oturduğum odanın sürekli almak zorundayım ama alsamda birşey değişmiyorki ben alıyorum öbür tarafa geçiyorum arkamı dönüp bi bakıyorum sanki yıllardır silinmiyo aynı şekilde duruyo uyuz oluyorum yaa neyle silersem silim aynı
aynen canım aynennn dönüp dönüp almam lazım uyuz oluyorum
senin mobilyalarındamı koyu renk
oo ben neler denedim bi bilsen ne bezler ne toz alma ürünleri
ayyy yazık kocişine yaa yarın bari izni varmı dinlense....benim eşimde hadi kalk yatalım uykum var derken tel çaldı alt komşumuz ailecek grip olmuşlar doktoro götürdü şimcik onları oğluşumda bıcı bıcı olmuştu uyuyo bn yanlız kaldımmm
nişanlın yine evine gitmiş
benimki hala yok bi de yarın sabahda yine gidecekmiş
sinir olmamak elde değil sabah beri ruhum daraldı evde
ewet gitti çok şükür ama o da yarın gidecekmiş haklısın valla daralmamak elde değildir heralde
kızlar ya diyarbakırda olay olmuş bizimkiler olayların arasında kaldı çok korkuyorum dua edin ne olur
eşim hala gelmedi
sabahın 6 dan beri koca yolu gözlüyoruz
yorgunluktan ayaklarım sızlıyo diyo telde garibim
kızlar ya diyarbakırda olay olmuş bizimkiler olayların arasında kaldı çok korkuyorum dua edin ne olur
oyy sarıbeybi korkma sende canım yaa allahın izniyle birşey olmaz inşallah
canımmm korkma dua edelim sen de dualarını eksik etme hiç allahın izniyle birşey olmaz..ne oldu acaba yaaa
benimki de 7 de çıktı daha gelemedi arıyom gelmiyomusun diye napim cnm çıkış verseler gelicem de bekletiyolar diyo...
canım benimkide 12 yi geçiyordu dönebildi Allah yardımcımız olsun hem onlerın hem bizim..
cnm Allah yardımcıları olsun....urfada da olay çıkmış benim de elim yüreğimde bekliyorum...Allahım sen koru onları sağlıkla gelsinler yuvalarına...
iyi geceler kızlar aynı korkuların içinde bende varım nöbette benimki uyu diyip duruyor bişi yok diyor ama bişilerde olmuş ordaa ayy içim sıkıldı allahım sen hepsini koru yarabbimmmm
amin canım inşallahallah hepimizin eşlerini korusun.allah yardımcıları olsun...................:26:
günaydın arkadaşlar....Sabah eşimi işe gönderdim sonra yattım aklıma şarklar geldi uykum kaçtı :18:
günaydın kızlar
ihi bir hafta olsun inşlh
bi kaç gündür bu topiği buldum okuyorum... yıkık durumdayım.. ben eylülde evlenecem nasipse eşim polis şimdilik rahat yerde ama şark var malum... aslında bu mesleğin rahat yeride yok maalesef nöbetler var geceleri yok, gündüzleri yok...bide şarkı düşündükçe uykularım kaçıyor...
sofistike yakaladım seni hoşgeldin,hiç korkma bu topikçiğide bırakma burda herkes birbirine o kadar destekki aynı kaderi paylaşınca insan daha çok rahatlıyor.inşallah hayırlı şarklar gelir sıkıntı yapma iyi taraflarını düşünmeye çalış bu nişanlılık sürecini yıpratır sadece
aaa hiç öle sey olurmu nasıl birimiş o canım benim eşim görevden geldi aldı beni oy kullandık sonra tekrar göreve gitti inanki oda olmasa komsularla giderdim artık napıcan saglık olsun sıkma güzel canını ama cok ayıp etmiş odaBenimkininde kaçta geleceği belli değil sabahın bi köründe gitti zaten.... Aman canım arkadaş satışına geldim okulun nerde olduğunu bilmiyorum yürüyerek gidilmiyormuş dolmuşta geçmiyormuş ee eşimde çalışınca arkadaşla gidicektik oda sağolsun hiç söylemeden başkasıyla gitmiş sonrada gelmiş bana gel kek yapalım diyor bende git oy kullanmaya gittiğin arkadaşınla kek yap dedim
kolay gelsin kusumm fazla yorma kendiniiiyi akşamlar kızlar
salonu döktüm bugün kapitonelerini yıkattım vitrin içi bardak tabak ne varsa makineye attım sil yerleştir belim ağrıdı valla
yatak odamın girişimin yolluklarını verdim yıkatmaya bi tek onlar kalmıştı yıkatmadığım
yarında mutfaga giriş yapıcam nasipse
evet kuzum dün 9 a dogru geldimaşallah cnm ne güzel erken geliyomuş...benimki hiç belli değil bekliyoruz dedi....
ay evet bi de sabahın köründe gittiler ya.....iyi demişsin kuzum ya küs onunla yapma kek falan
eline sağlık cnm ben de hafta içi odalarımı tek tek temizledim.dün bugün dinlendim 2 günde iş sonrası mutfağa giriştimmi tamamdır....
ahh ahh banada az kaldııı bacinekkkk benimki hiç durmaz haatta elimden alır bi kaç ay sonraa benim küçük zıpır oglummkızlar bana yazdıklarınıza 3kere alıntı yaparak cevap yazma gırısımınde bulundum ama oglum sagolsun her seferınde zırrrrrrrrrrr dıye aglamaya basladı neyse benı mazur gorun artıkın
herkesin hakkında neresi hayırlı olucaksa orası olsun inşş canımmslm kızlarrrrrrrrr iyi akşamlar
yarın büyük gün tayin bekleyenler için hayırlısı olsun inşallah hepimiz için çok heyecanlıyız yaa sizde de mi böyle:18:
evet canım urfa d.bakır şırnak adana hep karısmış rabbim eşlerimizi ve tüm polislerimizi korusun inşşkızlar ya diyarbakırda olay olmuş bizimkiler olayların arasında kaldı çok korkuyorum dua edin ne olur
canım acaba böle gelecegi yer yuvası felanmı var kapatın eger böle yarıklar ne olusmuşsa özellikle kapı agızları hasareler için toz satılıyo onlardan dökün bakim umarım kurtulursnuzarkadaşlar çok alkasız olcak belki ama çogunuz doguda oldugunuz iiçin soruyorum ben giriş kattayım hamam böceklerinden kurtulamıyorum bi çözüm bileniniz varsa yardım edin lütfen jel aldık tablet aldık nafile heryerede koyamıyoruz zaten çocuk var evde oofff tiksiniyorum nefret ediyorum.
slm tatlım naber naıslsıniyi geceler kızlar aynı korkuların içinde bende varım nöbette benimki uyu diyip duruyor bişi yok diyor ama bişilerde olmuş ordaa ayy içim sıkıldı allahım sen hepsini koru yarabbimmmm
amin canım benimmmallah hepimizin eşlerini korusun.allah yardımcıları olsun...................:26:
slm canım evet bugün acıklanıyomus herkesn hakkında hayırlısı olsun inşş malatyaya gelen olursa ilgilenirim malüm bizde yasadık özelliklede bilmedigin bi sehirse çok zor oluyo bu evi bulup tutana kadar anamız aglmaıştı vallaagünaydın arkadaşlar....Sabah eşimi işe gönderdim sonra yattım aklıma şarklar geldi uykum kaçtı :18:
çok hoş canımm benim allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşş güle güle kullan sevdiceginleeEki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin
bi kaç gündür bu topiği buldum okuyorum... yıkık durumdayım.. ben eylülde evlenecem nasipse eşim polis şimdilik rahat yerde ama şark var malum... aslında bu mesleğin rahat yeride yok maalesef nöbetler var geceleri yok, gündüzleri yok...bide şarkı düşündükçe uykularım kaçıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?