Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkese ii geceler sekerlerr sütümüzü içip, muzumuzu yiyip yatıcaz oglusumlaaa kendinize çok ii bakın

Son düzenleme:
melike_ecesuu;
Teşekkür ederim canım Malatya tercihlerimiz arasında yok ilk sıraya maraş yazdık inş. olur. bakalım hakkımıza hayırlısı...

Aysen_34 ;
Müd. göndermiycek diye bir söylenti var ama hayırlısı yinede gitmek istiyoruz...

Caponumm ;
teşekür ederim canım....

Son düzenleme:
iyi geceler :92::92:
meloşş bacımm nediyon bakayım konuşmayalı
nidim kusumm şimdi doktorumuza gittik geldik oglumun kalbini görememişti net olarak damar yollarını felan güzel teyzesi çok şükür iyimiş bide ayrıntılı olarak gösterdi mi renkli ben basladım aglamaya şimdi biraz daha iyiyim rabbim bu güzel duyguyu en yakın zamanda hayırlısıyla sanada yasatsın inşş canım arkadasım benimmm

rica ederim canım hakkınızda hayırlısı olsun inşş

ayy canım amiinnn rabbim bebiş isteyene hayırlı bebişler versin inş. hayırlısıyla banada

herkese günsydınnnn kızlarrrr herkes iyi anlaşılan meloşum sabah sabah duygulandırmış emir beyyyy allahım herkese yaşatsın inşallah
ben bugün kendimi acayip dinamik hissediyorum neen bilmiyorum
dün bir ark. doğum günüsü vardı orda onun bir arkadaşı geldi oda nişanlıymış tayinleride vana çıkacakmış davet ettim gel topikciğimize dedim.erciç nasıl bir yer bilen varmı oraya gideceklermiş

amaninn renklide gördün minnoşu :98:
resimlerini dört gözle bekliyorum hele bi doğsunda hayırlısıyla

caponum naber kuzu kendini iyi hissetmene sevindim bende aksine bugün kendimi pek bi mayışık hissediyorum

emsalsiz sende istbldaymışsın kaç senelik memursunuz kıdemliyseniz gidersiniz herhalde ama geçen senede isteyen arkadaşların çoğunu göndermemişlerdi :26:

selam kuzum vallahi iyiyim biraz sohbet edelim sanada bulaştırayım inşallah sen neden mayışıksın az mı uyudun yoksa yada kafana birşey mi takıyorsun

ayy tam nişanlıma bağırmaya ve de dırdıra hazırlanıyordum beni neden aramıyorsun diye pat teefon kapanmış ayy çok feci oldum o beni aramış şimdi obana dırdıra hazırlanacak kesin

2 senelik evliyim artık düşünüyorum evin neşesine neşe katacak bi bebiş lazım bence

ayy inşallah rabbim aratmadan verir canım gerçekten neşe katıyo eve bizimki daha 1 haftalık minnacık birşey bilmiyo ama onun varlğı esnemesi ağlaması bilee bizi kahkahaya boğuyo rabbim herkese versin

ayy inşallah rabbim aratmadan verir canım gerçekten neşe katıyo eve bizimki daha 1 haftalık minnacık birşey bilmiyo ama onun varlğı esnemesi ağlaması bilee bizi kahkahaya boğuyo rabbim herkese versin

maşallah allah analı babalı büyütsün... amin canım allah kimseyi bebişsiz bırakmasın...

hayırlı günler hanımlar nasılsınız ?:90:
tayincilerimiz varmış bebek isteyenlerimiz varmış ,tayincilerimize istedikleri yerlere gitmeyi nasip etsin inşl,bebek isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat versin inşl rabbim,öpüyorum hepicinizi

selam kuzum vallahi iyiyim biraz sohbet edelim sanada bulaştırayım inşallah sen neden mayışıksın az mı uyudun yoksa yada kafana birşey mi takıyorsun
spor yapmaya kalkmıştım canım iyi geldi duşumuda aldım açıldım
yok canım çok şkr kafama bu ara toka ve diyetten başka bişi takmıyorum

ayy tam nişanlıma bağırmaya ve de dırdıra hazırlanıyordum beni neden aramıyorsun diye pat teefon kapanmış ayy çok feci oldum o beni aramış şimdi obana dırdıra hazırlanacak kesin

benimde teldede sorun var bazen şebeke gidiyo nasıl ayarlıyosa kendini özellikle eşim gecedeyken ben evde sabahlarken kapanıyo
sırf o yüzden eve ev telefonu aldı paşacazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…