bende geldim bayanlar:hulya:
ya öyle boş bırakmıyoruz topikciği bak kızacam ama onlara elif abla melikehb anam ben çıkalı neler konuşulmuş bırakmaya gelmiyor hani (=
geldim ya başka bir yere bakıyordum çok sağol ablacımm amim bir an evvel kavuşalım 6 yıl dile kolay
melikecim işyerinde hızlı hızlı düzgün yazayım diye uğraşmaktan burda böle rastgele rahat rahat yazmak iyi geliyor dikkat ederim tatlım
ok tatlım bilmiyodum kusura bakma sende olurmu canımcımmmmkaydirigubbakcemile5
ok tatlım bilmiyodum kusura bakma sende olurmu canımcımmmmkaydirigubbakcemile5
yok kuşum benim sorun değil öylede yazmam gerek
ya öyle boş bırakmıyoruz topikciği bak kızacam ama onlara elif abla melikeklava: klava: klava: klava:
ayy ne anlatayım canım yarın iş var dersane var bir sürü ders var benim bakasım yok uykum var bende sıkıntı var ben anlatmayım gördüğün gibi rezil durumdayım,gülaycığın nişanlısı eğitime gitti şimdi otobüse bindi inşallah su gibi gider gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yok canım ya burdayız bi yere gitmedik e anlat bidenemmmmm:içelim:
ayy ne anlatayım canım yarın iş var dersane var bir sürü ders var benim bakasım yok uykum var bende sıkıntı var ben anlatmayım gördüğün gibi rezil durumdayım,gülaycığın nişanlısı eğitime gitti şimdi otobüse bindi inşallah su gibi gider gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çalış kuşum çalışş da ver valla okul biteli 3 yıl oldu çalışmak bana işkence gibi geliyorramin canım biter o günler benimkide kısa dönem askerlik yapmıstı bilirimmmm bende işletme 3 okuyom sık calışmam lazım ya bakıcaz artık kaydirigubbakcemile5
çalış kuşum çalışş da ver valla okul biteli 3 yıl oldu çalışmak bana işkence gibi geliyorr
sen de kpss ye girsen önlisans için memur atanabilirsin
hb anam ben çıkalı neler konuşulmuş bırakmaya gelmiyor hani (=
bana yazdıklarınız gelmiyor heralde ben çıkıyım azıcık derse bakayım yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya öyle boş bırakmıyoruz topikciği bak kızacam ama onlara elif abla melikeklava: klava: klava: klava:
attım msajı bak bakalım gelmişmii
canım herkes cıkmış sende çıkıcanmı bizimki nette işimi var ne güzndüz burdayım maalesef sen ne yapıcan zemuszemus
nere gittiniiissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?