Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bambaşka bi heyecanlardayım :asigim: :asigim: haftaya bingöle gitcem bende mobilyalarımızı birlikte beğenip alcaz evede birlikte bakcaz
balıkesir olsaydı ne güzel düğüme gelcektin yaaaa gözekimle görüştüğünde çook selamlarımı iletirsin yerimseniben
arkadaşlar yeni görev yerleriniz hayırlı uğurlu olsun .gülerek gidip yerleşmeyi RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN ......hadi kolay gelsin iş çokkkkk
canım çok araştırdık en mantıklısı ordan almak olucak inegölü falan araştırdım evet fiyat uygun ama nakliye ücretiyle yine aynıya geliyo hem birlikte beğenelim istedik böyle durumlarda uzaklık çok zor maalesef ama neyseki az kaldııı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
daha kimbilir ne memleketler dolaşcas belki başka bi şehirde denk geliris dimi dishem
arkadaşlar yeni görev yerleriniz hayırlı uğurlu olsun .gülerek gidip yerleşmeyi RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN ......hadi kolay gelsin iş çokkkkk
cok saqol aqatcqım ya sıra merkezmi ilçemi ona qeldik ben toplanmaya basladım arık AMİNNNNNNNN turkbayragi
arkadaşlar Ankara çıktı bizede ilk tercihimizdi ama genel müdürlük ilk tercihimizdi ikinci tercih nevşehirdi ama bize çıkan yer ankara emniyet :1no2:biraz üzüldük gibi ama bakalım birkaç güne kadar iyice netlik kazanır diye düşünüyoruz ayrıca herkese hayırlı olmasını diliyorum arkadaşlar:1hug:
Hepinizin adına çok sevindim yaaaa:sm_cool:
Herkese hayırlı olsun:Saruboceq:Sağlıcakla gidip yerleşin...huzurla oturun inşallah:Saruboceq:
Hepinize kolay gelsin şimdiden hanımlarrrrŞeniz
[ı]bızım ılk tercıhımız olmadı ama ıkıncı tercıhımız oldu..hihoyyyt
manısa ya gıdıyoruz:sm_cool:
Aydınlıyız bız ve manısa ya gıdıyoruz saka gıbızemuszemus[/ı]
gunaydınn kuzu hayırlısı olsun..manısa ya gel gel bende manısa dayım:)ev kıraları uygun..hem ..
günaydın şirineeecimm
sagol canım..:1hug:
gelıyorum zaten donusu yok..
sız ne tarafta oturuyorsunuz..benneyaptımki
hangı semtlerı onerırsın..
kıra fıyatları ne kadar mesela..sengözlerimebaksanab
cok mu sordum nee..delikafadulden
[COLOR="Black"]ınsallah merkez olur hepımız ıcın:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2[/COLOR]
şirine_4553;[COLOR="Indigo" .!.:7207124[/COLOR]]arkadaşlar tayin yerleriniz hayırlısı olsun ...gunaydın mıllettt
canım ben toplu konutlarda oturuyorum..toplu konutlarda kiralar merkeze gore hem uygun ..hemde merkez dekı evler ın cogu mutfak banyo acısından dokuluyor desem yerıdır..kötü kullanılmış.genelde manisa nın yerli halkının evler sürekli basında bır ev sahıbı hos degıl yanii...ama toplu konutları genelde memur kesımı almıs kıraya vermıs..bızım de oyle bır polis arkadas almıs baska ılde gorev yapıyor..evde hıc oturulmamıstı.dogalgaz lı evler suyunu elektırıgını bız actırdık..3 oda bır salon..yerler parke..odaları cok cıcı.her 10 dakıkada bır de dolmus var carsıya 20 dakıka demeden carsıdasın ..eşin i genelde zaten ekip arabaları yada sabah servısı alıp goreve goturuyor..cocuklar var sanırım her bınanın onunde de park fılan var..tavsıye edıyorum ortalama 300/350 cıvarı evlerin kıraları... ay cok mu konustum neeeee:dance: