bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

merhaba tatlım hoşgeldin nasılsın bakalım

merhaba cnm. hoşgeldin. nasılsın.kızın nasıl?

merhaba kısslar....çokta iyi hissetmiyorum kendimi aslında....2 gündür çıkarmalar yine başladı kabus geri döndü ama inş.geçicidir...bide bikaçgündür aklıma kötü şeyler getirip üzüyoru kendimi...sevdiklerimi kaybetme korkusu sardı beni...eşimi işe gönderdikten sonra ağlamaya başlıyorum ya akşama geri gelemse diye saçma sapan şeyler düşünüyorum...annemler aklıma geliyo ayyyyy değişik bi ruh haline bürünüyorum gündüz yine iyim ama akşam olunca başlıyo kabuslar...yüreğim daralıyo sanki nefes alamıyorum...akşam olsun istemiyorum...eşimide üzüyorum bu halimle...

dün akşamda mesela erkek kardeşim aklıma geldi ona üzüldm...üniversitede okuyo zayıfları var haylaz bi çocuktur hep...şimdi yattığında zayıflarını düşünüp üzülüyomudur diye taktıp kafama çok üzüldüm eşimi uyandırdım anlattım oda konuştu biraz sakinleştirdi beni zar zor uyudum....bunları yazarken bile ağlıyorum

bebğimide üzüyorum bu halimle..

Bulantılar arada görünüyo öyle merak etme geçer.bende dün akşam baya çıkardım hiç bişey yiyemeden.takma kafana onu. bide bi kitap okuyorum.kitapta şöyle yazmış kusmalar için. hamileliğinde kusan bir annenin kusmayan bir anneye göre düşük riski çok daha azdır.bebekler dışardan gelen besinlerle çok çabuk zarar görüp bakteri kapabilir.kusmalar da bir nevi bebeğin bakteri almamak için koruma yöntemidir.
Bunlar hep normal cnm. hamilelikte ruh hali tamamen değişiyo. hassaslaşıyo insan. eşinin desteği çok önemli. seni sakinleştiriyo olması çok güzel.
sen güzel şeyler düşünmeye çalış.bebeğini düşün onunla geçireceğin zamanları düşün odasını eşyalarını. rahatlat kendini.

dicek bişiy bulamıyom canımcım yaa sen takma kafana bebişini düşün sadecee ne diyimm neden evleniceksin sevdiğin aşık olduğun için hayallerimdeki adam olduğun için evlendimmm neyse bitanemmm sen hamişsin kendine cok ii bak

evet canım bende okumuştum öyle yazıyı..bulantıyı eskisi gibi yadırgamıyorum artık alıştım aslında bu ruh değişiklikleri hamilelikten oluyo biliyorum ama o an ne yapacağını şaşırıyo insan..Allah yardımcımız olsun hamilelik çok zor bi dönemmiş..5 ayımız kaldı dayanacaz artık ne yapalım...dediğin gibi güzel şeyleri düşünelim...

oyy duygusal hamiş seniii canım benim böle ruh halinin değişmesi normall ama öle kafana takıp takıp ağlama güsel seyler düşünn kendini bebeğine ver zeytinimin dediği gibi eşyalarıyla ilgilen odasını düzenle bebeğini sev konuş onunla bak ii gelicek emin ol bebişinide üsmeee tımam mı annişi o senin ruh halinle yoğruluyooo lütfen pozitif ol trt 1 i izle suan

oy kuzum oyyy hemde ne duygusallık..zaten üzüldüğüm zaman onunda üzüldüğünü anlıyorum..bi yere toplanıp taş gibi sert duruyo...biraz okşuyorum normale dönüyo yavrum benim...en çokta onu üzdüğüm için kızıorum kendime...

yaa üsme onu annişiii minnak yaa hep pozitifff annişi hep pozitiff minnak üsülmesinnn

ayyy ya çok kötü oldum ben sana Allah sabır versin

hep bu hormonların yüzünden aldırma sen onlara üzme kendini bebişi

neyse zeytinimm eş senin bebiş senin en doğru kararları siz vereceksiniz elbette bizlere laf düşmüyor bilsemki dediklerim tesir edecek bi kaç lafım olurdu eşine ben sırf sen üzülme istiyorum yazık sanada ama madem sen daha en başta kabul etmişsin bu durumu şuan boyun eğmek zorundasın artık iki isimle çözeceksiniz kuzumm başka çare yok o kadar da üzülme öle kötü şeyler getirme aklına
ayyy canım benim yaa iyi sen hamileyken yaşıyorsun bunları o korku bende hep var heleki ben 15 gün izindeyken eşimi işe göndermek çok zor bişi hep ağlıyordum onu çok seviyorummm rabbim korusun tüm sevdiklerimizi ama şimdi senin durumundan dolayı daha duygusalsın bu çok normal yanii

yaa üsme onu annişiii minnak yaa hep pozitifff annişi hep pozitiff minnak üsülmesinnn

inş..düzelcek bu durum canım...bebişimi üzmeyi hiçç istemiyorum çünkü...

ayyy ya çok kötü oldum ben sana Allah sabır versin

hep bu hormonların yüzünden aldırma sen onlara üzme kendini bebişi

ahhh şu hormonlar di mi!!!doğru diyosun....inş..

bende normalde hep olur bu tür korkular ama dediğin gibi üstüne bide gebelik eklenince eskisinden dahada etkiliyo beni...bunuda atlatacaz inş...Allah sevdiklerimizi korusun...uzun yıllar boyunca acı tatlı şeyleri beraberce yaşatsın allahım..

düzelicekkk canımcımm inş. sen kafana takma olurmuu

ben dışarıya cıkıyorumm canlarımmm hepinizi kocaman öpüyorum ....
markete gidiyimmm asıcık dolanıyımm içim sıkıldı evde

kızlar yemeğe giderken eşim neyin var senn dedi. bende yok bişey dedim. sonra yemekte yine dedi iyi misin sen.iyiyim dedi. derdini söylemeyen derman bulamazmış dedi.söylesemde derman bulamadığım bi dert için boş yere konuşmamın bi anlamı yok dedim.geldik şirkete. konuşmak istemediğim için mesaj yazdım.

neyin var diye soruyosun ama çok iyi biliyosun neyim olduğunu.artık konuşmak felanda istemiyorum ama senn bu bencilliğini anlayamıyorum.ben orta yol bulmaya çalıştıkça sen benim dediğim diyosun.tüm sıkıntısını çektiğim bebeğime isim koyarken bile hiçbir hak tanımıyosun.bide çoktan evlendiğimiz ve ben hamile olduğum halde evlenmeseydin ozaman dedin ya bana.o lafın aklımdan hiç çıkmıyo.hergün biraz daha koyuyo bana.ben seni sevdiğim için evlendim.evliliği senin düşündüğün kadar basit düşünmedim.
dedim gönderdim.

oda ben çok sıkıldım bu isim konusundan.ne istiyosan onu koyabilirsin.bir dahada bu konuda konuşmak istemiyorum. demiş

bende dedim ki. bugüne kadar ben sana hiç dedimmi şu olsun bu olsun ben bunu istiyorum felan. bu ne sadece senn nede sadece benim çocuğum. ikimizin bebeği.birlikte karar vermemiş gerekir.

en azından ne istiyosan onu koyabilirsin dedi sonunda.inşallah ilerdede ortak karar alabiliriz.

zeytinim biraz sabır canım...inş.kırılacak inadı...daha 5 ay var önümüzde o zamna kadar bi orta yolu bulursunuz inş..o sözü söylemesi bile bi şeydir...

yaşadıklarımız bize yetiyoda artıyo bile...bide dışardan sorun geldikçe dahada kötü oluyoruz...bebişin bütün sıkıntılarını biz çekiyoruz isim hakkı ilk önce bize ait...ben öyle düşünüyorum...

allah yardımcımız olsun canım...inş.aklı başına gelir eşininde...kendi sevdiği ismi değilde yavrusunun beğeneceğini ismi düşünür..

ayy çok sevindim klasik erkek tribi ama olsun artık seninde elinde bir kozun var ne istersen koyabilirsin hiç taviz verme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…