- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.341
oyyy yerim ben sizi yaaa. canlarım benim.
apekcim bak bugün cuma cuma dua edelim olurmu canım arkadaşlarıma ikimiz. hamişlerin duası kabul olur. rabbim en kısa zamanda meleklerini versin onlara.
apekcim bak bugün cuma cuma dua edelim olurmu canım arkadaşlarıma ikimiz. hamişlerin duası kabul olur. rabbim en kısa zamanda meleklerini versin onlara.
geçte olsa öğlen namazımı kıldım ve hepimiz için dua ettim canım...her zamn dualarımdalar...
ölemiii diyonnn inş.. canımın içiii inş... geliyodur meleklerimizz tutunsunlar annişlerine sımsıkııııııııııgelsinler artık yaaa Allahım nolur kabul et içten dualarımızıııııııııııı
Allah razı olsunn minnoşummm
oyy gelecek bebüşüm gelecek. az kaldı. hayırlısıyla en kısa zamanda melekleriniz geliyooo. bak bide duygusallaştınız iice.ayyy hayırlı haberler inşallah. madamım kıs heyecanla bekliyorum canım senn batı. sonrada sırada cucum var.ivit dua edinnn bize hamişlerinn duasıı kabul olur inş.... en kısa zamandaaa gelir meleklerimizz canımcımmmmmm
geçte olsa öğlen namazımı kıldım ve hepimiz için dua ettim canım...her zamn dualarımdalar...
oyy gelecek bebüşüm gelecek. az kaldı. hayırlısıyla en kısa zamanda melekleriniz geliyooo. bak bide duygusallaştınız iice.ayyy hayırlı haberler inşallah. madamım kıs heyecanla bekliyorum canım senn batı. sonrada sırada cucum var.
allah kabul etsin canım. bizede tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar versin inşallah.
az önce bi haber aldım amcamın eşi hamileymiş çok sevindim. onların 1 bebekleri oldu.ama bazı problemler yüzünden minik ozan ım daha 7 aylık olmadan organları gelişimini tamamlayamadan doğdu. uzun süreler tedavi gördü ve hala görmeye devam ediyor. 5 yaşını bitirdi ama engelli. beyninden idrar torbasına giden bir hortumla yaşıyor konuşamıyor ve yürüyemiyor şuan. ama senn dediğin herşeyi anlıyo ve yapıyo. şimdi bir kardeşi olacakmış. yengeme ve amcama zor olacak belki ama belkide herşey daha iyi olacak.
oyy gelecek bebüşüm gelecek. az kaldı. hayırlısıyla en kısa zamanda melekleriniz geliyooo. bak bide duygusallaştınız iice.ayyy hayırlı haberler inşallah. madamım kıs heyecanla bekliyorum canım senn batı. sonrada sırada cucum var.
allah kabul etsin canım. bizede tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar versin inşallah.
az önce bi haber aldım amcamın eşi hamileymiş çok sevindim. onların 1 bebekleri oldu.ama bazı problemler yüzünden minik ozan ım daha 7 aylık olmadan organları gelişimini tamamlayamadan doğdu. uzun süreler tedavi gördü ve hala görmeye devam ediyor. 5 yaşını bitirdi ama engelli. beyninden idrar torbasına giden bir hortumla yaşıyor konuşamıyor ve yürüyemiyor şuan. ama senn dediğin herşeyi anlıyo ve yapıyo. şimdi bir kardeşi olacakmış. yengeme ve amcama zor olacak belki ama belkide herşey daha iyi olacak.
kızlar size bişey söylemek istiyorum. bana subebek söylemişti. 3 cuma. namaz saatinde. 1000 kez ya evvel 707 kez ya varis okursan bebek sahibi olurmuşsun. ben okumuştum. 3 cuma okudum 4. cuma gelmeden bebişimi öğrendim allahın izniyle. o aklıma geldi şimdi. hiç söylemek aklıma gelmemişti. bi tane daha kısa bi dua vardı 100 kez de onu okuyosun. ama hatırlayamadım. hatırlayınca yazarım.
evet bebem hatılamıyon mu ben ota boka ağlardım eskidenşimdide alamak istiyom sırf hamiş olmak için bi belirti olsun diye ama olmuyo
evet evet çok ihtiyacımız var dualarınıza yaaaa
sağol canım benim...cümlemizden razı olsun inş...
Allah kabul etsin tatlım çok sağollll
bende heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet tatlım onu ben yaymıştım bütün topike ilk kendimde uyguladım ve olmuştu gerçekten kısa duayı da hemen yazayım dileyen okusun ""LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİSA SEMAVATİ VELARDI YA ZEL CELALİVEL İKRAM
""
canım benim yaaa sende başka belirtiler var kuzummm hamişş olmanı yürekten diliym bekleyip görücessss Allahım hayırlısını versinnn
amin inş. razıdır bizlerdennn tez zamanda gelir bebişlerrr
inş. bebüşümm hayırlısıylaa versinnn önce madamım sonra benden güselll haberlerr alırısss sağlıkla gelsinlerrr inş..
madamınız tekrar toplantıya dönecektir şimdiden bilginiz olsun bi ara pat diye çıkarsam şaşırmayın saakın ha emiii
Allah yardımcıları olsun canım..çok zor sabır gerektiren bi durum...helal olsun öyle yavrulara bıkmadan usanmadan bakan anne babalara....inş.bu seferki yavrularını sağlıklı bi şekilde alırlar kucaklarına...
tamam meleğimmm sen işine bak seni öslicemmm
madamım ya bugün yada yarın gelmesi lazım benim kırmızılar ama geçen ay erken gelmişti 3 günbebem senin bat ne zamandıııı
madamım ya bugün yada yarın gelmesi lazım benim kırmızılar ama geçen ay erken gelmişti 3 gün
kızlar ben bi süpürge açıyım evime gelirim hiç iş yapasım yok gerçi yemekte yapmam gerek onuda yapmak istemiyorum fast food günümü yapsak ne
daha burdayım tatlımm hemen üzülme arkadaşlar dışarda henüz gelmedi onları bekliyorum onlar gelince minnoşum oyyy bende seni sizleri özlüycemmm bu arada haftasonu yokim ben trakyaya gidiom halamın kızının düğünü varr
kızlar ben bi süpürge açıyım evime gelirim hiç iş yapasım yok gerçi yemekte yapmam gerek onuda yapmak istemiyorum fast food günümü yapsak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?