- Konu Sahibi bilgemadam
-
kızlar şimdi aranızda bi tek ben mi hamileyim başka yokmu?
yor tabee annem yaa
inş.. kuzucumm inş.. hepimiz hamiş kalırısss nüfuss patlaması yasasın inş.. bizim topişşş ve diğer isteyen herkese versin Rabbimmmmmmmm inş.
kızlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm güzellerimmmmm benimmmmmm ne dersiniz tablo yapalımm mı hamilelik için istiyormusunuz gerçi nasıl yapıldığını bilmiyorum ama öğreniriz
kızlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm güzellerimmmmm benimmmmmm ne dersiniz tablo yapalımm mı hamilelik için istiyormusunuz gerçi nasıl yapıldığını bilmiyorum ama öğreniriz
evet bebeğimmmmm sen topikimizin uğuru, nazar boncuğusun
cücümmmmm benimm yaa haftaya grdik bakalım hayırlısı nasip diyorum artık bitanemm
ivit yapalımmm kuzum yaa bende bilmiommm ama nasıl yapılıoo
bence yapmayalım strese sokuyor ister istemez bize her gün bayram olsun stres olmasın
hayırlısı olsun bebeğimm dua et bol boll canımın içiiiii
topiğin ŞİMDİLİK tek hamişi olarak bana iyi bakmanızı rica edeceğimşımardım bak hemen.
tabiiii süpriz hamilelikler yoksa
topiğin ŞİMDİLİK tek hamişi olarak bana iyi bakmanızı rica edeceğimşımardım bak hemen.
çok sevindim hamileliğinize.
teşekkür ederim canım eğer sende istiyorsan bebiş rabbim sana da en kısa sürede nasip etsin.
bakarıss tabee cileğimmm
Ama zeytinimizde var oda hamiş benim minnoşumm
Hepinizee bakıcak gücümüz var cok sükürr yeterkiii hamiş olsunnnnnnn
kızlar size tavsiyem yumurtlama gününüzü mutlaka hesaplayın ben adet oldum bir hafta sonraki hafta yoğun çalıştık :78::78: O zaman tuttu.
kızlar size tavsiyem yumurtlama gününüzü mutlaka hesaplayın ben adet oldum bir hafta sonraki hafta yoğun çalıştık :78::78: O zaman tuttu.
valla cileğimm haftasonu ovulasyon testi yaptımm cift cizgiyi dün öğleden sonra gördümm haftasonu full calıştıkk netin hesabıda tutuoo bölece 3. ekim yazıoo valla bugünde calışırsak ii olur hayırlısı inş.... tutarrayy heyecan yaptım şimdikkk
valla cileğimm haftasonu ovulasyon testi yaptımm cift cizgiyi dün öğleden sonra gördümm haftasonu full calıştıkk netin hesabıda tutuoo bölece 3. ekim yazıoo valla bugünde calışırsak ii olur hayırlısı inş.... tutarrayy heyecan yaptım şimdikkk
canlarım ben asıcık mutfağa geciyorumm ama online durumdayımm öpüldünüz
ovulasyon testi DE NE YAHU BAK BEN BİLMİYORUM ONU :78: NE KADAR CAHİL HAMİLE KALMIŞIM HEHEH ay kızlar bilgilendirin beni nerden aldınız onu arkadaşım var uğraşıyor hamile kalmak için ona söyliyim bari
tutacakk inşalllaahh cücümm bbu ayy tutacakk ardı ardına hamiş kalıcaz hepimiz inşallahh :)))kalmazsakta bidahaki aylar kalırızz
Hımmmm yemekler zor galiba bugün erken girmişsin tontiş mutfağa
Aaaa bak hemen söyleyelimm tontiş aynı gebelik testi gibi bişi idrarını damlatıyosun çift çizgiyi gördüğünde 48 saat içerisinde ve hemen sonrasında ilişki öneriliyorr internette genel açıklaması var zaten okusun iice o testler her yerde satılıyor eczanelerde filan bide gg de var kampanyalı filanda oluyor mesela ben 20 ovul +6 gebelik testini 23 tl ye aldım ertesi günde elime geçti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?