bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın zeytinimmm bebem ya kırmızılar gelecektir biliyorum çünkü ateşimi ölçtüm bu sabah düşmüş hani diyorlar ya adetinize bi kaç gün kala düeşrse hamile değilsinizdir bu sabah ölçtüğümde düşmüştü gerçekten de hayırlısı tabi yinede ben hiç üzülmüyorum artık alıştım hatta eşimle konuştuk ikimizde doktoa gidices

minnoşum günaydınnn
ayy minnoş inş. bebişin yerleşiyodur bu kanamadaaa ona delalettir
nolursa olsun mutluyuz umutluyuzzzz kurabiyem benimm
düğün nasıll gectiiii kuzummm döktünmü kurtlarınııı
ösledim valla

ateş felan boşver sen onları. olacaksa olur. bekle bakalım hala kanamanın devamı gelmezse yerleşmeden şüphelenebiliriz.
gidin tabi doktora cnm varsa bi sorun daha fazla beklemeden çözüm aranır.ama sen hamiş kalabiliyosun.ona şükür. sorun varsada basit bişeydir.

günaydın canımcımm nasılsınn oğluşun nasılll annemm

iyiyim cnm ya nasıl olayım. biraz moralim bozuk bikaç gündür.isim mevzusuna kafam takık çok fena. en son dedim ya kartal doruk olsun. doruk deriz. büyürse kendisi isterse kartalı kullanır. eşime söyledim bu düşüncemi. ben kartal derim herkese de kartal demesini söylerim diyor. bende ne halin varsa gör dedim sustum artık. bikaç gündür de soğuğum ona karşı. neyin var diyo bişeyim yok diyorum.
oğlumda iyidir sanırım. arada kıpırdanıyo.
sen nasılsın. ne var ne yok.

günaydın cücümmmmmmmmm çok özledim seni bebemm ben düğün çok güzel geçti oynadım oynadım döktüm kurtlarımı ama çok yorgunum düğünden sonra hiç uyumadık diyebilirim kuzende toplandık bütün kuzenler ve eşlerimiz sabaha kadar lak lak muhabbet dün akşamda geç geldik bugün çok uykum var kuzum benim ya
ya cücüm valla böyle çok azdı 2 -3 damla toplasan ama gördümmü gördüm yani bakalım ama içimdeki umutlar söndü bu ay için gelecek hissediyorum artık ben içerim kahvemle sigaramı ne zamandır içmemiştim sen gelincede içicem inşallah sen içmezsin ama o zmanda ben içemem karşında neyse ben sana eşlik ederim canım benimmmm
evet tatlım doğru diyorsun çok şükür hamile kalabiliyorum ama bu hep kalabileceğim anlamına gelmezmiş ne bilim işte gidicez doktor çağırmıştı zaten daha geçen ay ama ben gitmemiştim şimdi kırmızılar gelince 3. gün gitçem

neden bişeyim yok diyorsun açık açık söyle bence bilsin seni ne kadar üzdüğünü canım yaa kendine yazık ediyorsun sen iki ismi koy ikisiylede çağırın biri öyle biri böyle çağırmasın çocuğu o daha vahim

yaa canımcım senin eşin niye böyle yapıooo sen kartal doruk koymaya ikna oluyosun sırf o üsülmesin diyee gönlü olsun diyee ama eşinin yaptığı bencilliğe bak yaaa bıraksındaa büyüyünce oğlu karar versin hangi ismi kullanmak istiyosa onu kullansın birey olcak yanii neyse canım sinirlendimm birass ama bu isim mevzusunda eşin cok haksızz ve seni boş yere kırıyooo zeytin gözlüm yaa
sen sağlığına bak canımcımmm kendine dikkat et doğduğundaa bakalım nolcak sen sağlıkla al oğlusunu kucağınaaa bak nasıl gücleniceksinn....
bende iyiyim valla napımm calış durr
haftasonu full evdeydikk sıkıldımmm havada cok soğuktuu avm ye gitmeyide ben istemedim evde film isledik oyun oynadık kocişlee ölee geciverdiii iştee

bende seniii cok cok ösledimmmmmm kuzummmm....
ohh sefan olsun iyi yaptın oynamayı bende cok sefiom yaa bilirim düğün sonrası muhabbetleriii cok güseldirr ama sabahına pestil gibi kalkarsınnn her güsel seyinn kötü bi yanı olduğu gibiii
umutlarını söndürmee kuzumm gelirsede gelsinnn gidersiniz doktorunuzaa varsa bi sorun cözülür sonramm mis gibi gelir meleğinizzz inş. hayırlısıylaaa..... belkim sende içmezsin dur bakalım acele karar vermee sen arkaya üflersinnn sigarayııı gelirse kırmızılar ki inş. gelmes hayırlısı yinedee hem belkide karsılıklı içerisss denize karşııı belli olmaz du bakalımmm

bilmiyomu ki beni ne kadar üzdüğünü. boşver cnm ya inanki içimdeki heyecan bile yok artık. hep içimde üzüntü. ayrı ayrı çağırmanın ne kadar kötü olduğunu arkadaşımızın çocuğunda kendi gözüyle görmüştü zaten. ve 2 isim koymayalım diyodu.

ben onu üzmemeyi düşünüyorum da o beni üzmemeyi hiç düşünmüyo ki. üzülmekten yoruldum artık. 5 ay sonra doğacak çocuk ama bi mutluluğunu yaşayamadım. ne koyarsa koysun da diyemiyorum içimden gelmiyo. çocuğun hayatı boyunca taşıyacağı bişey isim. basit bişey değilki. ne bileyim çok üzgünüm. şuan bile bi yandan yazıyorum ama bi yandan gözümden yaş geliyo. karnımda taşıdığım evladıma isim koymak için hiçbir hak verilmiyor bana. bu konuyu konuştukça üzülüyorum boşver ya.

hehhe evet bende çok severimm kocişle karşılıklı oynadık vallavalla inceden inceden sızlıyorum ben amanın gelii kırmızıcıklarım ama erken gelmesi garip cücüm değil mi belkide bidahaki aya hamiş olucem oondandır
ahh cücüm sen gelde hele bi
bilmiyor ddemekki tatlım erkekler keutumdur biraz anlamazlar söylemen lazım genelde anca öyle sen hiç düşünme artık oğlunu severkende hanmiş benim dorukum de eşin de duysun bakalım tepkisi ne bu iş inada binmiş biraz Allah yardımcın olsun ne diim ki üzülme sadece

bende bunu anlamıyorum yaa canım ya nasıl seni üzebiliyo farkındamıkii diyosun farkında olmak zorunda zeytinimm böle farkında olmama gibi lüksü yok sen hamilesin en fazla ilgiye ihtiyacın olduğu dönem ...
ne koyarsan koy da diyemiyosun tabi cocuğun ömür boyu bu isimle çağrılıcakk bilmiyorum canım ya ne diyeceğimi sasıdım ama konusmaktan başka yapılcak bişiy yok gerci konusuncadaaa bişiy değişmiyoo cok sinirlendim yaaa
canım benim ağlama sen nolurrr ya bu senin hakkın ve hakkın olduğunu ona ispat et sen karnında taşıyosunn sen doğuma giriceksin ve kadın olarak tüm yük bizim omuzlarımızdaa bunun bilincine varmasıı lasımmm

geliyomuuu amanınnn korksun birass
ivit garip minnoşş yaa benimde 3 gün gec gelmiştiii gecen ay ki hiç şaşmaz gününüüü
geliomuuu dersinn meleklerimizz ayy inş... bu bi hazırlıktırr....
tımam ben hele bi geleyimdeee

ayy evet yaa artık tek umudum o kaldı cücüm yaainsanoğlu işte herşeyden bişey çıkarmayı başarıyoruz denge bozulunca gelio bebişlerr heyooooooooooooooogel annem gell kuzumm gel bebemmm

ya bişey dicem daha çok sinirleneceksiniz şimdi ama. söylicem artık.
ben konuşuyorum konuşuyorum ya hep boş konuşuyorum. evlenmeden önce derdi hep kartal koyucam diyodum ya. bi gün öyle kavga ederken koymam dediğimde evlenme o zamn benimle demişti. bi süre konuşmadık bunun üstüne. sonra tekrar konuştuk evlendik sonuç olarak. erkek olduğunu öğrendiğimizde yine bu isim mevzusunda tartışırken ben sana evlenmeden önce söylemiştim. koymayacaksan evlenme bile demiştim. evlenmeseydin o zaman dediğinde bitti zaten o an tüm mevzu. sen sadece bi oğlun olsun adı kartal olsun diye mi benmle evlendin dedim. hayır tabi ama benm tek hayalim bu bunu kabul etmeyeceksen neden evlendin benmle dedi.
ben bu adama daha ne derim ki. simdi anlıyomusunuz benm bu kadar üzülmemin nedenini.
eşim çok iyi çok anlayışlı hiç beni üzmezdi normalde. sadece bu konuda beni bu durumlara getirdi. bazen çekip gidesim geliyo.
ama sadece çocuğun isim mevzusu yüzünden evliliği sallamak yanlış olur diye susmaya çalışıyorum.

ayy evet yaa artık tek umudum o kaldı cücüm yaainsanoğlu işte herşeyden bişey çıkarmayı başarıyoruz denge bozulunca gelio bebişlerr heyooooooooooooooogel annem gell kuzumm gel bebemmm

kız niye umutsuzluğaa düşücekmisizzzz bak şimdiiik gülben ergeneii izliom ışın karaca konuğuu kadın 37 yaşında doğurmuşşş du bakalımm biz daha gencizzz Rabbim en doğru zamanda vericek meleklerimiziiiiöle bak bende bundan bişiy cıkardım insanoğlu işteegel annesininnn bitanesiii gelsin melekler gelsinnn göbişlerrr

merhaba topik sultanları

mirabaa nazlıı prensesinn annişiiiiiii nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…