bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyyy yerim ben sizi yaaa. canlarım benim.
apekcim bak bugün cuma cuma dua edelim olurmu canım arkadaşlarıma ikimiz. hamişlerin duası kabul olur. rabbim en kısa zamanda meleklerini versin onlara.

ivit dua edinnn bize hamişlerinn duasıı kabul olur inş.... en kısa zamandaaa gelir meleklerimizz canımcımmmmmm

apekcim bak bugün cuma cuma dua edelim olurmu canım arkadaşlarıma ikimiz. hamişlerin duası kabul olur. rabbim en kısa zamanda meleklerini versin onlara.

geçte olsa öğlen namazımı kıldım ve hepimiz için dua ettim canım...her zamn dualarımdalar...

evet bebem hatılamıyon mu ben ota boka ağlardım eskiden şimdide alamak istiyom sırf hamiş olmak için bi belirti olsun diye ama olmuyo
evet evet çok ihtiyacımız var dualarınıza yaaaa

ivit dua edinnn bize hamişlerinn duasıı kabul olur inş.... en kısa zamandaaa gelir meleklerimizz canımcımmmmmm
oyy gelecek bebüşüm gelecek. az kaldı. hayırlısıyla en kısa zamanda melekleriniz geliyooo. bak bide duygusallaştınız iice.ayyy hayırlı haberler inşallah. madamım kıs heyecanla bekliyorum canım senn batı. sonrada sırada cucum var.

geçte olsa öğlen namazımı kıldım ve hepimiz için dua ettim canım...her zamn dualarımdalar...

allah kabul etsin canım. bizede tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar versin inşallah.

az önce bi haber aldım amcamın eşi hamileymiş çok sevindim. onların 1 bebekleri oldu.ama bazı problemler yüzünden minik ozan ım daha 7 aylık olmadan organları gelişimini tamamlayamadan doğdu. uzun süreler tedavi gördü ve hala görmeye devam ediyor. 5 yaşını bitirdi ama engelli. beyninden idrar torbasına giden bir hortumla yaşıyor konuşamıyor ve yürüyemiyor şuan. ama senn dediğin herşeyi anlıyo ve yapıyo. şimdi bir kardeşi olacakmış. yengeme ve amcama zor olacak belki ama belkide herşey daha iyi olacak.

Allah yardımcıları olsun canım..çok zor sabır gerektiren bi durum...helal olsun öyle yavrulara bıkmadan usanmadan bakan anne babalara....inş.bu seferki yavrularını sağlıklı bi şekilde alırlar kucaklarına...

Allah kabul etsin tatlım çok sağollll

bende heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet tatlım onu ben yaymıştım bütün topike ilk kendimde uyguladım ve olmuştu gerçekten kısa duayı da hemen yazayım dileyen okusun ""LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİSA SEMAVATİ VELARDI YA ZEL CELALİVEL İKRAM

""

evet bebem hatılamıyon mu ben ota boka ağlardım eskiden şimdide alamak istiyom sırf hamiş olmak için bi belirti olsun diye ama olmuyo

evet evet çok ihtiyacımız var dualarınıza yaaaa

canım benim yaaa sende başka belirtiler var kuzummm hamişş olmanı yürekten diliym bekleyip görücessss Allahım hayırlısını versinnn

sağol canım benim...cümlemizden razı olsun inş...

amin inş. razıdır bizlerdennn tez zamanda gelir bebişlerrr

inş. bebüşümm hayırlısıylaa versinnn önce madamım sonra benden güselll haberlerr alırısss sağlıkla gelsinlerrr inş..

aminnn cannlllaaarrrrrr...

kızlar ben bi süpürge açıyım evime gelirim hiç iş yapasım yok gerçi yemekte yapmam gerek onuda yapmak istemiyorum fast food günümü yapsak ne

hadi bakalım madem geçen ay geldi erkenden bu ay bebiş kesin seninle
madamım ya bugün yada yarın gelmesi lazım benim kırmızılar ama geçen ay erken gelmişti 3 gün

kızlar ben bi süpürge açıyım evime gelirim hiç iş yapasım yok gerçi yemekte yapmam gerek onuda yapmak istemiyorum fast food günümü yapsak ne

tımam ozamannn minnoşumm
gezginn hatunnn git bakalımmm oyna bol bolll kurtlaını dökkk kuzummm ama cok yorma kendinii bebişşş vardırr belkim

hadiii süpür bakalımmm...
canın istemiyosaa yapmak yapma bosverr isteye istemey yapınca güselde olmuyooo bende öle oluyoo yanii
kolay gelsinn sana canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…