Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet canım çalışınca zor oluyo
neyse evlenince artık rahat rahat yazışırız o zamanda evde durmaktan sıkıldım yazarsın
beyaz ekmek iyi olmamış evet ama akşam yemeğinde telafi edersin
dene canım çok leziz oluyo özellikle yoğurtla
neyse ben kalkayım benim tosun paşa anca uyandı dışarı çıkıcaz öpüyorum seni

evet hayatım bu seferde ondan dolayı sıkıldım derim insan oğlu doyumsuz ve mutsuz ne olacak işte,size iyi gezmelerrrrrr

evet hayatım bu seferde ondan dolayı sıkıldım derim insan oğlu doyumsuz ve mutsuz ne olacak işte,size iyi gezmelerrrrrr

sorma kuzum dalmıstım ama cıktım sukur bırazdan kankilerim gelcek sımdıde ona kosturuyorum

slmm cicişlerrrr biz geldikk babamızı göreve yolladık oglusumla yine nöbetciyiz anlıcagınızzz

saol quzusummm tamam bekliyorum ben yeni tariflerini zevkle yaparım seker arkadasım benimm canımsınn

Son düzenleme:

benim kocişde babalık iznini kullanıyo allahdan 10güne çıktı da ii oldu ama ben şimdiden ağlıyorum çünkü çok alıştım hep evde olmasına cumartesi başlayıp geceye gidecek moralim bozuluyoo yaaaa

evet işte hayatım alalh korusun yani ölümde olabilir boşanmada o zaman ne yapacağız peki baba evine dön

bak sen sıpayaaa kendıni saklıyo dönmüyooo haaa utangaç mı olacak yoksa melikecim

canım baba sözü dinliyormuş akıllı çocukkk,babalık izni 10 gün ha çok sevindim sayende birşey daha öğrendim,cidden zor gelir ya tam aile olmuşsun sürekli berabersin ama olsun nasılsa gelecek onun tadıda başka olur evde babişi beklemek onu düşün birde sizleri ev bırakıp işe gidecek sen en azından bebişinle berabersin sıkma canını şimdiden sütün kesilebilir

neyse kızlarr beni yan siteden polis eşi arkadas cagırdı kocası geceye dönmüş gel oturalım melikecim der gideyim bi kaç saat oturayım geleyim kendinize çok ii bakın öpüldünüz

bak akıllı bebiş maşallahh şimdiden söz dinliyo oyy yavrumm benim yaaa....gerçekten bi gün gece bi gün gündüz eşimi az görüyorum şimdi yanımdaya öyle ii geliyokii işte çalışacağını bilmek üzüyo beni ama dediğin gibi onun için daha zor olacak bn en azından bebişle vakit geçireceğim

insan alışınca ayrılık zor oluyordur üzme tatlı canını canım ,hem çok uzağamı yolluyorsun işine gidiyor eşin,bebişinle ilgilenirsin sende kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…