- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
ya yusum sende abla sende bunkonuyu kapatalım tadsız şeylerden bahsetmeyelim sohbertimize devam edlimmm hadiiii[/QUOT
canım anlasa kapatacamda açıklama yapma gereği hisediyorum çünki ben hassas bi insanın böyle şeyler beni üzer ben kimseyi kımayı istemiyorummm yaa
biraz moralim bozuldu duruldum canımm :)))))
guzel ablacimm benim kaydirigubbakcemile3bosverin ya
allah hayırlısdını versin tatlım
amin canım hep dua edin olurmu bende size ediyorum esim nette haber okuyodu burdayım yoksaaaaaopuyorumnanaktan
e ne oldu herkes nerde nyase melike heralde daha rahattır en azından iki lafın belini kıracak arkideşler bulduu
inşallah canım allah hayırlısını versin çok tatlısın eminim senin gibi canayakın bir bebek olurrr canım benimm
ayyy kıyamam sana ben ya tatlım saol senin yakışıklı için ugrasıcaz artık bakalım bu arada analar güzel gerisi merak etme senn yawrummm benimm bu arada esim netteydi ama ben burdayım okeeee yarı yolda bırakmam sizi ben helede seni bitanemmmmmhihoyyyt
amin canım hep dua edin olurmu bende size ediyorum esim nette haber okuyodu burdayım yoksaaaaaopuyorumnanaktan
ben ediyorum canım allah gönlüne göre versinn giderken haber ver şekerimmmm
e ne oldu herkes nerde nyase melike heralde daha rahattır en azından iki lafın belini kıracak arkideşler bulduu
evet melikeyi rahatlamış görüyorum vallaa iyi oldu bu topic yaradı sana kuşummm
bırakma bırakma bir sene sonra bende sen gibi olacam kesinnn burda konuşa konuşa atlşatacaz[/QUOTE
konuşuruz kuzum nasıl olsa burdayız demiii :)))) resimlerini gördüm çok şekersin yaa çok yakışıyosunuz allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahopuyorumnanaktan
bırakma bırakma bir sene sonra bende sen gibi olacam kesinnn burda konuşa konuşa atlşatacaz
ay ben çok duygusalım yok ya bi yere gitmiyom simdilik esim diyoki benim toprakla msn yapın diyo nasıl olur bilmiyom var mı bi fikrin hihoyyyt
yaparız canımm özelden atayım sen ekle beni ordanda görüşürüz canımcımm
yaparız canımm özelden atayım sen ekle beni ordanda görüşürüz canımcımm
walla iyi olur çok sevinirimmmmkaydirigubbakcemile5
walla iyi olur çok sevinirimmmmkaydirigubbakcemile5
attım msajı bak bakalım gelmişmii
geldim ya başka bir yere bakıyordum çok sağol ablacımm amim bir an evvel kavuşalım 6 yıl dile kolaybırakma bırakma bir sene sonra bende sen gibi olacam kesinnn burda konuşa konuşa atlşatacaz[/QUOTE
konuşuruz kuzum nasıl olsa burdayız demiii :)))) resimlerini gördüm çok şekersin yaa çok yakışıyosunuz allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahopuyorumnanaktan
melikecim işyerinde hızlı hızlı düzgün yazayım diye uğraşmaktan burda böle rastgele rahat rahat yazmak iyi geliyor dikkat ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?