bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

biliyorum bebeğim yaaa çok sevineceğini ama işte seni de bi sevindiremedim gitti :))))
valla süper yemek yiyorumm kociş acaip bakıo suratıma ben öyle yerken alamıyorum kendimi kendimi ama o kadar komik bir halim oluyorki ben bile katılıyorum artık gülerken o derece bu burger da bi steakhouse burger çıkarmış çıkarmaz olaymış yarebbim ye benii diip diip duruyor valla bu halimle biide hamileysem yandım işte kapatamam da dahaq ben bu iştahı bi arkadaşım var 4. ayına girecek hamile şimdiden 10 kilo aldı onun gibi ollucam sanırım

zeytinimmm günaydınnnn nasılsın şekerparem minakkın nasıl :)
yaw benim bu bulantılar kusmalar durmadı daha devam edermiki acep :26: Gündüz pek bişey yokta akşamları fena oluyorum
iyiyim canım. minnak da iyi sanıırım teyzesi yarın görücem inşallah.
az daha sabret canım kaç kaftalık oldun sen. benim 14 hafta bittikten sonra rahatlamalar başlamıştı. şimdi 19 haftam bitti bugün. sennde geçer yakında inşallah.

kıs sen hamişmisin ki acabaa. bak bu söylediklerin hamişliğe işaret. ayyy geliyomu ki minnak acaba.ni zaman öğreniriz kii. bat a çok az kaldı dimee. :18::18: ayy heyecanlandım

sevindirceksinnn ben biliyomm Allahın izniyleee yakındaa
yi kıss yi boşverr bende yiyomyaa kendime yandaşş arıyomm
sormaa steakhouse sölemiştin sen bana bizde yidikk kocişlee gecen günnn nasıl bi lezzet Allahım Allahımm yaaa harikaa bide akşam reklamını veriolarrr sinir oluyomm nasıl canıkımmm cekiooooo kociş diooo söyleyelimm diyo kudurmaa diyomm güya diyette bende hevesliii4 gün diyet yaptı aşkım bugün kaçamak yapalımmı diyoo sankiii cok kilo vermişş gibiiminnoşum benim yaa
kıs ne cok almış arkidişinnn 10 kilo 4. aydaa bizde ölemii olcass kuzumm korkuyommmmmmm:18::18:

Madamım canım bitanem :))) biliyonnnmu bende ilk hamile kalınca çok yiyodum hatta test yapmadan anlamıştım çünkü acayip mide kazıntısı durmadan yemek istiyosun. Hamişmisin yoksa die düşünmeden kendimi alamadım. Ben bi anda 4 kg almıştım. Ama sonra bulantılar bi başladı yemek kesildi şimdi nerdeyse zorla yiyorum

zeytinim 12+6 olduk bugün o zaman ben 1 hafta daha beklim dimi

Son düzenleme:
kız inşallah öyleyimdir tatlım yaa bu durumum pek bi vahim hani bebiş olsunda bu kadar yediğim ona olsun ben kendime istemiyorum valla ben hamişmişim gibi düşüneyim öyle olayım....
doğru diyorsun valla bizden daha açlar artık ben senin yandaşın oldum cücüm yaa nolcak bu halim 63. kilo oldum ohaa yaneeeAllahımm inşallah hamileyimdir yaaaa valla ağlıcam hiç değilse bahanem olur dime cücümmm
ne yemek yapıyosun bakimm benim yemem var patattes yaptım dün akşma bol bol :))bide konsere gidiyom ben bu akşam leman sam

gerçekten mi koleram yaaa hadi inşallah bende senin gibi olurum yok böyle bir açlık hissi ya kendi kendime kızıyorum eşim bi garip bakıyor artık bana yemek yerken sanki elimden alacakmış gibi bide kasıklarımda sürekli bi batma bi kasılma var bakalım bu haller var bende ama bata da var daha 6 güncük artık hamiş olayım sonra anne olayımm yaşlandım valla yaa sen çin takvimine baktın mı koleram ne gösteriyorr acaba ben bu ay hamile kalirsam oğlun olur diyor tabi rabbim bilir

inş.. hamişsin kuzum benimmm bu yemelerr ona işarettt benceeeeeeeee inşşş...
ben minik lahmacunlar yapıyom hamura acıyom suann elektiriklerimde geldiii
bendekiii iştahta cok finaa kuzummm
nasıl patatess minnoşummmmmmmmmmmmm....
leman sam mıııııııııı konsermiiii yaa cok kıskandımm şimdikkk seniiiii sefan olsunnn bebüşümm şaka bi yana bendee cok severimmm cokk nerde konser kocişlemii gidiyonnn cok eğleninnn slow şarkılar patlatır leman off offf

patlatcak valla lemancım bu gece kalabalık gidiyoz tatlım ablamlar filanda gelecek öğretmenler günü özelmiş halamız öğretmen de o bilet ayırmış bize bostancı gösteri merkezinde şimdi eve gidimde süsleniim ordan devam ederiz minnoşum çok öpütmmm geç kalıyom serviseee

tımam minnoşum hadii sen gitt hazırlan süslen püslennnnnnnnn devam ederizzz bizz öptüm kocamannnnnnn

merahaba arkadaşlar herkese günaydınlar diliyorum dün akşam mükemmel bi leman sam konserinden sonra sesim kısıldı sanırım bağıra çağıra eşlik ettim ona çok güzeldi

bugün belki çok fazla aranızda olamayabilirm toplantı yapıcaz canlarım kuzularım benimm ama sizlerden uzak kalmak hiç istemiyorum

hepinizin cuması mübarek olsun bol bol dualar edelim hepimizin ailesine ailelerine sağlık huzur mutluluk ve bol bol torunlar versinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

minnoşum günaydınn
ohh valla miss gibi eğlennmişş benimm kurabiyemmm tahmin ederimmm leman sam döktürmüştür muhteşem ses ve yorumuylaa
sen işine bak kuzumm bende senii öslicemmm ama napalım iş işteee fırsat bulunca gel yanımızaaa
sanada hayırlı cumalar olsunnn minnoşummm aminnn hepimizeee inş... sağlıkk huzur mutlulukkk bebişşşşşşş bereketli hayırlııı günler versinnn canımın içiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…