- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.441
seni sefiom cücümmm çok kilo aldımm karnım patlıycak gibi 5 aylık hamile gibiyimmmmmmmmmmm
kızlar yemeğe giderken eşim neyin var senn dedi. bende yok bişey dedim. sonra yemekte yine dedi iyi misin sen.iyiyim dedi. derdini söylemeyen derman bulamazmış dedi.söylesemde derman bulamadığım bi dert için boş yere konuşmamın bi anlamı yok dedim.geldik şirkete. konuşmak istemediğim için mesaj yazdım.
neyin var diye soruyosun ama çok iyi biliyosun neyim olduğunu.artık konuşmak felanda istemiyorum ama senn bu bencilliğini anlayamıyorum.ben orta yol bulmaya çalıştıkça sen benim dediğim diyosun.tüm sıkıntısını çektiğim bebeğime isim koyarken bile hiçbir hak tanımıyosun.bide çoktan evlendiğimiz ve ben hamile olduğum halde evlenmeseydin ozaman dedin ya bana.o lafın aklımdan hiç çıkmıyo.hergün biraz daha koyuyo bana.ben seni sevdiğim için evlendim.evliliği senin düşündüğün kadar basit düşünmedim.
dedim gönderdim.
oda ben çok sıkıldım bu isim konusundan.ne istiyosan onu koyabilirsin.bir dahada bu konuda konuşmak istemiyorum. demiş
bende dedim ki. bugüne kadar ben sana hiç dedimmi şu olsun bu olsun ben bunu istiyorum felan. bu ne sadece senn nede sadece benim çocuğum. ikimizin bebeği.birlikte karar vermemiş gerekir.
en azından ne istiyosan onu koyabilirsin dedi sonunda.inşallah ilerdede ortak karar alabiliriz.
ben geldimmm
bende seni sefiom kuzummmbende kilo alıyomm minnoş ya hissedebiliyomm ama tartımız bozuk yenisini almakta işime gelmiyoo dışarda tartılmakta istemiyom yüzleşmekten korkuyommm bilmiyom suan kaç kiloyummm
bil bakalım akşama ne yapıyom tabikii tavıkkk
zeytinim biraz sabır canım...inş.kırılacak inadı...daha 5 ay var önümüzde o zamna kadar bi orta yolu bulursunuz inş..o sözü söylemesi bile bi şeydir...
yaşadıklarımız bize yetiyoda artıyo bile...bide dışardan sorun geldikçe dahada kötü oluyoruz...bebişin bütün sıkıntılarını biz çekiyoruz isim hakkı ilk önce bize ait...ben öyle düşünüyorum...
allah yardımcımız olsun canım...inş.aklı başına gelir eşininde...kendi sevdiği ismi değilde yavrusunun beğeneceğini ismi düşünür..
ayy çok sevindim klasik erkek tribi ama olsun artık seninde elinde bir kozun var ne istersen koyabilirsin hiç taviz verme sakın
canımcım daha önünüzde 5 ay var inş. tatlıya bağlanır isim konusunda uzlaşırsınız sen hamilleğin tadını cıkar bebişinide üsme
oleeyyy oleyyy tavık mııı süpermiş biz baya oldu tavık yemeyeli bu ara domatesli kavurmaya sardık biz tontişim kociş çok seviyor bende onun sayesinde yiyorumm işte ama bugün sebze yapıcam sanırım ıspanaksen nerelere gittin bakam
biraz olsun rahatladım ne yalan söyleyeyim. bi süre hiç bahsetmeyi düşünmüyorum. bi süre sonra beğendiğim isimlere şu nasıl bu nasıl diye başlarım.bilgisayarı götürüp gel isim arayalım felan derim.yavaş yavaş alıştırma
şimdi indim bişey yokmuş gibi bişeyler söyledim.bebeğe biçanta bakıyoduk onu felan söyledim.oda normal normal konuştu. sorun yok yanee
rahatlamana cok sevindim canımcımm herşey yoluna girer Allahın izniylee daha önünüzde 5 ay var cözersiniz bu sorunlarıı sen yorna kafanı böle seylerleee
biraz olsun rahatladım ne yalan söyleyeyim. bi süre hiç bahsetmeyi düşünmüyorum. bi süre sonra beğendiğim isimlere şu nasıl bu nasıl diye başlarım.bilgisayarı götürüp gel isim arayalım felan derim.yavaş yavaş alıştırma
şimdi indim bişey yokmuş gibi bişeyler söyledim.bebeğe biçanta bakıyoduk onu felan söyledim.oda normal normal konuştu. sorun yok yanee
ivit tavıkk bizde bayadır yemiyodukk öslemisizzz valla
domatesli kavurma nasıl oliii kuzummm ben bilmiomm :44:
off ıspanakta cok severimm yoğurtluu miss miss
ben markete gittim kuzum dolandım birascık ama hava cok soğuk hemencikkk döndüm geldimmm
ivit herşey düzelecek inşallaho zamn bende oğluşuma alışveriş yapayım dime teyzesi. istediğim bebek bakım çantası indirime girmiş. ama hala pahalı yaa :44: alsammı acaba. kocişe sordum az önce daha ucuzu yoksa al tabi dedi.
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
bak bakalım sende beğenecekmisin teyzoşu.
ayy bebeğim çok sevindim yaa böyle ollun işte nasıl olsa tatlııya bağlanacak herşey sabır biraz....
bence hiç lafını etme doğana kadar bekle o sorsun sana belki kendi düşünür yinede sen bilirsin tabee
şöle olii bebişim kuşbaşınıı kavuruyon yağda pişmesine yakın domatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp atıyon içine biraz da kekik azda o şekilde pişiriyon domatesler solana kadar ohh sonra misss miss yiyoss bana bana
ayy bebeğim çok sevindim yaa böyle ollun işte nasıl olsa tatlııya bağlanacak herşey sabır biraz....
bence hiç lafını etme doğana kadar bekle o sorsun sana belki kendi düşünür yinede sen bilirsin tabee
şöle olii bebişim kuşbaşınıı kavuruyon yağda pişmesine yakın domatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp atıyon içine biraz da kekik azda o şekilde pişiriyon domatesler solana kadar ohh sonra misss miss yiyoss bana bana
başla tabiii ne güselll
ayy ivit bayıldım cok güseller yok canım ya cokta pahalı diil en azından kaliteliii uzun süre kullanırsın cokta güseller cok beğendimm valla hangisini almayı düşünüyon krem rengi toprak tonunumu yoksa siyahmı
evt çok güzel ürün yiğenimde var bu benm alacağımın kırmızısı.
Eki Görüntüle 297130
bak bunu alıcam.
kırmızısı daha güzel ama aynısı olmasın diye. grisini alıcam.
ayy ivit güselmişşş valla canım ...
sticker da var unnadoda bak istersinn istiyodun ya sen dolap için cok sirinlerr
ayy ivit baktım çok güzeller. özellikle çitten atlayan koyunlara bayıldımama sennle baktıklarımız daha güzeldi.
bende çitten atlayan koyunlara bayıldımmmmmcok sekerlerrr ya.... ama seninle baktıklarımız daha güsel haklısın cıvıl cıvıl yaniiii minnoşşş
oğlumun çantasını aldıııımmmmmmmmmm
şimdilik sukunetteyiz bebişkom. bakalım zaman ne gösterir.
ayy ni güsel anlatmışsın yaff.eti sevmediğim halde canm çekti
oğlumun çantasını aldıııımmmmmmmmmm
yap bebeğim sende çok basit valla dediğim yemek sev biraz sende :))))
oleyyy aferim şöyle kendine gel biraz bizi bile strese sokuyorsun oğlunun allah bilir içi kararmıştır şimdidenbu benim annem çok mutsuz diyordur ve üzülüyordur
güle güle kullansın çantasını bebeişimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?