• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

arkadaşlar yeni görev yerleriniz hayırlı uğurlu olsun .gülerek gidip yerleşmeyi RABBıM HEPıNıZE NASıP ETSıN ......hadi kolay gelsin iş çokkkkk

evet canım bambaşka bi heyecanlardayım :asigim: :asigim: haftaya bingöle gitcem bende mobilyalarımızı birlikte beğenip alcaz evede birlikte bakcaz
balıkesir olsaydı ne güzel düğüme gelcektin yaaaa gözekimle görüştüğünde çook selamlarımı iletirsin yerimseniben

bu taraftan alıcaksınız demek mobılyaları..
kısa bır sure kalırsın artık bır gunde hepsını halledemeyecegınıze gore..:delphin:
benım de telaslarım olucak aynı donemde..mirmirmirmir
cok ısterdım ama nasıp..
baska bır gun baska bır yer ve mekanda gorusuruz ınsallah..:1hug:

canım çok araştırdık en mantıklısı ordan almak olucak inegölü falan araştırdım evet fiyat uygun ama nakliye ücretiyle yine aynıya geliyo hem birlikte beğenelim istedik böyle durumlarda uzaklık çok zor maalesef ama neyseki az kaldııı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
daha kimbilir ne memleketler dolaşcas belki başka bi şehirde denk geliris dimi dishem

canım çok araştırdık en mantıklısı ordan almak olucak inegölü falan araştırdım evet fiyat uygun ama nakliye ücretiyle yine aynıya geliyo hem birlikte beğenelim istedik böyle durumlarda uzaklık çok zor maalesef ama neyseki az kaldııı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
daha kimbilir ne memleketler dolaşcas belki başka bi şehirde denk geliris dimi dishem

en mantıklısını yapmıssınız..vereliniortak
bız daha yakındık boyle problemlerımız olmamıstı..:delphin:
neyse kı sız de yolu yarıladınız..
tabıı canım sızı de beklerız sark bıtınce bu taraflara..şutarafagitti
opuyorumnanaktan

arkadaşlar yeni görev yerleriniz hayırlı uğurlu olsun .gülerek gidip yerleşmeyi RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN ......hadi kolay gelsin iş çokkkkk

cok saqol aqatcqım ya sıra merkezmi ilçemi ona qeldik ben toplanmaya basladım arık AMİNNNNNNNN turkbayragi

arkadaşlar Ankara çıktı bizede ilk tercihimizdi ama genel müdürlük ilk tercihimizdi ikinci tercih nevşehirdi ama bize çıkan yer ankara emniyet :1no2:biraz üzüldük gibi ama bakalım birkaç güne kadar iyice netlik kazanır diye düşünüyoruz ayrıca herkese hayırlı olmasını diliyorum arkadaşlar:1hug:

Hepinizin adına çok sevindim yaaaa:sm_cool:

Herkese hayırlı olsun:Saruboceq:Sağlıcakla gidip yerleşin...huzurla oturun inşallah:Saruboceq:

Hepinize kolay gelsin şimdiden hanımlarrrrŞeniz

arkadaşlar Ankara çıktı bizede ilk tercihimizdi ama genel müdürlük ilk tercihimizdi ikinci tercih nevşehirdi ama bize çıkan yer ankara emniyet :1no2:biraz üzüldük gibi ama bakalım birkaç güne kadar iyice netlik kazanır diye düşünüyoruz ayrıca herkese hayırlı olmasını diliyorum arkadaşlar:1hug:

hayırlısı olsun canım..:1hug:

Hepinizin adına çok sevindim yaaaa:sm_cool:

Herkese hayırlı olsun:Saruboceq:Sağlıcakla gidip yerleşin...huzurla oturun inşallah:Saruboceq:

Hepinize kolay gelsin şimdiden hanımlarrrrŞeniz

sagol annecım..:asigim:
yamacındayım artık..:lepi:

[ı]bızım ılk tercıhımız olmadı ama ıkıncı tercıhımız oldu..hihoyyyt
manısa ya gıdıyoruz:sm_cool:
Aydınlıyız bız ve manısa ya gıdıyoruz saka gıbızemuszemus[/ı]

gunaydınn kuzu hayırlısı olsun..manısa ya gel gel bende manısa dayım:)ev kıraları uygun..hem ..

gunaydınn kuzu hayırlısı olsun..manısa ya gel gel bende manısa dayım:)ev kıraları uygun..hem ..

sagol canım..:1hug:
gelıyorum zaten donusu yok..
sız ne tarafta oturuyorsunuz..benneyaptımki
hangı semtlerı onerırsın..
kıra fıyatları ne kadar mesela..sengözlerimebaksanab
cok mu sordum nee..delikafadulden

bu arada
gunaydın...:delphin:
saglık mutluluk huzur dolu bır gun olsun hepımız ıcın :lepi:

sagol canım..:1hug:
gelıyorum zaten donusu yok..
sız ne tarafta oturuyorsunuz..benneyaptımki
hangı semtlerı onerırsın..
kıra fıyatları ne kadar mesela..sengözlerimebaksanab
cok mu sordum nee..delikafadulden

canım ben toplu konutlarda oturuyorum..toplu konutlarda kiralar merkeze gore hem uygun ..hemde merkez dekı evler ın cogu mutfak banyo acısından dokuluyor desem yerıdır..kötü kullanılmış.genelde manisa nın yerli halkının evler sürekli basında bır ev sahıbı hos degıl yanii...ama toplu konutları genelde memur kesımı almıs kıraya vermıs..bızım de oyle bır polis arkadas almıs baska ılde gorev yapıyor..evde hıc oturulmamıstı.dogalgaz lı evler suyunu elektırıgını bız actırdık..3 oda bır salon..yerler parke..odaları cok cıcı.her 10 dakıkada bır de dolmus var carsıya 20 dakıka demeden carsıdasın ..eşin i genelde zaten ekip arabaları yada sabah servısı alıp goreve goturuyor..cocuklar var sanırım her bınanın onunde de park fılan var..tavsıye edıyorum ortalama 300/350 cıvarı evlerin kıraları... ay cok mu konustum neeeee:dance:

canım ben toplu konutlarda oturuyorum..toplu konutlarda kiralar merkeze gore hem uygun ..hemde merkez dekı evler ın cogu mutfak banyo acısından dokuluyor desem yerıdır..kötü kullanılmış.genelde manisa nın yerli halkının evler sürekli basında bır ev sahıbı hos degıl yanii...ama toplu konutları genelde memur kesımı almıs kıraya vermıs..bızım de oyle bır polis arkadas almıs baska ılde gorev yapıyor..evde hıc oturulmamıstı.dogalgaz lı evler suyunu elektırıgını bız actırdık..3 oda bır salon..yerler parke..odaları cok cıcı.her 10 dakıkada bır de dolmus var carsıya 20 dakıka demeden carsıdasın ..eşin i genelde zaten ekip arabaları yada sabah servısı alıp goreve goturuyor..cocuklar var sanırım her bınanın onunde de park fılan var..tavsıye edıyorum ortalama 300/350 cıvarı evlerin kıraları... ay cok mu konustum neeeee:dance:

anladım canım sagol bılgıler ıcın bır gelıp bakmak lazım ıste..:delphin:
ama genel olarak kıralar cok yuksek degıl sanırım 300 350 arası degısıyor..
bu arada cocuklar degıl tek bır cocuk var 3 yasını yenı dolduracak:asigim:
bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

Back
X