bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aminn canım cümlemiz için amin.....isim bundan sonra düşünücez artık...eşimle anlaşabilecek miyiz bakalım...gerçi o bana ne kadar olmaz desede yinede beni kıyamaz benim dediğim olur diye düşünüyorum..baştan beri kızım olursa şu ismi koyacağım demedi çünkü...inş..diretmez kendisinin isteyip benim istemediğm isim için...güzel bi isim buluruz artık topikçe

ohh maşallah sana ve oğluna artık margarin kadar bir oğlun varrrr
madamım yaa az önce sana yazacaktım yanlışlıkla berreme gibi yazmışım daha şimdi geldim ya kafam tam oturmamış
toplantılar felan yoğunsun bugün. allah kolaylık versin.

canım benim yaa öyle güzel anlatmışsın ki kendimi düşündüm bi an o masada bebeğimi izliyormuş gibi olup çok acaip duygulandım çok güzel bir haber bu bir kızımız olacak Allahın izniyle rabbim o kadar büyükki herkesin gönlüne göre veriyor isteklere göre ve ben bugün diliyorum ki rabbimden herkese isteyene en sağlıklısından bir evlat nasip etsin ben çok istiyorum

anlaşırsınız canımcım kırmaz senii tabii bebişi taşıyan sensinnn 9 ay boyunca birlikte güselcee anlaşır güseş bi isim bulursunuz prensese bizde yardımcıı olurusss isetediğin zamann minnoşum

kızlar ben yemeğe gideyim yarım saate gelirim

tımam minnoşş sen git yi yemeğiniii afiyet olsun oğluşunla sanaa

tontişimmmm
günaydın güzel yüzlümmm
uayndın mı senn oy oy ooyy maşallah saanaaa temizlik yaptın mı yemek yedin mi çalışmlar ne alemde çok az kaldı kavuşmamıza

canım benim rabbim sanada yaşatır inş...bebişini izlerken sevinçten ağla inş...ben böyle duygularımız yaşadıklarımı yazarken hep sizleride düşünüyorum...inş..en yakın zamnda annem ben burdayım diye göz kırpacak bebişin sanada tüm isteyenlerede...güzel dileklerin için sağol canım...

tontişimmmm
günaydın güzel yüzlümmm
uayndın mı senn oy oy ooyy maşallah saanaaa temizlik yaptın mı yemek yedin mi çalışmlar ne alemde çok az kaldı kavuşmamıza

günaydınn meleğimm...
uyandım cok olduu kıs uyanalııı 9:30 da uyandımmm kahvaltımı yaptımm valla bugünn hic bişiy yapmıcammm sanırım dün yoruldumm cok belkim corba yaparım okadayyyy
ivit calışmalar tam gaz devamm
minnoşum seninde cok az kaldııı bende heyecan tavan yaptıııı
şvşt kavuşmamızadaaa cok az kaldııı kuzum benimmmminş.. iki hamiş buluşurussss

ayy bebeğim inşallah tez vakitte hamile kalabilirm ben haziranda düşük yaşadım 6 haftalık eğer yaşayaydı şimdi 28 haftalık olacaktı bebeğim ve doğuma gün sayıyordum herşey nasip kısmet işte rabbim bekletmeden o mutluluğu bir daha tatırır dilerim ki
aferim benim cücüme hamarat cücüm benim erkenden kalkmış valla ohh cücü yaaaaaaaaaaa hamiş olayım yaaaaaaaaa valla bak çok istiyom demin aklıma geldide düşmeyeydi 28 haftalık olacakmış bebeğim çok üzüldüm kendi kendime hayırlısı böyleymiş dedim napimmm
bu cuma saati rabbim kabul etsin senin çalışmlaraını boş çıkarmasın ben de bu kalan kısa günlerimde hamiş olam da cücüm geldiğinde karşılıklı sevinçlerimizi paylaşalım rabbim duysun sesimizi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

meleğin melek olmuş canım...eve t çok üzücü bi durum ama iyi tarafından düşünürsek demek ki hamile kalabiliyomuşun.....bu sefer meleğin sıkı sıkı tutunup gelsin yanına inşş..

ivit erken uyandımm ama hamaratlık yapmadım valla
ayy kuzum benimmm yaa anlıyorum seniii ama dediğin gibi hayırlısı böyleymişşş Rabbim sana en kısa zamandaaa tattırsın bu duyguyu meleğimm inş.. bu ay hamişsindir okadar cok istiyorum kiii anlatamam Rabbim o güsel gönlüne göre vericekkk ben inanıyorummm
aminn canımm Allahım bu içten dualarımızı kabul etsinnn inş.. bebişlerimiziii neler yapıcağımızı hayalllerimiziii odalarını eşyalarını isimlerini okullarınıı konuştuğumuz günlerde gelicekk herşeylerinii paylaşıcağımız günler arkadaş olduklarıı günlerrr bugün bende cok duygusalımm sanırımmm ve bu ay bende cok istiyorummm Rabbim nolurrr kabul et dualarımızııııı annelik babalık duygusunu tattır bizlereee aminn :93:

ayyy cücüm tamam duygusallık varsa geliyordur bebiş oleyy oleyyy rabbim sanada banada öncelikle versin sonra dileyen tüm sevdiiiiklerimize ve isteyenlere versinn

cevizide kociş zorla peşimden gezdiriyo o kadar iş yerine getiriyo cebine koyup. 2 tane ye bari diyo. 2 tane 2 tane yiyorum her gün olmasada 2 günde 1. ya hamilelik çok farklı bişey. önce derdim bebişim için ne lazımsa yerim.ama öyle olmuyo. vücut almazsa almıyo işte ne kadar zorlasamda tiksiniyorum bazı şeylerden. doktorda zorlama kendini dedi. balık yağıyla yeterli omegayı alırsın dedi. hatta eşime bile dedi sende içebilirsin hergün 1 tane çok faydalı.unutkanlığı bile engeller dedi.

evet teyzesi minnak bir margarinim var karnımdaa 21 cm olmuş ama uzun boylu. doktor 4 boyutludaki resimlerini inceledi. ayy ne güzel bi bebek şunun dudaklara bak maşallah çok tatlı dedi. doktor amcamız oğluşumu beğendiçok güzel bi bebek olacak dedi.

en kısa zamanda sennde geliyor miniğin kuzum benim hiç dert etme kendine. bide sakın o düşüğünü düşünme nolur. hele hele yeniden hamiş kaldığında sakın ikisini bağdaştırma birbiriyle. bunada bişey olur diye düşünüp strese girme. herşey çok güzel olacak gelecek sağlıkla meleğin.

ayyy cücüm tamam duygusallık varsa geliyordur bebiş oleyy oleyyy rabbim sanada banada öncelikle versin sonra dileyen tüm sevdiiiiklerimize ve isteyenlere versinn

ölemiii diyonnn inş.. canımın içiii inş... geliyodur meleklerimizz tutunsunlar annişlerine sımsıkıııııııııı gelsinler artık yaaa Allahım nolur kabul et içten dualarımızıııııııııııı

oyyy yerim ben sizi yaaa. canlarım benim.
apekcim bak bugün cuma cuma dua edelim olurmu canım arkadaşlarıma ikimiz. hamişlerin duası kabul olur. rabbim en kısa zamanda meleklerini versin onlara.

kızlar size bişey söylemek istiyorum. bana subebek söylemişti. 3 cuma. namaz saatinde. 1000 kez ya evvel 707 kez ya varis okursan bebek sahibi olurmuşsun. ben okumuştum. 3 cuma okudum 4. cuma gelmeden bebişimi öğrendim allahın izniyle. o aklıma geldi şimdi. hiç söylemek aklıma gelmemişti. bi tane daha kısa bi dua vardı 100 kez de onu okuyosun. ama hatırlayamadım. hatırlayınca yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…