bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kısslar ben öğlen 45dk molamda eve gittim kurabiye yaptım pişirdim çamaşır astım tost yidim geldim şimdi kurabiyeleri almaya gidiyom arkidişlere süpriz yaptım gidem alamda gelem gelirim gene öpüyorum sizi...

evet balımm hakkımızdaa hayırlısıı
evet madamımın bişiy kalmadıııı
benim bat 10 aralıkk minnoşş bakalım bakalım inş....

hamarat hatun yaa
hem calışıyooo hem mamalar yapıyoooo

kurabiye canafarımmmm tımam git hadeee minnoşş afiyetle yiyinnnn çaylaaaa

zeytinim bitanemmm napıyosun canım ...bebek nasıl isimde uzlaştınızmı tatlım..
ben iyiyim çok şükür canım son 1 tane kistim kalmıştı 4 cm bakalım bu hafta içi kontrole gidicem...

..?[/B]

bebişim iyi canım benim.büyüyo teyzesi.margarin kadar oldu.
kurtulacaksın bütün kistlerden sıkıntılardan allahın izniyle bitanem.en kısa zamanda da minişin gelecek annesi.
isim konusundada ayrı ismi kullanmama konusunda anlaşarak kocişinde gönlünü kırmamak adına kartal doruk koymayı düşünmeye başladım. hayırlısı olur inşallah.

cöö öööööööööööööööö bende seni çok özledim berrem benimmm gayet iyiyim annem seni de çok iyi gördüm oleyyyyyyyyyyyyyyyy
yuhhh diyorum daha da bişi demem sus bence nazar değecek heeeeeeeeeeeee

çok mantıklı olmuş tatlım kociş baya dişli anlaşılann

maşallah yaa yerim ben o margarini...
çok güzel düşünmüşsün canım güzel isim olmuş....
inşallah zeytinim dua et bana....

cööööööööö

madamımmmm çok iyiyim maşallah....
inşallah daha ii olcam....
sen nasılsın balım...

çok mantıklı olmuş tatlım kociş baya dişli anlaşılann
ya kocişin dişli olmasından değil aslında. bi kez konuştuk en son sakin sakin. o nekadar çok istediğini söyledi. bende hiç istemediğimi. sonrada bidaha konuşmadık. sonra düşündümde benim öyle bi hayalim olsa eşim çok karşı çıksa ben çok üzülürdüm diye düşündüm. napayım onunda üzülmesine içten içe bana kızmasına dayanamam ki. o yüzden. çocuğa ayrı ayrı hitap etmemeyi konuşup anlaşarak onun istediğinin de olmasını istedim. çocuk da ilerde hangisini isterse onu kullansın. bide ona ikisini birden öğreticem tabi. birisi adını sorduğunda kartal doruk desin.

maşallah yaa yerim ben o margarini...
çok güzel düşünmüşsün canım güzel isim olmuş....
inşallah zeytinim dua et bana....

51:[/B]

dualarım hep sizlerle canım benim.hamişlerin duası kabul olurmuuşşş. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin. hayırlı evlatlarımız.
benim paşam abi olacak sizin minnaklarınızın abisiii. kartal doruk abiiiiii

nabersiniz kızlar bende kırmızılar hala gelmedi test pazartesi sabah yapmaayı düşünüyorum erkenmi acaba 3 gün geçmiş olucak

nabersiniz kızlar bende kırmızılar hala gelmedi test pazartesi sabah yapmaayı düşünüyorum erkenmi acaba 3 gün geçmiş olucak

ayy hadii inş... hayırlıı haberlerle gel pazartesii canımcımm inş. hamişsindirr
yok canımm erken diil ben bat günü yapıyom genelde ozaman bile varsa cıkıyooo geneldeee hadi hayırlısıııı minnoşşş

cucu sorma çok heycanlıyım içim kıpır kıpır ama pek ümitlenmek istemiyorum hüsran olmasın sonu diye

cucu sorma çok heycanlıyım içim kıpır kıpır ama pek ümitlenmek istemiyorum hüsran olmasın sonu diye

canım benimm heyecanlanman cok normal inş... pozitif sonuç alırsın eğer negatif olursada hüsran sayma bunu ve ümitsizliğe kapılma hayırlısını iste kırmızılar gelirsede napalımm yeni umutlara yelken açarıss minnoşş
umarımm gönlündekii isteği bebişini verir bu ay Rabbim meleğine kavusursun dualarım hepinizle canımcımm hayırlısı olsun

Canım benim günaydın dur bakalım bir iki gün daha bekle o zaman da gelmezse kan testiyle baktırırsın yine negatiffte sonuç o zaman bir doktora görünmeni tavsiye ederim benim de ne hikmettir hatta çok gariptir 5 gün öncesinden gösterdi yüzünü kırmızılarım ben hamileyimdir diye umutla beklerken :)) yapacak biş yok aralık sonuçlarına bakıcezzz
günaydın kısçeler hayırlı haftalar ben test yaptım bugün ama yok bişey negatif
gelen de yok puuuffff

beklicem canım görümceminde ilk geçtiği günlerde test negatifmiş doktorda öğrendi
sende canını sıkma gelicektir bi gün meleklerimiz

benim canım ciğer arkadaşlarımm benim bat 30 kasım amma velakin 26 sında benim kırmızılar kendini gösterdi çok şaşırdım noktalar halinde ama geldi yani dünle bugün pek bişi yok daha ama çok şişkinim göbeğim 5 aylık hamile şeklinde aynaya bakıp hevesimi alıyorum bende napimmhadi bakalım inşallah vücudum kendini hamileliğe hazırlıyordur

canım günaydın. dün bugün bişey yoksa sadece lekelenme şeklinde olduysa kanaman yerleşme olabilir.dikkat et kendine. ağır bişeyler yapma sakın.devamı da gelmezse bekleme test yap. yerleşme kanaması en fazla görünen şey biliyosun. hayırlısı olur inşallah. ama bu kanama şekli garip. bişeyler olabilir yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…