• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Herkese hayırlı olsun . Giden gidemeyen bundada vardır bir hayır sıkılmaya gerek yok .yalnız ilçeler belli değil daha yaa 15 güne kadar dediler ölemi olur acaba

ewt öylemiş bizde antalya merkez istiyoruz ilçede yasamak tan sıkıldım ama benim duyduqumda bir kacqünden belli olacakmıs

[sıze=2]ewt öylemiş bizde antalya merkez istiyoruz ilçede yasamak tan sıkıldım ama benim duyduqumda bir kacqünden belli olacakmıs [/sıze]
bendee ilçeden çok sıkıldım inş. Merkezdiir yaaa
saqol cnm ya cok sükür birde merkezmi ilçemi belli olsaydı daha rahat olacaqız
inş. Bir kaç güne olur ya eşim 15 gün içnde dedi ama öff o kadar daha bekl,yemem mayıs geçmedi bi türlü zatennn

bendee ilçeden çok sıkıldım inş. Merkezdiir yaaa

inş. Bir kaç güne olur ya eşim 15 gün içnde dedi ama öff o kadar daha bekl,yemem mayıs geçmedi bi türlü zatennn

insallah cnm ya insallah kısa zamanda belli olur bende bekleyemem ama mecburuz cnm hayıllısı olsun herseyde hayır var ilçe cok zor oluyor ya merkez qibisi varmı hiç

ewet cnm ya neresi cıktı insalalh istediqin yer cıksın bizimkide ilk tercih cıktı burdaki arkadalarında ilk tercihleri cıktı

bızım ılk tercıhımız olmadı ama ıkıncı tercıhımız oldu..hihoyyyt
Manısa ya gıdıyoruz:sm_cool:
Aydınlıyız bız ve Manısa ya gıdıyoruz saka gıbızemuszemus

bekle benı Gözek..delikafadulden
yuppi..hihoyyyt
zemuszemusopuyorumnanaktan

bızım ılk tercıhımız olmadı ama ıkıncı tercıhımız oldu..hihoyyyt
Manısa ya gıdıyoruz:sm_cool:
Aydınlıyız bız ve Manısa ya gıdıyoruz saka gıbızemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler. kaydirigubbakcemile5

ayy ne güzel herkesde bi taşınma telaşı falann bendede yeni ev kurma telaşı ama bis daha ev bulamadııkkk :(((

ben manisalıyım hadi bakalım hayırlısı olsun canım......kaydirigubbakcemile4

sagol canım..:1hug:
ee senden beklıyorum ılımızı tanıyalım tanıtalım konulu bır kompozısyonyerimseniben
bır kac kez gıttım ama tam olarak bılmıyorum aslında Manisayı..benneyaptımki
bakalım yasayarak ogrenıcez..:delphin:
onemlı olan Aydın a yakınlıgı zaten benım ıcın..:lepi:

ayy ne güzel herkesde bi taşınma telaşı falann bendede yeni ev kurma telaşı ama bis daha ev bulamadııkkk :(((

en zor asamadasınız..mafoldumben
esımde evı son zaman bulmustu..kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım oda bıttı mı gerıye bırsey kalmıyor zaten..:jeyyar:
senın telasın bızımkınden cok daha heyecanlı..:asigim:

evet canım bambaşka bi heyecanlardayım :asigim: :asigim: haftaya bingöle gitcem bende mobilyalarımızı birlikte beğenip alcaz evede birlikte bakcaz
balıkesir olsaydı ne güzel düğüme gelcektin yaaaa gözekimle görüştüğünde çook selamlarımı iletirsin yerimseniben

Back
X