayım dedim isim falan belirtmedim alıntı yapmadım ama bi arkadaş yalnış anladı yazdığımı biraz gerilmiştim geçti amaa sizler varsınız ya kimse moralimi bozamazzz

geldim canımm teşekkür ederim zemuszemus nasılsın tatlım

walla iyiyiym canım sende saol bugün sabah aglayarak uyandım çok garıp bi rüya gördüm böle bulutlarda askerler yürüyodu sonra bide ak sakallı bi dede çok hayretle baktım nasıl yürüyolar böle diye daha sonra üc asker el acmış dua ediyo en sonunda esimin yanında bi sarışın kız allahım kafayı yiyecektim az daha aglaya aglaya gözlerim şişti hem askerlere hem esime çok duygusalım esimde korktu aglayarak anlatttım sonra baya bi teselli etti sarıldı tekrar uyuya kalmışım ya sorma hala soktayım.....:gitme:

oy oy oy üzülme canım yahu rüya altı üstü. sıkma canını bazen rüyalar çok saçma şeyler olabiliyor. eşini çok sevdiğin için seni çok etkilemiş rüyan. bak oda destek olmuş sana teselli etmiş.

baska sansı var mı sence kısss ben onu nasıl seviyom bi allahım bilir bide ben aynı sekilde oda bundan süphem yok zaten olamazda biz ask evliligi yaptık inşallah hepte böle gider saol tatlım darısıda tüm temiz kalpli iyi niyetli insanlara olsun :Saruboceq: bide bebişimiz olsun hayırlısıyla baska bişi istemiyom yüce allahımdan

maşallah tatlım olur canımcım olur sen üzme kendini. seneye bakarsın bebişin kucağında olur. böyle taklalar atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…