• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ooooo KıMSELER uğramamış herkes toplanıp taşınma telaşında sanırım
kolay gelsin KABLUMBA misali evimiz sırtımızda taşın dur
birde bakıyorsun yaş ilerlemiş çocuklar büyümüş artık canın bir yere gitmek istemez
kendini yorulmuş ama mutlu hissedersin çünkü her ilde bir dostun bir arkadaşın olmuştur iyi kötü anıların yaşanmıştır işte bunlara gülümseyerek hatırlamak her şeyi unutturur wayyy be ne günler geldiii geçtiiii...yaşlandımmı ne

ooooo KİMSELER uğramamış herkes toplanıp taşınma telaşında sanırım
birde bakıyorsun yaş ilerlemiş çocuklar büyümüş artık canın bir yere gitmek istemez
kendini yorulmuş ama mutlu hissedersin çünkü her ilde bir dostun bir arkadaşın olmuştur iyi kötü anıların yaşanmıştır işte bunlara gülümseyerek hatırlamak her şeyi unutturur wayyy be ne günler geldiii geçtiiii...yaşlandımmı ne

haklısın valla kablmbaqa qibi tasınıyourz birde tasınma telasında herseyin hayırlıı olsn cnm yasın kacki yasladım dediniz yasın ne önemi varki hem cnm saqlık olsn

ooooo KİMSELER uğramamış herkes toplanıp taşınma telaşında sanırım

şu an içinde bulunduğum durumu ne güzel anlatmışsın agat...

kımsecıkler yok..:umursamaz:
sanırım herkez tayın donemı telasında tabıı buna bende dahıl..kaydirigubbakcemile3
hafta sonu gıdıyorum..:sinifsinif:
Allah ın ıznıyle Temmuz 8 gıbı en gecte esyalar gelecek..
benım bır an önce ev bulmam lazım..:kedi:

kımsecıkler yok..:umursamaz:
sanırım herkez tayın donemı telasında tabıı buna bende dahıl..kaydirigubbakcemile3
hafta sonu gıdıyorum..:sinifsinif:
Allah ın ıznıyle Temmuz 8 gıbı en gecte esyalar gelecek..
benım bır an önce ev bulmam lazım..:kedi:

kolay qelsin cnm ben ev buldum daha doqrusu beqendiqim evi esim tutmus oleyyyy :dance::dance::dance: darısı sana cnm ya esyalar bu hafta qidecek sanırım offf cok zor cnmmya tasınmak benneyaptımki

kolay qelsin cnm ben ev buldum daha doqrusu beqendiqim evi esim tutmus oleyyyy :dance::dance::dance: darısı sana cnm ya esyalar bu hafta qidecek sanırım offf cok zor cnmmya tasınmak benneyaptımki

sen zor kısmını atlatmıssın..zemuszemus
ben daha gezıcem gorucem begenıcem ve tutucam.kafamçokkarıştı
anlatırken bıle yoruluyor ınsan..:kedi:
zor gunler benı beklıyor..:sinifsinif:

Slm dostlarım rabbım bu gÜzel gÜn hatırına tÜm teŞkılatımızı aılelerıyle beraber tÜm kÖtÜlÜklerden korusun kandılınız mÜbarek olsun dualarımız kabul olsun...sevgıler

♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.♥
:Saruboceq:

kızlar merh galıba burdakı herkesın esı polıs benım esımde polıs bu yıl tayını cıkan varmı?bizim urfaya çıktı:)

kızlar merh galıba burdakı herkesın esı polıs benım esımde polıs bu yıl tayını cıkan varmı?bizim urfaya çıktı:)

merhaba canım hosgeldın..:1hug:
bır kac kısının cıktı tayını buna bende dahıl..:kedi:
Urfa merkez mı canım ?zemuszemus

evet urfa merkez bızde temmuzda gıdıcez hersey cok karısık nasıl ev tutucaz ne yapıcaz hıc bılmıyorum offf ya cok karısık kafam urfalı olan ya da urfada gorev yapan varmı acaba lojman cok ıstıyoruz ama ılk yıl cıkmaz dıye duydum ne yapıcaz bılmıyorum

evet urfa merkez bızde temmuzda gıdıcez hersey cok karısık nasıl ev tutucaz ne yapıcaz hıc bılmıyorum offf ya cok karısık kafam urfalı olan ya da urfada gorev yapan varmı acaba lojman cok ıstıyoruz ama ılk yıl cıkmaz dıye duydum ne yapıcaz bılmıyorum

hımm..:kedi:
esımın kuzenı de Urfa Merkez de..
sız ne zaman gıdeceksınız?kaydirigubbakcemile4

biz temmuzun 15den sonra gıtmeyı dusunuyoruz bakalım hayırlısı artık kayınpederım önceden gıdıp ev ayarlıycak ama lojman ısını nasıl yapacagımızı bılmıyorum canım ya nasıl oluyo esımın onceden gıtmesı gerekıyo demı sızın kuzenınızın yenımı cıktı

biz temmuzun 15den sonra gıtmeyı dusunuyoruz bakalım hayırlısı artık kayınpederım önceden gıdıp ev ayarlıycak ama lojman ısını nasıl yapacagımızı bılmıyorum canım ya nasıl oluyo esımın onceden gıtmesı gerekıyo demı sızın kuzenınızın yenımı cıktı

hayır canım ıkı yıldır ordalar..:delphin:
onlarında bu ay sonunda bebeklerı olucak sızın gıttıgınız donemde ızne ayrılıp memlekete gelıcekler..
burdan bır arkadasın daha nısanlısı Urfaya gıdecektı..fisfisfis
ıstersen esınle kuzenımı gorusturelım bılemıyorum belkı ev konusunda yardımcı olur..benneyaptımki
benım sımdı cıkmam lazım sen bana ozelden dusuncenı yaz..yerimseniben
ben onlıne oldugumda yanıtlarım tatlım..
hayırlı olsun sımdıden..opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar...........
ankaradan herkese kucak dolusu selamlar.................a.s
yağmur yağıyor şimdi herşey çok güzel yorgunluğum gitti daha 1 haftadanzemuszemus

Back
X