- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.381
zeytinim bitanemmm napıyosun canım ...bebek nasıl isimde uzlaştınızmı tatlım..
ben iyiyim çok şükür canım son 1 tane kistim kalmıştı 4 cm bakalım bu hafta içi kontrole gidicem...
hoşbuldum canım nasılsın.?
inşalah cucum inşallahhh..
hakkımızda hayırlısı bakalım...
bişide kalmamış batına..
senin bat ni zaman cucum..?
kısslar ben öğlen 45dk molamda eve gittim kurabiye yaptım pişirdim çamaşır astım tost yidim geldim şimdi kurabiyeleri almaya gidiyom arkidişlere süpriz yaptım gidem alamda gelem gelirim gene öpüyorum sizi...
evet balımm hakkımızdaa hayırlısıı
evet madamımın bişiy kalmadıııı
benim bat 10 aralıkk minnoşş bakalım bakalım inş....
zeytinim bitanemmm napıyosun canım ...bebek nasıl isimde uzlaştınızmı tatlım..
ben iyiyim çok şükür canım son 1 tane kistim kalmıştı 4 cm bakalım bu hafta içi kontrole gidicem...
..?[/B]
ohh maşallah topikimize..
madam ne durumda bat ni zaman onun onuda çok ösledim....
koleramda gözükmüyo...
amin canım inşallah ne güzel 1 kız bir oğlumuz olucak desene topikte bakalım koleralım ne olucak hayırlı sağlıklı büyüsünler inşalah...
kısslar ben öğlen 45dk molamda eve gittim kurabiye yaptım pişirdim çamaşır astım tost yidim geldim şimdi kurabiyeleri almaya gidiyom arkidişlere süpriz yaptım gidem alamda gelem gelirim gene öpüyorum sizi...
bebişim iyi canım benim.büyüyo teyzesi.margarin kadar oldu.
kurtulacaksın bütün kistlerden sıkıntılardan allahın izniyle bitanem.en kısa zamanda da minişin gelecek annesi.
isim konusundada ayrı ismi kullanmama konusunda anlaşarak kocişinde gönlünü kırmamak adına kartal doruk koymayı düşünmeye başladım. hayırlısı olur inşallah.
bebişim iyi canım benim.büyüyo teyzesi.margarin kadar oldu.
kurtulacaksın bütün kistlerden sıkıntılardan allahın izniyle bitanem.en kısa zamanda da minişin gelecek annesi.
isim konusundada ayrı ismi kullanmama konusunda anlaşarak kocişinde gönlünü kırmamak adına kartal doruk koymayı düşünmeye başladım. hayırlısı olur inşallah.
cöö ööööööööööööööööbende seni çok özledim berrem benimmm gayet iyiyim annem seni de çok iyi gördüm oleyyyyyyyyyyyyyyyy
yuhhh diyorum daha da bişi demem sus bence nazar değecek heeeeeeeeeeeee
ya kocişin dişli olmasından değil aslında. bi kez konuştuk en son sakin sakin. o nekadar çok istediğini söyledi. bende hiç istemediğimi. sonrada bidaha konuşmadık. sonra düşündümde benim öyle bi hayalim olsa eşim çok karşı çıksa ben çok üzülürdüm diye düşündüm. napayım onunda üzülmesine içten içe bana kızmasına dayanamam ki. o yüzden. çocuğa ayrı ayrı hitap etmemeyi konuşup anlaşarak onun istediğinin de olmasını istedim. çocuk da ilerde hangisini isterse onu kullansın. bide ona ikisini birden öğreticem tabi. birisi adını sorduğunda kartal doruk desin.çok mantıklı olmuş tatlım kociş baya dişli anlaşılann
maşallah yaa yerim ben o margarini...
çok güzel düşünmüşsün canım güzel isim olmuş....
inşallah zeytinim dua et bana....
51:[/B]
nabersiniz kızlar bende kırmızılar hala gelmedi test pazartesi sabah yapmaayı düşünüyorum erkenmi acaba 3 gün geçmiş olucak
ayy hadii inş... hayırlıı haberlerle gel pazartesii canımcımm inş. hamişsindirr
yok canımm erken diil ben bat günü yapıyom genelde ozaman bile varsa cıkıyooo geneldeee hadi hayırlısıııı minnoşşş
cucu sorma çok heycanlıyım içim kıpır kıpır ama pek ümitlenmek istemiyorum hüsran olmasın sonu diye
günaydın kısçeler hayırlı haftalar ben test yaptım bugün ama yok bişey negatif
gelen de yok puuuffff
Canım benim günaydın dur bakalım bir iki gün daha bekle o zaman da gelmezse kan testiyle baktırırsın yine negatiffte sonuç o zaman bir doktora görünmeni tavsiye ederim benim de ne hikmettir hatta çok gariptir 5 gün öncesinden gösterdi yüzünü kırmızılarım ben hamileyimdir diye umutla beklerken :)) yapacak biş yok aralık sonuçlarına bakıcezzz
beklicem canım görümceminde ilk geçtiği günlerde test negatifmiş doktorda öğrendi
sende canını sıkma gelicektir bi gün meleklerimiz
benim canım ciğer arkadaşlarımm benim bat 30 kasım amma velakin 26 sında benim kırmızılar kendini gösterdi çok şaşırdım noktalar halinde ama geldi yanidünle bugün pek bişi yok daha ama çok şişkinim göbeğim 5 aylık hamile şeklinde aynaya bakıp hevesimi alıyorum bende napimm hadi bakalım inşallah vücudum kendini hamileliğe hazırlıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?