Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

amin kuzum aminnnnn çok saolasınnn
2 senelik evliyim artık düşünüyorum evin neşesine neşe katacak bi bebiş lazım bence
inşş hayırlısıyla seninde bi bebişin olur canımm
koydum kuzumm resmini temmuz anneleri topigine mesajdan git görürsün hatta begenilene bak tıkla cıkar

aman kuzum ne güzel şeyler takmışsın kafana sen koşu bandını kaça aldın ne marka nişanlım bana almıyor,bende çeyiz muhabbetine alamıyorum spor gerçekten çok önemli insanın dinç durmasını sağlıyor ve insan kndini çok zinde hissediyor,en iyisini yapmış bazen gereksiz gibi geliyor ev telefnu ama herzaman çekim gücü var ben kazasız atlattım sesi çıkmadı huyuna gitmeliyim cumartesi ark. nişanı var gecede çıkılacak huysuzlandırmamak lazım bizimkini de

meloşummm ben bulamadım yaaaaaaaaa link koyuversende baksam tosun paşamaa

melike ben bile heyecanlandım resmi görünce teknoloji sen nelere kadirsin yahuu

melike ben bile heyecanlandım resmi görünce teknoloji sen nelere kadirsin yahuu

ayy sorma sekerr bende hep bişiye benzetemiyodum önce görünce sastım sonra güldüm sonrada agladım elimde olmadan dr bey süpriz yaptı normalde o da ayrı bi ücretliydi

ayy sorma sekerr bende hep bişiye benzetemiyodum önce görünce sastım sonra güldüm sonrada agladım elimde olmadan dr bey süpriz yaptı normalde o da ayrı bi ücretliydi

insan şoka girer valahi yarabbime inanmayan taş olur karnında bir canlı varlık var tüylerm diken diken oldu,doktorunda iyimiş süper süpriz yaaa ee babayamı benziyor sana mı

Hepsiburada.com : Altis Sd 5000 Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu 2.5 Hp Motorlu Koşu Bandı + Altis LS 956 Egsersiz Çalışma Seti Hediyeli | Spor ve Fitness
biizmki bu canım taksitle aldık incelersin
o zaman pek sesin çıkmasın senin biz kadınlar işimizi iyi biliyoz valla
amaninnnnnnnnn
kız bacım bu sankimm enişteye benziyo yahuuu
bende renkli renkli deyince ahaaa dedim renkli görcem ama uştrasyondan pek bi farkı yok gibi
kollarını ısırasım geldi
tosun gibi olsun yerinde inşlhh keşke yakın olsaydık boll boll severdim yaw

insan şoka girer valahi yarabbime inanmayan taş olur karnında bir canlı varlık var tüylerm diken diken oldu,doktorunda iyimiş süper süpriz yaaa ee babayamı benziyor sana mı
evet canım doktorumu o yüzden bırakmak istemiyom en pahalıya dogum oluyo burdaki fiyatlara göre napalım saglık olsun babaya şimdilik kuzumm

yok kusumm normalde renkliydi ultrasyonda ama kagıdı renksiz aldıkk aminn kuzumm yakın oluruk inşşş canım arkadasım benimm ahh canım benim yaaa rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşşş kuzusummmm

anladım canım
belli olmaz tepende bitiveririm belki
amin canım rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip ets,n inşlh

ay ben itiraf ediorum biz kadınlar fenayız vallahi dünden ebri sessiz sessizim dünde doğumgünüsü vardı ark. bişi demesin diye erkenden evdeydimfırtına öncesi sessizlik bu kuzum ben bu altisin cardio stepperını aldım kırıldı 2 haftada geri iade ettim hemde aynı siteden demekki her ürünü aynı olmuyor senink sağlamsa çok sevindim fiyatıda çok uygunnn

sende saoll bidenem bizde seni çok öpüyoruz afiyet olsun sana simdiden melegimm

eeee işi bilcen işe gitmiycen diye boşa dememişler
valla canım eşimin spor hocası arkdşı var ona sorduk biz işte motorunun nasıl olması gerektiğini felan herşeyi anlattı eşime ona göre aldık bizde şimdilik bi sorun yok inşlh olmazda
müziğide açıyorum değme keyfime yürürken alttada kimse yok bizim market altımız rahatım yani

aynen öyle canım benimm
sen biraz daha kullan bende bakayımkandırmya çalışayımm pek zannetmiyorum ama deniyim sen eyem k yapmaya gitmemiş miydin

kimseler yok bende evime gidiyorum gece gelenler hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…