Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

emirkaanımız erken gelecek demek kavuşmak istiyo annesi size bi an önce...hayırlısı olsun bitanem sağlıklı olsunda ne zmaan doğarsa doğsun ama madem çok istiyorsun 5inde inşallah bakalım tatlım

emirkaanımız erken gelecek demek kavuşmak istiyo annesi size bi an önce...hayırlısı olsun bitanem sağlıklı olsunda ne zmaan doğarsa doğsun ama madem çok istiyorsun 5inde inşallah bakalım tatlım

inşşş bitanem benim allah var benim gönlümden bu hafta böle geciyodu kusum bugün dr bey de öle söleyince sanırım sezeryan olucaz saglıcakla gelsinde kuzusum gerisi sorun deil

Son düzenleme:
inşşş bitanem benim allah var benim gönlümden bu hafta böle geciyodu kusum bugün dr bey de öle söleyince sanırım sezeryan olucaz saglıcakla gelsinde kuzusum gerisi sorun deil

ayy canım ne oldu biliyonmu mehmet tahaya bakıyo dediki emziği nerde bende senin yazını okuyorumya aanın yanına bak orada diyorum tahama kaan dedimm

gızzz adanaya taşınak hepberaberrr ohh ne ii olur vallaha altını üstüne getiririz

hee kele orda bulusuruk gariii bebegemm ama siz yinede malatyayı yazın emi bekliom buraya kusum seniii
tabiki canım sağlıklı olsunda...biz anneler herşeye katlanıyoruz............

evet canımm eşimde bende suanda öle heyecanlıyız ki anlatamamm

oyy yabancı olurmu canım benimmm biz bi aile olduk artık:))))mehmet şok oldu ama görmen lazımdı kaanmı falann?

ayy tabii şok oldu cocuk şimdi atlaması zor olucakk büle olmustur bacım desene kaan mı ne dedin sen
neyse dersin meloşun oglu yabancı deil ama varya mehmet hiç degişmemiş resimlerde görmüştüm de kadiri net göremedim bacım uzaktan cekilmiş

öyle tabi rabbim hakkımızda hayırlı olanı verir şüphesiz her zaman hayırlısı olsun inşallah
cümlesi rabbime emanet inşallah
sende sağ salim bebeğini istediğin zamanda(evlilik yıldönümünüz)kucağına alırsın inşallah sağlıklı bi şekilde

dedim zaten canım senin bebişinin adı olduğunu.kız memet değişti 70kiloydu 90kilocuk olduuuuu hihihiii:::))9

inşş tatlım benimm allah raız olsun cok soal gece yarısı beni sancı tuttu çok korktum eşimde görevdeydi rabbim yar ve yardımcımız olsun inşşş
dedim zaten canım senin bebişinin adı olduğunu.kız memet değişti 70kiloydu 90kilocuk olduuuuu hihihiii:::))9

ayyy bacım hep öle inankiii hele ben hamile olunca benim eşim fırladı göbüşüü

ortaya yazma istemedim canım nede olsa sanal alem ve burayı herkes okuyabiliyo diye
erzincanda eşimin kankası var bizim de tercihler arasındaydı ama ilk tercihimiz malatyayadı ve burası oldu
hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden tasınmak insanı mahvediyo valla helede alışkın deilsen
bebişinde hayırlı ugurlu olsun benim oglusumunda gelmesine az kaldı inşş teyzesi darısıda size olsun şimdiden

tsk ederim canım.sizde inş saglıklı bır sekılde oglunuzu kucagınıza alırsınız.ılk defa tasınıcam emınım cok zordur.bızım tercıhlerımızde malatyada var.13unu beklıyoruz zaman gecmıyor cok merak edıyorum :)

hadi inşş nereyi istiyosanız orası olsun kuzum malatya cok güzel bide olay hiç yok ve doguyla alakası olmayan bi sehir acıkcası
saolasın bitanem cemi cümlemizi inşş bende bebişi çok istedim ilkim düşükle sonuclanmıştı tam 15 ay sonra tekrar hamiş oldum rabbime şükürler olsun ki allahım isteyen herkese nasip etsin inşş
şimdi nerdesiniz canım memleketin neresi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…