bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın kızlaaarrr.
berrem çıkmışsın.kolay gelsin yoğun bir gün sanırım bugün.
cucum naber canım?
doktora gittim bugün o yüzden şimdi geldim işe. oğlumu gördüm. 250 gr olmuş paşam.
sizde ne var ne yok?

iyiyim canımcımm...
maşallah büyüyooo minnakkk prens annişiiii
sen napıyosunn başka başkaaaa gittinizmi kocişle yemeğe

madamım yaa az önce sana yazacaktım yanlışlıkla berreme gibi yazmışım daha şimdi geldim ya kafam tam oturmamış
toplantılar felan yoğunsun bugün. allah kolaylık versin.

iyiyim canımcımm...
maşallah büyüyooo minnakkk prens annişiiii
sen napıyosunn başka başkaaaa gittinizmi kocişle yemeğe

evet büyüyo teyzesi.
gittik canım. iş çıkışı gittik bi yerde yedik yemeğimizi.öyle özel bişeyler olmadı ama napalım.pasta da almadım zaten. alacaktım ama yanımda olduğu için alma gerek yok sonra yiyemiyoruz çöpe gidiyo dedi. bende evde kek vardı üstüne mum koydum üflettiimmm.

ne yaptın canım.dün gittin mi doktora.herşey yolunda mı? öğrenebildin mi cinsiyetini.

herkese merhaba kısslarr....dün doktordaydım....burdaki doktor izne ayrılmış bizde gümüşhaneye gittik...bi doktoru duymuştum özel muayenesi varmış cihazları iyi diye..araştırdık bulduk yerini...

4 boyutlu ultrason cihazı vardo doktorun...kocaman mönitöreden izledik bebişimizi...bu sefer uyumuyodu oturmuş oyun oynuyodu yavrum....

o kadar sevimliyidiki....el sallıyo,elleriyle yüzünü kapatıyo,yüzünü büzüştürüyo,gülüyo,dil çıkartıyo uzun uzun izledik...her şeyini çok net gördük...Allahım sen ne büyüksün ya...bıraksalar hiç durmadan izlerim öyle...

doktor ultrason çekimlerinin videosunu cd yapıp verdi bana....akşam eve gelir gelmez açtık defalarca izledik...artık böyle cd çekimi yapabilen yerlere gidicem arada ileride bebişimide izletirim ve güzel hatıralar olur bizim içinde....

veeeeeee karnımda şuan 185grm bıcır bıcır bir kız taşıyorum hissetmiştim kız olduğunu ikimizde çok sevindik...rabbim kucağımıza aldığımız günüde göstersin inş...

son adet tarihine göre bugün 17+3 günlüğüz ve beklenen doğum 1 mayısta...ama doktorlara göre 17+5 haftalık..beklenen doğum 28 nisan.....

doktor dediki şu gördüğün çirkin gibi gözüken ama çirkin olmayan şey sizin kızınız dedi...bende şakasına evet ya çok çirkin ama bu dedim....doktorda çirkin olursa annneye çekmiş diyoz dedi...başladım gülmeye karnım sallanıyo..bebişte içerde şekilden şekile giriyodu..ama hiçte çirkin değil benim yavrum video görüntülerinden görüntü seçip masaüstüne resim yaptık...

üçlü testimizde yapıldı dün hiçbir problem çıkmadı çok şükür...

rabbim isteyem herkese nasip inş...çok güzel bu duyguları yaşamak.........

Son düzenleme:

olsunn canım önemlii olan bişiyleriii paylaşmak o anıı güsel yaşamakkk
büyücekkk tabii annişii öle minnak mı kalcakkkk neler neler yapcak size bi doğsunnn minnoş

maşallah canım benim. tatlı kızını uzun uzun gördün demek. bizim aramızda tam 2 hafta var demekki. bende bugün gittim 19+4 dedi doktor. aslında 19+1 ama 3 gün fazla çıkıyo. bizde 17+3 de 4 boyutluya girmiştik 185 gr dı.17 cm boyu vardı. şimdi 21 cm 250 gr dedi.
maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim. hissetmiştim bende senn kızın olacağını. hayırlı evlat olsun inşallah.

sağol canım benim...senin oğluşunada maşalllah....evet ya evettt benim çookk şebimli bi kızım var çoookkk sevindimm...
bebişlerin kilosu aynı haftada aynı kiloyumuşlar demek ki...boyunu ölçemedi doktor sağlıklı bi sonuç alamayız oturuyo büzüşük duruyo dedi...ben haftamı son adet tarihine göre olduğunu düşünücem...

hepimizin evlatları hayırlı olur inş.....

ayy ayy ayy nazlı prensesimiz mii geliooo hosgelsinn topiğimizinn nazlı kızı
canım yaa ne güsel anlatmışsınnn yaşadıklarını hislerinii cok mutlu oldumm gercektennn
Rabbim bizede yaşatsın bu güsel duyguları inş... tez vakitte...
Allahım ne büyüksünnn

günaydın herkese hayırlı cumalar Allah herkesin dualarını kabul etsin
çok hoş böyle güzel şeyler paylaşmak darısı başımıza sağlıcakla kucaklarınıza alın bebeklerinizi
bende 3 gündür hasta olacakmış gibi sancım var ama gelen yok umutlanmak istemiyorum ama içimden de geçenleri durduramıyorum yaa pazartesi ye kadar beklicem gelen gelir gelmezse test yapıcam

olsunn canım önemlii olan bişiyleriii paylaşmak o anıı güsel yaşamakkk
büyücekkk tabii annişii öle minnak mı kalcakkkk neler neler yapcak size bi doğsunnn minnoş
oyy yesin onu annişi ya. babamızı üzdüm gelirken galiba. biraz kızdım oda bana kızdı şimdi pişman oldum aklımdan çıkmıyo.
napsam ki :44:

evt aynı kilodaymış minnaklaarrr. benmki uzanıyodu ondan ölçebildi doktor boyunu.
yerim senn minnak kızınıı.
doktora kilomu sordum fazla mı gidiyorum diye. 3 kilo felan almışım. şimdilik iyi ama kontrol etmemiz lazım dedi. hamuşişi yok. tuzlu yemek yok. sabah kahvaltısına 1 haşlanmış yumurta 1 büyük dilim beyaz peynir 2 salatalık 1 domates 1 dilim kepek ekmeği ye bundan sonra dedi. :44: işe gelirken nasıl yicem öyle yaa. sabah uyanır uyanmaz yiyemem ki ben.

en kısa zamanda sizin miniklerinizde gelecek allahın izniyle canım benim. dua edin bol bol. ben hepinize ediyorum.hepimizin hakkında hayırlısı.

amin canım allahın izniyle güzel haberler gelecek hepinizden inşallah. bebişlerimize kardeşler gelicek hepinizden. bat ın geçtimi canım senn. hamilelikte de aynı sancıları yaşıyosun. adet beklerken bebek geliyo. inşallah senn de öyledir.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim.

HAYIRLI CUMALAR
aminnn herkesin duaları kabul olsun inş....
evet cok güselll seylerrr sağlıkla alın kucağınıza inş...
senin bat gecmimiii canımcımm... yoksa daha varmııı:44:
ayy inş.. hamişsindir inş.. Rabbim hayırlısını versinn

kıs niye üsdünn aaa ne bu minnoşş ya niden böle sık sık tartışıyosunuz üsülüyomm ama en güselll günlerinizz canımcım yaa neden tartıştınız kiii olmaz bölee ama yıpranırsınızzz bu sekildeehaksızsan gidip gönlünüü al kocişininnn bundan sonrada böle tartışmayınnn canımcımmmm yaa

evet teyzesi bıcırık nazlı bi kızmış...hoşbulduk teyzesi...Allah sanada nasip etsin canımmm....

Allahım sağlıklı bi şekilde gelişimini tamamlatıp kucaklarımıza aldığımız günüde göstersin inşşş...maşalllah yavrularımıza
bende 1,5 kilo almışım ama kilo konusunu biz konuşmadık doktorla..kendi doktorum değildi zaten..ilkdefa gittim...ben her sabah 1 h.yumurta,biraz peyaz peynir,4 5 tane zeytin,1 gün araylada küçük tost yapıyorum kendime...

öğlen ılık süt içiyorum..meyve yiyorum bol bol...biraz da ceviz yiyorum..ceviz çok önemli biliyosun...omega3 vücutta dopalanmışyomuşş...yediğimizde alabiliyomuşuz...ceviz balık ve ıspanak yememiz lazım bol bol...ben haftada 2 defa balık tüketiyorum...ıspanakta diyorum haftada 2kez...

bıcır bıcırr ayy ya içim bi tuhaff olduu duygulandımm cok seviniyom gercektennn her hamişe her bebişe ayrı bi sevinçç...
aminn inş... bizede nasip olsunnn ii dileklerin için saolll minnoşş

bıcır bıcırr ayy ya içim bi tuhaff olduu duygulandımm cok seviniyom gercektennn her hamişe her bebişe ayrı bi sevinçç...
aminn inş... bizede nasip olsunnn ii dileklerin için saolll minnoşş

canım benim senden de güzel haberler alalımda bizde senin için minnak için sevinelim inşşşşş

ya canım hamilelikten sanırım hemen sinirleniyorum kızıyorum. ben anlatırım sana neden tartıştığımızı.tartışmadık aslında ben kızdım sadece.üzdüm yani onu.

ben balık hiç yemiyorum.doktora yine söyledim bugün.balık yağı al dedi.aldım bugün. kahvaltı işinide ayarlıcam bişekilde. sabahları ama uyanınca hiç bişey yiyemem ben. olmazsa yemekhanedeki ablaya söyleyeyim her sabah 1 yumurta kaynatsın iner yerim.evde kaynatıp getirsem buz gibi olur öyle de yiyemem.

canım benim senden de güzel haberler alalımda bizde senin için minnak için sevinelim inşşşşş

ayy inş.. canımcım hepimizzz hamiş kalalımm inş.. tüm bekleyennn arkidişlerimmmm hamişlerde sağlıkla alın kucağınızaaa
canımcım isim düşündünüzmüüü

ya canım seni anlıyom hamişliğin verdiğiii bi stres gerginlik vardır ama bu sekildee kocişini üzersinn neyse konusuruss sonramm minnoşumm üsülme senn

canım sabahları bende yiyeymiyorum zaten...10dan önce yiyemiyorum yaniii...10 11 gibi anca acıkıyorum...dediğin gibi iş ywrinde ye sende...balık yağı balığın yerini tam olarak tutarmı bilmem ama hiç yoktan iydir...doktorda söylemişse sorun yok zaten...ceviz ve ıspanağı yersin ama di mi?? sabahları evden çıkmadan yiyebildiğin kadar at ağzına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…