- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.321
ayy inş.. canımcım hepimizzz hamiş kalalımm inş.. tüm bekleyennn arkidişlerimmmm hamişlerde sağlıkla alın kucağınızaaa
canımcım isim düşündünüzmüüü
ya canım seni anlıyom hamişliğin verdiğiii bi stres gerginlik vardır ama bu sekildee kocişini üzersinn neyse konusuruss sonramm minnoşumm üsülme senn
madamım yaa az önce sana yazacaktım yanlışlıkla berreme gibi yazmışımdaha şimdi geldim ya kafam tam oturmamış
toplantılar felan yoğunsun bugün. allah kolaylık versin.
herkese merhaba kısslarr....dün doktordaydım....burdaki doktor izne ayrılmış bizde gümüşhaneye gittik...bi doktoru duymuştum özel muayenesi varmış cihazları iyi diye..araştırdık bulduk yerini...
4 boyutlu ultrason cihazı vardo doktorun...kocaman mönitöreden izledik bebişimizi...bu sefer uyumuyodu oturmuş oyun oynuyodu yavrum....
o kadar sevimliyidiki....el sallıyo,elleriyle yüzünü kapatıyo,yüzünü büzüştürüyo,gülüyo,dil çıkartıyo uzun uzun izledik...her şeyini çok net gördük...Allahım sen ne büyüksün ya...bıraksalar hiç durmadan izlerim öyle...
doktor ultrason çekimlerinin videosunu cd yapıp verdi bana....akşam eve gelir gelmez açtık defalarca izledik...artık böyle cd çekimi yapabilen yerlere gidicem arada ileride bebişimide izletirim ve güzel hatıralar olur bizim içinde....
veeeeeee karnımda şuan 185grm bıcır bıcır bir kız taşıyorumhissetmiştim kız olduğunu ikimizde çok sevindik...rabbim kucağımıza aldığımız günüde göstersin inş...
son adet tarihine göre bugün 17+3 günlüğüz ve beklenen doğum 1 mayısta...ama doktorlara göre 17+5 haftalık..beklenen doğum 28 nisan.....
doktor dediki şu gördüğün çirkin gibi gözüken ama çirkin olmayan şey sizin kızınız dedi...bende şakasına evet ya çok çirkin ama bu dedim....doktorda çirkin olursa annneye çekmiş diyoz dedi...başladım gülmeye karnım sallanıyo..bebişte içerde şekilden şekile giriyodu..ama hiçte çirkin değil benim yavrum video görüntülerinden görüntü seçip masaüstüne resim yaptık...
üçlü testimizde yapıldı dün hiçbir problem çıkmadı çok şükür...
rabbim isteyem herkese nasip inş...çok güzel bu duyguları yaşamak.........
günaydın herkese hayırlı cumalar Allah herkesin dualarını kabul etsin
çok hoş böyle güzel şeyler paylaşmak darısı başımıza sağlıcakla kucaklarınıza alın bebeklerinizi
bende 3 gündür hasta olacakmış gibi sancım var ama gelen yok umutlanmak istemiyorum ama içimden de geçenleri durduramıyorum yaa pazartesi ye kadar beklicem gelen gelir gelmezse test yapıcam
kızlar ben yemeğe gideyim yarım saate gelirim
aminn canım cümlemiz için amin.....isim bundan sonra düşünücez artık...eşimle anlaşabilecek miyiz bakalım...gerçi o bana ne kadar olmaz desede yinede beni kıyamaz benim dediğim olur diye düşünüyorum..baştan beri kızım olursa şu ismi koyacağım demedi çünkü...inş..diretmez kendisinin isteyip benim istemediğm isim için...güzel bi isim buluruz artık topikçe
kızlar ben yemeğe gideyim yarım saate gelirim
ohh maşallah sana ve oğluna artık margarin kadar bir oğlun varrrr
canım benim yaa öyle güzel anlatmışsın ki kendimi düşündüm bi an o masada bebeğimi izliyormuş gibi olup çok acaip duygulandım çok güzel bir haber bu bir kızımız olacak Allahın izniyle rabbim o kadar büyükki herkesin gönlüne göre veriyor isteklere göre ve ben bugün diliyorum ki rabbimden herkese isteyene en sağlıklısından bir evlat nasip etsin ben çok istiyorum
tontişimmmm
günaydın güzel yüzlümmm
uayndın mı senn oy oy ooyy maşallah saanaaa temizlik yaptın mı yemek yedin mi çalışmlar ne alemde çok az kaldı kavuşmamıza
canım benim rabbim sanada yaşatır inş...bebişini izlerken sevinçten ağla inş...ben böyle duygularımız yaşadıklarımı yazarken hep sizleride düşünüyorum...inş..en yakın zamnda annem ben burdayım diye göz kırpacak bebişin sanada tüm isteyenlerede...güzel dileklerin için sağol canım...
günaydınn meleğimm...
uyandım cok olduu kıs uyanalııı 9:30 da uyandımmm kahvaltımı yaptımm valla bugünn hic bişiy yapmıcammm sanırım dün yoruldumm cok belkim corba yaparım okadayyyy
ivit calışmalar tam gaz devamm
minnoşum seninde cok az kaldııı bende heyecan tavan yaptıııı
şvşt kavuşmamızadaaa cok az kaldııı kuzum benimmmminş.. iki hamiş buluşurussss
ayy bebeğim inşallah tez vakitte hamile kalabilirm ben haziranda düşük yaşadım 6 haftalık eğer yaşayaydı şimdi 28 haftalık olacaktı bebeğimve doğuma gün sayıyordum herşey nasip kısmet işte rabbim bekletmeden o mutluluğu bir daha tatırır dilerim ki
aferim benim cücüme hamarat cücüm benim erkenden kalkmış valla ohh cücü yaaaaaaaaaaa hamiş olayım yaaaaaaaaa valla bak çok istiyom demin aklıma geldide düşmeyeydi 28 haftalık olacakmış bebeğim çok üzüldüm kendi kendime hayırlısı böyleymiş dedim napimmm
bu cuma saati rabbim kabul etsin senin çalışmlaraını boş çıkarmasın ben de bu kalan kısa günlerimde hamiş olam da cücüm geldiğinde karşılıklı sevinçlerimizi paylaşalım rabbim duysun sesimizi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy bebeğim inşallah tez vakitte hamile kalabilirm ben haziranda düşük yaşadım 6 haftalık eğer yaşayaydı şimdi 28 haftalık olacaktı bebeğimve doğuma gün sayıyordum herşey nasip kısmet işte rabbim bekletmeden o mutluluğu bir daha tatırır dilerim ki
aferim benim cücüme hamarat cücüm benim erkenden kalkmış valla ohh cücü yaaaaaaaaaaa hamiş olayım yaaaaaaaaa valla bak çok istiyom demin aklıma geldide düşmeyeydi 28 haftalık olacakmış bebeğim çok üzüldüm kendi kendime hayırlısı böyleymiş dedim napimmm
bu cuma saati rabbim kabul etsin senin çalışmlaraını boş çıkarmasın ben de bu kalan kısa günlerimde hamiş olam da cücüm geldiğinde karşılıklı sevinçlerimizi paylaşalım rabbim duysun sesimizi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meleğin melek olmuş canım...eve t çok üzücü bi durum ama iyi tarafından düşünürsek demek ki hamile kalabiliyomuşun.....bu sefer meleğin sıkı sıkı tutunup gelsin yanına inşş..
ivit erken uyandımm ama hamaratlık yapmadım valla
ayy kuzum benimmm yaa anlıyorum seniii ama dediğin gibi hayırlısı böyleymişşş Rabbim sana en kısa zamandaaa tattırsın bu duyguyu meleğimm inş.. bu ay hamişsindir okadar cok istiyorum kiii anlatamam Rabbim o güsel gönlüne göre vericekkk ben inanıyorummm
aminn canımm Allahım bu içten dualarımızı kabul etsinnn inş.. bebişlerimiziii neler yapıcağımızı hayalllerimiziii odalarını eşyalarını isimlerini okullarınıı konuştuğumuz günlerde gelicekk herşeylerinii paylaşıcağımız günler arkadaş olduklarıı günlerrr bugün bende cok duygusalımm sanırımmm ve bu ay bende cok istiyorummm Rabbim nolurrr kabul et dualarımızııııı annelik babalık duygusunu tattır bizlereee aminn :93:
cevizide kociş zorla peşimden gezdiriyo o kadar iş yerine getiriyo cebine koyup.canım sabahları bende yiyeymiyorum zaten...10dan önce yiyemiyorum yaniii...10 11 gibi anca acıkıyorum...dediğin gibi iş ywrinde ye sende...balık yağı balığın yerini tam olarak tutarmı bilmem ama hiç yoktan iydir...doktorda söylemişse sorun yok zaten...ceviz ve ıspanağı yersin ama di mi?? sabahları evden çıkmadan yiyebildiğin kadar at ağzına....
ohh maşallah sana ve oğluna artık margarin kadar bir oğlun varrrr
canım benim yaa öyle güzel anlatmışsın ki kendimi düşündüm bi an o masada bebeğimi izliyormuş gibi olup çok acaip duygulandım çok güzel bir haber bu bir kızımız olacak Allahın izniyle rabbim o kadar büyükki herkesin gönlüne göre veriyor isteklere göre ve ben bugün diliyorum ki rabbimden herkese isteyene en sağlıklısından bir evlat nasip etsin ben çok istiyorum
ayyy cücüm tamam duygusallık varsa geliyordur bebiş oleyy oleyyy rabbim sanada banada öncelikle versin sonra dileyen tüm sevdiiiiklerimize ve isteyenlere versinn
ayy bugün topik çok duygusal ağlatıcaksınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?