E
EU1
Ziyaretçi
yok bebegım degılkaydirigubbakcemile2 Balıkesır ılk tercıhımızdı ama olmadı..![]()
Eee neresi çok merak ettim vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bebegım degılkaydirigubbakcemile2 Balıkesır ılk tercıhımızdı ama olmadı..![]()
Herkese hayırlı olsun . Giden gidemeyen bundada vardır bir hayır sıkılmaya gerek yok .yalnız ilçeler belli değil daha yaa 15 güne kadar dediler ölemi olur acaba
Hayırlı olsun tayin yerleriniz arkadaşlar...opuyorumnanaktan
ve ben geldımkaydirigubbakcemile2
bılın bakalım bıze neresı cıktı...:icecream:
bendee ilçeden çok sıkıldım inş. Merkezdiir yaaa[sıze=2]ewt öylemiş bizde antalya merkez istiyoruz ilçede yasamak tan sıkıldım ama benim duyduqumda bir kacqünden belli olacakmıs [/sıze]
inş. Bir kaç güne olur ya eşim 15 gün içnde dedi ama öff o kadar daha bekl,yemem mayıs geçmedi bi türlü zatennnsaqol cnm ya cok sükür birde merkezmi ilçemi belli olsaydı daha rahat olacaqız
bendee ilçeden çok sıkıldım inş. Merkezdiir yaaa
inş. Bir kaç güne olur ya eşim 15 gün içnde dedi ama öff o kadar daha bekl,yemem mayıs geçmedi bi türlü zatennn
izmir mi yoksa aydın mı
Eee neresi çok merak ettim vereliniortak
ewet cnm ya neresi cıktı insalalh istediqin yer cıksın bizimkide ilk tercih cıktı burdaki arkadalarında ilk tercihleri cıktı
bızım ılk tercıhımız olmadı ama ıkıncı tercıhımız oldu..hihoyyyt
Manısa ya gıdıyoruz:sm_cool:
Aydınlıyız bız ve Manısa ya gıdıyoruz saka gıbızemuszemus
Hayırlı olsun Dishe,ayrıca kolay gelsin, malum taşınma haliyle yoruyor insanı..bızım ılk tercıhımız olmadı ama ıkıncı tercıhımız oldu..hihoyyyt
Manısa ya gıdıyoruz:sm_cool:
Aydınlıyız bız ve Manısa ya gıdıyoruz saka gıbızemuszemus
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler. kaydirigubbakcemile5
Hayırlı olsun Dishe,ayrıca kolay gelsin, malum taşınma haliyle yoruyor insanı..
sagol canım..kaydirigubbakcemile2
ınan bana yorucu gelmıyor artık..
hele kı ucunda buradan gıtmek varsa..[delikafadulden
:1rolleyes:/I]
ben manisalıyım hadi bakalım hayırlısı olsun canım......![]()
ayy ne güzel herkesde bi taşınma telaşı falann bendede yeni ev kurma telaşı ama bis daha ev bulamadııkkk((