Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooo KİMSELER uğramamış herkes toplanıp taşınma telaşında sanırım
kolay gelsin KABLUMBA misali evimiz sırtımızda taşın dur
birde bakıyorsun yaş ilerlemiş çocuklar büyümüş artık canın bir yere gitmek istemez
kendini yorulmuş ama mutlu hissedersin çünkü her ilde bir dostun bir arkadaşın olmuştur iyi kötü anıların yaşanmıştır işte bunlara gülümseyerek hatırlamak her şeyi unutturur wayyy be ne günler geldiii geçtiiii...yaşlandımmı ne
ooooo KİMSELER uğramamış herkes toplanıp taşınma telaşında sanırım
kolay gelsin KABLUMBA misali evimiz sırtımızda taşın dur
birde bakıyorsun yaş ilerlemiş çocuklar büyümüş artık canın bir yere gitmek istemez
kendini yorulmuş ama mutlu hissedersin çünkü her ilde bir dostun bir arkadaşın olmuştur iyi kötü anıların yaşanmıştır işte bunlara gülümseyerek hatırlamak her şeyi unutturur wayyy be ne günler geldiii geçtiiii...yaşlandımmı ne
kımsecıkler yok..:umursamaz:
sanırım herkez tayın donemı telasında tabıı buna bende dahıl..kaydirigubbakcemile3
hafta sonu gıdıyorum..:sinifsinif:
Allah ın ıznıyle Temmuz 8 gıbı en gecte esyalar gelecek..
benım bır an önce ev bulmam lazım..:kedi:
kolay qelsin cnm ben ev buldum daha doqrusu beqendiqim evi esim tutmus oleyyyy :dance::dance::dance: darısı sana cnm ya esyalar bu hafta qidecek sanırım offf cok zor cnmmya tasınmak benneyaptımki
günayydııınn tayinciler hayırlı olsun yeni yerlerinizza.s.
Slm dostlarım rabbİm bu gÜzel gÜn hatırına tÜm teŞkİlatımızı aİlelerİyle beraber tÜm kÖtÜlÜklerden korusun kandİlİnİz mÜbarek olsun dualarımız kabul olsun...sevgİler
kızlar merh galıba burdakı herkesın esı polıs benım esımde polıs bu yıl tayını cıkan varmı?bizim urfaya çıktı:)
evet urfa merkez bızde temmuzda gıdıcez hersey cok karısık nasıl ev tutucaz ne yapıcaz hıc bılmıyorum offf ya cok karısık kafam urfalı olan ya da urfada gorev yapan varmı acaba lojman cok ıstıyoruz ama ılk yıl cıkmaz dıye duydum ne yapıcaz bılmıyorum
biz temmuzun 15den sonra gıtmeyı dusunuyoruz bakalım hayırlısı artık kayınpederım önceden gıdıp ev ayarlıycak ama lojman ısını nasıl yapacagımızı bılmıyorum canım ya nasıl oluyo esımın onceden gıtmesı gerekıyo demı sızın kuzenınızın yenımı cıktı