- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
neden kullanamadınki canımmm :26:İyim canım tekim evde oturuyorum oy kullanamadım zaten
napıyosunuz bayanlarrrrr bu gece kocalar kaçta gelir acaba çok beklicez sanırım çoookkk
neden kullanamadınki canımmm :26:
benim eşim 8 de gelicek kuzumm
iyi akşamlar kızlar
salonu döktüm bugün kapitonelerini yıkattım vitrin içi bardak tabak ne varsa makineye attım sil yerleştir belim ağrıdı valla
yatak odamın girişimin yolluklarını verdim yıkatmaya bi tek onlar kalmıştı yıkatmadığım
yarında mutfaga giriş yapıcam nasipse
az önce aradım eşimi çok yoğunum dedi
tek başıma yedim akşam yemeğimi bitmedi gitti oy sayımı yaw:95:
neden kullanamadınki canımmm :26:
benim eşim 8 de gelicek kuzumm
Benimkininde kaçta geleceği belli değil sabahın bi köründe gitti zaten.... Aman canım arkadaş satışına geldim okulun nerde olduğunu bilmiyorum yürüyerek gidilmiyormuş dolmuşta geçmiyormuş ee eşimde çalışınca arkadaşla gidicektik oda sağolsun hiç söylemeden başkasıyla gitmiş sonrada gelmiş bana gel kek yapalım diyor bende git oy kullanmaya gittiğin arkadaşınla kek yap dedim
iyi akşamlar kızlar
salonu döktüm bugün kapitonelerini yıkattım vitrin içi bardak tabak ne varsa makineye attım sil yerleştir belim ağrıdı valla
yatak odamın girişimin yolluklarını verdim yıkatmaya bi tek onlar kalmıştı yıkatmadığım
henüz bitmedi sadece salon ve yatak odası bittiKolay gelsin canım ooohh ne güzel temizlik kokuyordur şimdi
ohh afiyet olsunBende tek yedim zaten gelmeyeceğini biliyordum eşimin yemek yapmamıştım canımda pizza çekti verdim fırına kolayından
maşallah cnm ne güzel erken geliyomuş...benimki hiç belli değil bekliyoruz dedi....
ay evet bi de sabahın köründe gittiler ya.....iyi demişsin kuzum ya küs onunla yapma kek falan
eline sağlık cnm ben de hafta içi odalarımı tek tek temizledim.dün bugün dinlendim 2 günde iş sonrası mutfağa giriştimmi tamamdır....
gördük gittikızlar bana yazdıklarınıza 3kere alıntı yaparak cevap yazma gırısımınde bulundum ama oglum sagolsun her seferınde zırrrrrrrrrrr dıye aglamaya basladı neyse benı mazur gorun artıkın
iyi akşamlar kızlar
henüz bitmedi sadece salon ve yatak odası bitti
inşlh hafta içi temizlik olayımı bitiricem
ohh afiyet olsun
bende diyet yaptığım için 7 ye kadar geldi geldi yoksa tek yiyorum
en zahmetliside mutfak oluyo zaten ama temizlik bitincede ohh missss gibi
kız sana özeldne yazdım cevap bekliyorum
gördük gitti
ohh ii yapmışsın hayatım vallaha bnde bugün temizlik yaptım şuan belimi kaldıramiyorum galiba ÖLÜYORUMMMM
dinleniyorum canımda birkaç gün sonra tekrar toz olacak heryer sanki gökten benim eve toz yağıyor yaa sinir oluyorumtmm datlum bakıyom gariiiii
dinlen cnm ya temizlik yapınca bende çok kötü oluyom...
dinleniyorum canımda birkaç gün sonra tekrar toz olacak heryer sanki gökten benim eve toz yağıyor yaa sinir oluyorum
aynen canım benimde şu an belim kopuyorohh ii yapmışsın hayatım vallaha bnde bugün temizlik yaptım şuan belimi kaldıramiyorum galiba ÖLÜYORUMMMM
dinleniyorum canımda birkaç gün sonra tekrar toz olacak heryer sanki gökten benim eve toz yağıyor yaa sinir oluyorum
eşim hala gelmedi
sabahın 6 dan beri koca yolu gözlüyoruz
yorgunluktan ayaklarım sızlıyo diyo telde garibim
oturduğum odanın sürekli almak zorundayım ama alsamda birşey değişmiyorki ben alıyorum öbür tarafa geçiyorum arkamı dönüp bi bakıyorum sanki yıllardır silinmiyo aynı şekilde duruyo uyuz oluyorum yaa neyle silersem silim aynıaynen canım benimde şu an belim kopuyor
bi kaç gün gidiyosa sana yine iyi
benim hergün toz almam gerekiyo çünkü yatak odam slaon takımım siyah krem anına belli ediyo
bende bugün aynısı saydım habire sanki toz yağıyo bi yerdne bu eve :86:
eşim hala gelmedi
sabahın 6 dan beri koca yolu gözlüyoruz
yorgunluktan ayaklarım sızlıyo diyo telde garibim
mahvoldular bugün gerçekten nişanlım 9 da geldi tv izleyip dinleneyim dedi tv karşısında uyuya kalmış canım ya allah yardımcıları olsun kaza bela olay çıkmasın napalım gidip gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?