- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
canım bız dogunun en dogusundayız otesı ıran aslında hayat cok zor degıl bızım ıcın olay cıkmasa gorulmesı gereken yerler ama olay cıktıgı zaman kotu tabıkı.lojman ortamında pek zorlanmıyo ınsan sosyal anlamda pek bırsey yok aradıgın herseyı bulamıyorsun dezavantajı cok bırde eslerımızın calısma saatlerı mesela benım esım özel harekatcı su an gece calısıyor sabah 7de gelecek oglen 12de tekrar ıse gıdecek bdp acılısı ıcın allah bılır kacta gelırler dtp kapatıldıgında da oyleydı apartmanımızdakı tek erkek komsumuzun 6aylık ogluydu butun herkesı goreve goturduler yanı zorun zoruda var ama normal kadrodakıler cevık kuvvet dısında bızımkıler kadar yogun calısmıyor.korkma sen herkes aılesınden ayrılıyo tek basıma ne yaparım dıyo ama alısıyo sonucta yenı bı hayatın oluyo ve ona alısmaya calısıyorsun zamanla alısırsın aklına kotu seyler getırme herseyın hayırlısnı ıste benım basa cıkmam pek zor olmadı dıger arkadasların nasıl oldu bılmıorum ama babamda polis oldugu ıcın doguya ve yogun ıs tempolarına alısıgım ama apartmandakı dıger arkadaslarımla konustugumuzda pek zorlanmadıklarını soyluyorlar bız esımızden cok ayrı kaldıgımız ıcın bırbırımıze kenetlendık belkıde o yuzden ınsallah saglam arkadasların olur o zaman alısman daha kolay :1hug:
canım allah sana kolaylık versin diye hep söylüyorum hakaride yaşamak zordur elbet özel harekatçı eşi olmakta zordur hep eşine hasret yaşıosun ama hani normal kadro faln diye yazmışsın ama ayrım yapılıyomuş hissine kapıldım inşallah öyle düşünmüyosundur evet burada terör yok ama bu bizimkiler yoğun çalışmıyo anlamına gelmiyo tatlım inşallah ben yalnış anlamışımdır :))))