Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bugün tayinler açıklanacak dediler, ama bi haber yok :S
rüyamda erzuruma çıkıyordu tayinimiz ayy hayırlısı ya inşAllah rabbim gönlümüze göre verir:26:

bende iki defa rüyamda elime beyaz boş kağıt geliyodu
bakalım görücez ya tersi çıkacak ya düzü :18:
5 de polnetten vereceklermiş güyaaaa:ssz:

melikeee napıyorsun canım,
uzun süredir foruma girmiyorum. :10:
ara ara takip ettim ama bebeğin olmuş. Allah bağışlasın canım benim. :13:

melikeee napıyorsun canım,
uzun süredir foruma girmiyorum. :10:
ara ara takip ettim ama bebeğin olmuş. Allah bağışlasın canım benim. :13:

merhaba hayatım nerelerdesin sen yaa çok uzun zaman olmustu öslemişim nasılsın görüşmeyeli kuzusum neler yaptın çok tesekkür ederiz teyzesi allah razı olsun :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

5'den sonra dediler hani yok halen bi rivayete göre de 8 haziranda olabilirmiş:31:

merhaba şekerler naber nasılsınız inşallah hakkınızda hayırlsı olur :38: ben bile heyecan yaptım iyi mi :52: :1:
malatya cıkan olursa her zaman yardımcı olurum :42:
valla biz ilk geldigimizde çok zorlanmıştık burda ev aramaktan bulamadık gez gez o yüzden elimden geleni yaparım :31:

merhaba şekerler naber nasılsınız inşallah hakkınızda hayırlsı olur :38: ben bile heyecan yaptım iyi mi :52: :1:
malatya cıkan olursa her zaman yardımcı olurum :42:
valla biz ilk geldigimizde çok zorlanmıştık burda ev aramaktan bulamadık gez gez o yüzden elimden geleni yaparım :31:

ah malatya öyle istemeyle çıksa :)
bizde adıyamanı istiyoruz zaten maraşlıyız ama çıkacak mı bakalım :31:
erzurum çıksa da olur:) uzak ama olsun rahat bi yer olsunda ayy iyice stres yapmaya başladımmm :24:

merhaba hayatım nerelerdesin sen yaa çok uzun zaman olmustu öslemişim nasılsın görüşmeyeli kuzusum neler yaptın çok tesekkür ederiz teyzesi allah razı olsun :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

geçen yıl nisanda evlendim canım. şimdide 2 aylık hamileyim. istanbuldayız hala. kolay kolay da göndermezler bizi. burda çok ihtiyaç oluyormuş polise.

ah malatya öyle istemeyle çıksa :)
bizde adıyamanı istiyoruz zaten maraşlıyız ama çıkacak mı bakalım :31:
erzurum çıksa da olur:) uzak ama olsun rahat bi yer olsunda ayy iyice stres yapmaya başladımmm :24:

keşke tatlımm :1: çok sevinirim valla hepiniz buraya gelinnn :38:
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bitanem :34:
geçen yıl nisanda evlendim canım. şimdide 2 aylık hamileyim. istanbuldayız hala. kolay kolay da göndermezler bizi. burda çok ihtiyaç oluyormuş polise.

ooo maşallah kuzusum yaa süper haber bunlar çok sevindirik oldum valla desene teyzee oluyoyumm :nazar: :emir_bebek: :38:

tayinler açıklandıııııııııııııı:52:
bizimki çıkmamış :) hayırlısı böyleymiş demeki

bizimki çıktııııı muğlaya, memleketime, arkadaşları aradı eşimin, doğrudur umarım :52:

Kızlar şarklar açıklanmış
Çok şükürki çıkmamış bizimki Allah'a bin şükürr:16:

Back
X