- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.281
ayy komedii hatunumm yaa öldümm gülmektenn burdaakıss valla bende aynıyımm ama benim hamişlikten değill genel halim bu sürekli açımmm çekmece dolap ne varsaa kurcalama durumlarıı gece yarılarıııı yeme isteğii ve önüne gecemiyomm diyet yapmak bende istiyom ama başarısızımmm
ayyy yirim ben seniii yaa hamişsindir inşallah öle içten diliyom kii bunu tontişimminş. bu ay güsell hayırlı haberler alırısss vahim hatunumm yaaa ayy nasıl sevindirikk olcam nasıllll bilemezsinnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim canım. minnak da iyi sanıırım teyzesi yarın görücem inşallah.zeytinimmm günaydınnnn nasılsın şekerparem minakkın nasıl :)
yaw benim bu bulantılar kusmalar durmadı daha devam edermiki acep :26: Gündüz pek bişey yokta akşamları fena oluyorum
Off kuzu burdayım ama bi iş var elimde deli edii benii :)))
valla ben hamişim gibi hissediyorum yani öyle hissetmek istediğim için hissediyorum kaç gündür sigara bile içmiyorum çünkü hiç içim almıyor heryerim ağrıyo acaip yemek yiyorum sürekli ama durmaksızın gece yarısı kocişle burger kıngten sipariş veriyoruz akşam yemeğinden daha kalkıp çekmecelere bakıyorum ne yesem diye durumum çok vahim anlıycann tontişimmKasıklarımda ve belimde ağrılar var ayaklarım çok ağrıyo dudağım uçuk oldu kocaman yani kısacası bunlar benim üzerimde olan etkiler inşallah hamileyimdir artık değilsem de bidahaki aya beklerim bu arada diyete başlarım bir ay bir aydır yoksa durumum çok vahim tatlım yaaa
biliyorum bebeğim yaaa çok sevineceğini ama işte seni de bi sevindiremedim gitti :))))
valla süper yemek yiyorumm kociş acaip bakıo suratıma ben öyle yerken alamıyorum kendimi kendimi ama o kadar komik bir halim oluyorki ben bile katılıyorum artık gülerken o derece bu burger da bi steakhouse burger çıkarmış çıkarmaz olaymış yarebbim ye benii diip diip duruyorvalla bu halimle biide hamileysem yandım işte kapatamam da dahaq ben bu iştahı bi arkadaşım var 4. ayına girecek hamile şimdiden 10 kilo aldı onun gibi ollucam sanırım
bebüşümmm. napıyon annemmm
iyiyim canım. Minnak da iyi sanıırım teyzesi yarın görücem inşallah.
Az daha sabret canım kaç kaftalık oldun sen. Benim 14 hafta bittikten sonra rahatlamalar başlamıştı. şimdi 19 haftam bitti bugün. Sennde geçer yakında inşallah.
zeytinim 12+6 olduk bugün o zaman ben 1 hafta daha beklim dimi
iyiyim canım. minnak da iyi sanıırım teyzesi yarın görücem inşallah.
az daha sabret canım kaç kaftalık oldun sen. benim 14 hafta bittikten sonra rahatlamalar başlamıştı. şimdi 19 haftam bitti bugün. sennde geçer yakında inşallah.
kıs sen hamişmisin ki acabaa. bak bu söylediklerin hamişliğe işaret. ayyygeliyomu ki minnak acaba.ni zaman öğreniriz kii. bat a çok az kaldı dimee. :18::18: ayy heyecanlandım
sevindirceksinnn ben biliyomm Allahın izniyleee yakındaa
yi kıss yi boşverr bende yiyomyaa kendime yandaşş arıyomm
sormaa steakhouse sölemiştin sen bana bizde yidikk kocişlee gecen günnn nasıl bi lezzet Allahım Allahımm yaaa harikaa bide akşam reklamını veriolarrr sinir oluyomm nasıl canıkımmm cekiooooo kociş diooo söyleyelimm diyo kudurmaa diyomm güya diyette bende hevesliii4 gün diyet yaptı aşkım bugün kaçamak yapalımmı diyoo sankiii cok kilo vermişş gibii minnoşum benim yaa
kıs ne cok almış arkidişinnn 10 kilo 4. aydaa bizde ölemii olcass kuzumm korkuyommmmmmm:18::18:
Madamım canım bitanem :))) biliyonnnmu bende ilk hamile kalınca çok yiyodum hatta test yapmadan anlamıştım çünkü acayip mide kazıntısı durmadan yemek istiyosun. Hamişmisin yoksa die düşünmeden kendimi alamadım. Ben bi anda 4 kg almıştım. Ama sonra bulantılar bi başladı yemek kesildi şimdi nerdeyse zorla yiyorum
kız inşallah öyleyimdir tatlım yaa bu durumum pek bi vahim hani bebiş olsunda bu kadar yediğim ona olsun ben kendime istemiyorum valla ben hamişmişim gibi düşüneyim öyle olayım....
doğru diyorsun valla bizden daha açlarartık ben senin yandaşın oldum cücüm yaa nolcak bu halim 63. kilo oldum ohaa yaneee Allahımm inşallah hamileyimdir yaaaa valla ağlıcam hiç değilse bahanem olur dime cücümmm
ne yemek yapıyosun bakimm benim yemem var patattes yaptım dün akşma bol bol :))bide konsere gidiyom ben bu akşam leman sam
cücümün evinde elektrikler kesilmiş haberinize
inş.. hamişsin kuzum benimmm bu yemelerr ona işarettt benceeeeeeeee inşşş...
ben minik lahmacunlar yapıyom hamura acıyom suann elektiriklerimde geldiii
bendekiii iştahta cok finaa kuzummm
nasıl patatess minnoşummmmmmmmmmmmm....
leman sam mıııııııııı konsermiiii yaa cok kıskandımm şimdikkk seniiiii sefan olsunnn bebüşümm şaka bi yana bendee cok severimmm cokk nerde konser kocişlemii gidiyonnn cok eğleninnn slow şarkılar patlatır leman off offf
patlatcak valla lemancım bu gece kalabalık gidiyoz tatlım ablamlar filanda gelecek öğretmenler günü özelmiş halamız öğretmen de o bilet ayırmış bize bostancı gösteri merkezinde şimdi eve gidimde süsleniim ordan devam ederiz minnoşum çok öpütmmm geç kalıyom serviseee
kıslar....
merahaba arkadaşlar herkese günaydınlar diliyorum dün akşam mükemmel bi leman sam konserinden sonra sesim kısıldı sanırım bağıra çağıra eşlik ettim ona çok güzeldi
bugün belki çok fazla aranızda olamayabilirm toplantı yapıcaz canlarım kuzularım benimm ama sizlerden uzak kalmak hiç istemiyorum
hepinizin cuması mübarek olsun bol bol dualar edelim hepimizin ailesine ailelerine sağlık huzur mutluluk ve bol bol torunlar versinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?