Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Biz zaten şark dönüşü istanbul istiyoruz kısmetse geri döneriz işte kimisi istanbulu sevemiyor korkuyor orda yaşamaktan ama bende başka yerde yaşayamıyorum bunu çok çok iyi anladım

korkmak değil ya tamamen annemden ayrı kalmak soruın benim için yalnız kalmasa heryer olablirdi allah biliyo gezmeyi severim ama inşallah bizde kendi memleketimizde görev yapabiliriz bi gün ümidim var
aslında bir ara böyle bi yasa söylentisi vardı kaızlar duydunuz mu hiç?
polisler kendi memleketlerinde görev yapabilecek dendi ama :26:
inşallah olur ya inşallah

canım inşaallah herşey istediğin gibi olur..........

günaydın kızlar...

Kandilimiz mübarek Rabbim bu gece yapılan dualarımıı hayırlısıyla kabuletsin.... Dualarımızda birbirimizi unutmayalım
amin canım senindee
regaip kandiliniz mübarek olsun hanımlar rabbim bütün dualarımızı kabul eder inşl....

bu sene girmicem canım seneye 2012 deki kpss için demiştim dersaneler baya pahalı,hatta martta başlamışlar kayıtlara ben geç bile kalmışım para önemli değil iyi bir puan alayım da ....
amin kusum aminn hakkımızda hayırlsı olsun inşşş
kandiliniz mübarek olsun..................
seninde tatlısımm
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi kandiller....
sanada hazalcım
aminn kuzumm inşş hayırlısıyla sizinde bebişiniz olur senin aysenin emsalin dua et sende emi
ayy inşallah gelir komşu oluruz isterim valla
bizimde ilk tercihimiz ama kısmet ederi inşallah rabbim duanda beni de unutma nolur
inşş tatlım benimm hakkınızda hayırlısı olsun her daim tabi ailene yakın olman emin ol cok güzel olucaktır bende gecen yıl mersindeydim ailem adanaydı ne güzel gidip geliyodum 45 dakikaydı şimdi 6 saat uzaktayım eşim 12 24 calışıo ve gitmem mümkün olmuyo
emniyetin gülleriiii hzyırlı kandiller hepinize
sanada bitanem

melikecim annem alışıncaya kadar da olsa yeter bize şu ilk zamanları atlatsak hayırlısıyla acımız biraz daha küllenecektir inşallah nelere alışıyoruz

bende bugün dr beyle görüşmeye gittim dogumum devlette olucak sanırım aslında özele gidiyodum ama benim doktor 1-10 temmuz arası yok bende kendimi riske atmak istemedim hem buranın devlet hastaneleri çok ilgili özel gibi sanki ben 5 temmuz evlilik yıl dönümüm diye cok istiyorum inşşş rabbim gönlüme göre verir ogün nst.ye girmiştim bi sancım agrım olmuş yani dr bey dedi hissetmediniz mi bende hayır dedim eger böle devam ederseniz gününüzden önce alırız dedi haftaya gel göreyim sizi yine dedi bakalım haftaya daha anet konusuruz artık onada uyar da inşş eşimle bizim çok özel olan evlilik yıl dönümümüze emir kaanımızı kucagımıza alırıız saglıcakla rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla ve saglıcakla verir inşş sizde dua edin olurmu bize güzel teyzeleriii

melikecim bende daha önce elazığdaydım,malatyaya 50 dk-1 saat çok rahat gidip geliyorduk.şimdi 4 saat burası ama evden çıkıp gidene kadar 6 saat falan sürüyor.eşimde 12-24 çalışıyor..herzaman gidemiyorum..yazdan yaza veya mecburi bir durumda....zaten bu yıl kızlarda okula başlayacak..biraz daha işim zor...sadece yazları malum şubat tatilindede havalar soğuk oluyor...zor canım elimiz kolumuz bağlı..............

melikecim annem alışıncaya kadar da olsa yeter bize şu ilk zamanları atlatsak hayırlısıyla acımız biraz daha küllenecektir inşallah nelere alışıyoruz

öle canım insan sevdigiyle mutlu huzurlu olsun yetiyo cok şükür ama gurbetlige alışmak gercekten cok zor oluyo bak benim arkadas cevrem çok burda ama yinede canım sıkılmıyo deil ailem memleketim burnumda tütmüyo deil hakkımızda her daim hayırlısı olsun inşş o yüzden bi bebişim olsun istedim ki yalnızlıgımı unuttursun eşim göreve gidince tedirgin uykusuzluk hep üzerimde rabbim korusun güc kuvvet versin inşş onlarada

tabiki canım ilk yıllar daha zor oluyor..ama inan bazen bazı durumlarda (hastalık,cenaze,düğün)insanın aklı kalıyor gidemeyince.........

sen buralıydın dimi canımm öle yaa işte evdeki hesap çarsıya uymuyo misali saglık olsun eşlerimiz için herseye katlanıyoz canım yaa

canım benim elazığdayken çevrem inan okadar çoktuki,birde memlekete yakındı çok iyiydik..ama burda insan ilşkileri kopuk,dışardan gelenle ilgilenmiyorlar.gidecek gözüyle bakıyorlar..birde uzak inan günler çok zor geçiyor....

evet canım...
tabiki canım,eşimiz ,evimiz nerdeyse bizde ordayız....

anladım canımm insanın memleketi gibisi yok vallaa

allah bizede memleketimizde,eşimizle dostumuzla yaşamayı nasip etsin...........

amin tatlım benimm aminn malatya büyükşehir oluyomus gelirsiniz inşş bizde artık burdan ya mersin sonra adana yada am tersi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

amin tatlım benimm aminn malatya büyükşehir oluyomus gelirsiniz inşş bizde artık burdan ya mersin sonra adana yada am tersi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

büyükşehir olamıyor canım...2013 e kaldı............nüfus yeterli gelmedi........
hayırlısı nasip.......

büyükşehir olamıyor canım...2013 e kaldı............nüfus yeterli gelmedi........
hayırlısı nasip.......

hadi yaa eşime sölüyom da şimdi 11 kişi eksik gelmiş sanırım dio valla komik geldi bu 999 gibi bişi olmus
saglık olsun kusumm o zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…