Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam bayanlar bende polis eşiyim konyalıyız ve erzurumdayız :)

hayırlı olsun iclal :)
çok saol canım çok mutluyum....isteyen herkese naip etsin allah...beklemiyodum hatta adanaya gelmeden önce melikeyle otururken söyledim bişe hisetmiyorum diye ama oldu iştee... :9: sağlıklı bir şekilde alırım inşallah kucağıma :9:

hayırlı olsun iclal :)
çok saol canım çok mutluyum....isteyen herkese naip etsin allah...beklemiyodum hatta adanaya gelmeden önce melikeyle otururken söyledim bişe hisetmiyorum diye ama oldu iştee... :9: sağlıklı bir şekilde alırım inşallah kucağıma :9:

hayırlı olsun canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ınsallah :) rabbım vajıyı yenıp bana da anne olmayı nasıp eder ınsallah .. rabbım ıkı cıhan saadetı nasıp eder ınsallah ..

slmmmmm millettttttt hamileyimmmmm bennnnnn...... :9:

sonuç: 9627,12

oy oyyy oyyyyy quzumm benimm nasıl sevindim anlatamammm yerim ben o minik fasulyemiiii hayırlı ugurlu olsun bitanem allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarıma olsunnnn :52: :nazar: :emir_bebek: :48: :38:
cabuk gellll kaanım seni çok arıyooo valla bak trenin bile tadı yoktuu vallaa sensizzz anladı sen kuzussss :37: :1: :1:

hayırlı olsun canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ınsallah :) rabbım vajıyı yenıp bana da anne olmayı nasıp eder ınsallah .. rabbım ıkı cıhan saadetı nasıp eder ınsallah ..

aminnn teşekkür ederim :)))) inşallah isteyen herkese nasip olur :))

allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun

teşekkür ederimm :)))

oy oyyy oyyyyy quzumm benimm nasıl sevindim anlatamammm yerim ben o minik fasulyemiiii hayırlı ugurlu olsun bitanem allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarıma olsunnnn :52: :nazar: :emir_bebek: :48: :38:
cabuk gellll kaanım seni çok arıyooo valla bak trenin bile tadı yoktuu vallaa sensizzz anladı sen kuzussss :37: :1: :1:

saol canım benimmm...isteyen herkese nasip etsin allah :)))) gelcem canım gelcem bende özledim kaanımı :)))) anladım anladımmmm :9:
gunaydın kıslar,

tebrıkler canım analı babalı buyutun

amin teşekkür ederimm :))

slmmmmm millettttttt hamileyimmmmm bennnnnn...... :9:

sonuç: 9627,12
canım benim hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş.

Buralardayım canım:1:Nasılsın:38:
hiç denk gelmiyoruz görmüyordum uzun süredir canım. nasıl olalım canım yaa çocukla uğraşıyorum üstüne grip atlatamadım bii ölecem galiba ben:)

höytttttttttt ben geldim :1: iyi bayramlar geçmiş desem daha doğru olur =)
leeeyyynnn nerdesin sen kaçakkkk cee ee deyipp kayboluyonn

selam bayanlar bende polis eşiyim konyalıyız ve erzurumdayız :)
hoşgeldin kuzum aramızaaa

herkese merhaba :16:

nasılsınız kızlar umarım herkes iyidirrr ben öyle yogunum ki anlatamam bide üstüne hasta olduk eşim oglus bide gebelik hiç çekilmiyo vallaa :5:

bu ayın 24.de yani ögretmenler gününde kısmet olursa sınavım var elazıg.da dualarınızı bekliyorum

ziraat bankası servis görevlisi bölümüne basvurdum inşallah güzel gecer kuzum şans getirir annecinede kazanır hemen atanırım:34:

Son düzenleme:
oooooo hayırlı olsun canımm :))))

teşekkür ederim canımmm :9: :))))))

herkese merhaba :16:

nasılsınız kızlar umarım herkes iyidirrr ben öyle yogunum ki anlatamam bide üstüne hasta olduk eşim oglus bide gebelik hiç çekilmiyo vallaa :5:

bu ayın 24.de yani ögretmenler gününde kısmet olursa sınavım var elazıg.da dualarınızı bekliyorum

ziraat bankası servis görevlisi bölümüne basvurdum inşallah güzel gecer kuzum şans getirir annecinede kazanır hemen atanırım:34:

dualar seninle tatlım güveniyorum ben sana inşallah kazanacaksın... ama kazanırda gidersen ben napacam tek başıma malatyada :((((((( olsun ama sen kazan da inşallah senin yanına geliriz gezmeye canımmmmmm :9:

teşekkür ederim canımmm :9: :))))))

dualar seninle tatlım güveniyorum ben sana inşallah kazanacaksın... ama kazanırda gidersen ben napacam tek başıma malatyada :((((((( olsun ama sen kazan da inşallah senin yanına geliriz gezmeye canımmmmmm :9:

oy oyyyy quzum benimmm kıyamam ben sanaaa aynen bacım yaa yok ama kuzuss kazanırsam malatyada calışıcam inşallah olmadı senide yanıma aldırırım torpil yaparım sana ayıpsınn cicegemmm :38: :38:
seni cok ösledimm hadi cabuk gel yegenimlee çok öptük seni emir kaanımla bidenemm :nazar: :55: :48:

Back
X