Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

yok canım sabah yine gidecekmiş zaten midesi ağrıyodu kaç gündür adamcağız bi dinlenemedi
şimdi aradı çıkmış daha yeni sinirlerim bozuldu şeytan git rapor al diyo :95:

kızlar ya diyarbakırda olay olmuş bizimkiler olayların arasında kaldı çok korkuyorum dua edin ne olur

ewet gitti çok şükür ama o da yarın gidecekmiş haklısın valla daralmamak elde değildir heralde

evlenince daha iyi anlayacaksın bizim durumu
ömrümüz beklemekle geçiyo be yaww
rabbim onlara sağlık bizede bol bolll sabır versinde bekleyelim

hadi ben kaçıyorum sofrayı kurayım

eşim hala gelmedi
sabahın 6 dan beri koca yolu gözlüyoruz
yorgunluktan ayaklarım sızlıyo diyo telde garibim

benimki de 7 de çıktı daha gelemedi arıyom gelmiyomusun diye napim cnm çıkış verseler gelicem de bekletiyolar diyo...

kızlar ya diyarbakırda olay olmuş bizimkiler olayların arasında kaldı çok korkuyorum dua edin ne olur

cnm Allah yardımcıları olsun....urfada da olay çıkmış benim de elim yüreğimde bekliyorum...Allahım sen koru onları sağlıkla gelsinler yuvalarına...

arkadaşlar çok alkasız olcak belki ama çogunuz doguda oldugunuz iiçin soruyorum ben giriş kattayım hamam böceklerinden kurtulamıyorum bi çözüm bileniniz varsa yardım edin lütfen jel aldık tablet aldık nafile heryerede koyamıyoruz zaten çocuk var evde oofff tiksiniyorum nefret ediyorum.

iyi geceler kızlar aynı korkuların içinde bende varım nöbette benimki uyu diyip duruyor bişi yok diyor ama bişilerde olmuş ordaa ayy içim sıkıldı allahım sen hepsini koru yarabbimmmm

günaydın arkadaşlar.... Sabah eşimi işe gönderdim sonra yattım aklıma şarklar geldi uykum kaçtı :18:

canımmm korkma dua edelim sen de dualarını eksik etme hiç allahın izniyle birşey olmaz..ne oldu acaba yaaa

sağol canım ya çok şükür benim eşimde bişey yokta yaralanan polis arkadaşlar olmuş rabbim şifa versin ..

amin canım Allahım kazadan beladan korusun

iyi geceler kızlar aynı korkuların içinde bende varım nöbette benimki uyu diyip duruyor bişi yok diyor ama bişilerde olmuş ordaa ayy içim sıkıldı allahım sen hepsini koru yarabbimmmm

ben heralde alışamıycam polis eşi olmaya 2 senelik evliyim ama5 senedir tanışıyoruz eşimle şimdiye kadar olmadıysa daha alışamam heralde her olayda yüreğim ağzımda bekliyorum

allah hepimizin eşlerini korusun.allah yardımcıları olsun...................:26:
amin canım inşallah

günaydın arkadaşlar.... Sabah eşimi işe gönderdim sonra yattım aklıma şarklar geldi uykum kaçtı :18:

Allah gönlünüze göre versin canım İnşallah hayırlıyla güzel bir yere gelir tayininiz :)

günaydın kızlar
ihi bir hafta olsun inşlh

amin canım güzel sorunsuz hayırlı haftaalr hepimize

herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin

bi kaç gündür bu topiği buldum okuyorum... yıkık durumdayım.. ben eylülde evlenecem nasipse eşim polis şimdilik rahat yerde ama şark var malum... aslında bu mesleğin rahat yeride yok maalesef nöbetler var geceleri yok, gündüzleri yok...bide şarkı düşündükçe uykularım kaçıyor...

sofistike yakaladım seni hoşgeldin,hiç korkma bu topikçiğide bırakma burda herkes birbirine o kadar destekki aynı kaderi paylaşınca insan daha çok rahatlıyor.inşallah hayırlı şarklar gelir sıkıntı yapma iyi taraflarını düşünmeye çalış bu nişanlılık sürecini yıpratır sadece

iki topik arasında mekik dokuyomuşuz artık burda takipteyim:) daha benimkinin şarkına 1 sene var ama şark kaçınılmaz..evet canım iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum hatta ileriyi düşünmemeye:)

günaydın sekerlerrrrr
bizde babamız göreve gidince kalktık tost yaptık oglusumla yedik sonra çamasırları attım beyazları lavaboları yıkadım anca gelebildim :87:
bugün dr amcamıza gidices kontrolümüz var gece yarısı saat 3.30 yine ufaktan sancı yasadım oglum öle bi kasmış ki beni onun acısıyla nasıl fırladım yataktan bilmiom sabaha kadar dolandım durdum eşimide uyandırmaya kıyamadım malüm sabah tekrar göreve gitcek die dün zaten gec gelmişti yorgundu bu arada karnım hep kırmızı sekilde özlelikle sag tarafı yırtık olmus neyse saglıcakla gelsinde kuzum onunda bakarız caresine umarım sizlerde iyisinizdir

aaa hiç öle sey olurmu nasıl birimiş o canım benim eşim görevden geldi aldı beni oy kullandık sonra tekrar göreve gitti inanki oda olmasa komsularla giderdim artık napıcan saglık olsun sıkma güzel canını ama cok ayıp etmiş oda
kolay gelsin kusumm fazla yorma kendinii
evet kuzum dün 9 a dogru geldi
kızlar bana yazdıklarınıza 3kere alıntı yaparak cevap yazma gırısımınde bulundum ama oglum sagolsun her seferınde zırrrrrrrrrrr dıye aglamaya basladı neyse benı mazur gorun artıkın
ahh ahh banada az kaldııı bacinekkkk benimki hiç durmaz haatta elimden alır bi kaç ay sonraa benim küçük zıpır oglumm
slm kızlarrrrrrrrr iyi akşamlar
yarın büyük gün tayin bekleyenler için hayırlısı olsun inşallah hepimiz için çok heyecanlıyız yaa sizde de mi böyle:18:
herkesin hakkında neresi hayırlı olucaksa orası olsun inşş canımm
evet canım urfa d.bakır şırnak adana hep karısmış rabbim eşlerimizi ve tüm polislerimizi korusun inşş
canım acaba böle gelecegi yer yuvası felanmı var kapatın eger böle yarıklar ne olusmuşsa özellikle kapı agızları hasareler için toz satılıyo onlardan dökün bakim umarım kurtulursnuz
slm tatlım naber naıslsın
allah hepimizin eşlerini korusun.allah yardımcıları olsun...................:26:
amin canım benimmm
slm canım evet bugün acıklanıyomus herkesn hakkında hayırlısı olsun inşş malatyaya gelen olursa ilgilenirim malüm bizde yasadık özelliklede bilmedigin bi sehirse çok zor oluyo bu evi bulup tutana kadar anamız aglmaıştı vallaa
çok hoş canımm benim allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşş güle güle kullan sevdiceginlee

slm canım hoşgeldin
hep öle inanki ama napıca sevdigin nerdeyse karnın nerde doyuyosa sende ordasın katlanıyoruz
rabbim hepsini korusun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…