bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ben geldim canlarım...
kahvaltımızı ettik koçiş arkadaşın yanına gitti bende evi toparlıyorum temizlik yapıcam az bişi bakam bakam dedim arkadaşlarım varmı...
madamım nasıl geçti dün arkidişlerinle neler yaptın bakam...

hoşgeldin berremm napalım yedik içtik oturduk gırla muhabbett ettik güzel eğlenceliydii bugünde napıcamızı şaşırdık evde oturup kaldık film film üstüne izleiip duruyosss :)))

valla bizde kaç haftadan sonra ilk defa evde kalıyoruz özlemişiz evimizi ve uyumayı güzell bi kahvaltı ardından güzel bir film izliyoruz şuan bu arada bi göz atam dedim topikimize ama yokmuşsunn:)))

ohh valla ne ii yapmışsınızz film keyfii bizde cok yaparıss kocişle cok keyfilii olur hele soğuk kış günlerinde mis mis patlamış mısırlaa ayy yanında kola
bizimde haftasonuu söle gecti kısaca:
valla kuzumm öğleden sonra bana bi temizlik aşkı geldii sormaadidim hamiş falan kalırım ayy inş... didim söle bi eve ceki düzen veriyim didimm
ortalığıı toparladımm bi güselll 2 tane kirli halım vardı onlarıı yıkamacıya verdikk... sonramm dolaplarımı cekmecelerimi düzenledimm öle detay işler yanii kışlıkları cıkardım bi kısmınıı yazlık ayakkabıları kaldırdım öle işte kuzumm bide bol bol calıştık üst üste 2 gün bebişimiz içinn durumlar bu yöndee ovulasyon testinde bugün cift cizgiyi gördüm didim durmakk yok kocişee bu kadayy kuzum haftasonum böle geciverdiii simdide kociş mac yorumcularına bakıoo bende didim bakım minnoşlar neler yazmışş öpüyomm meleğim yarın görüşürüs inş.. ii gecelerr

günaydın kızlarr iyi haftalar bereketi bol günler dilerim hepinize...
nasılsınız bakem hafta sonu iyi çalıştınız mı ? :81:

günaydınn....
nasılsınız bakem çiçekler...
ben iyiyim çok şükür az bişey yorgunluk varhaftanın ilk günü böyle başlanırmı yaa.
neysem hadi gelinde atalım yorgunlukları:82:

ayyy ne güzel düşünmüşsünüz canlarım yaaaa çok sevindim azıcık geçmişe göz atıp geleyim neler kaynatmışsınız bakemm

ayyy benimmm cücümmm aynı temizlik aşkı bende de var hamişlik olur filan dieeaferim sana çok ii etmişsinn bebişimm dün bi rast gelemedik valla alşamüstü tutturdum bi balık die gittik balık aldık yaptık yidik hoooooppp 11 de uyudum ben
günaydınnn kızlarrrrrrrrr böceklerimmmm....
günaydın kızlarr iyi haftalar bereketi bol günler dilerim hepinize...
nasılsınız bakem hafta sonu iyi çalıştınız mı ? :81:

berrem günaydın bebeğimmmmmmmm
günaydınn....
nasılsınız bakem çiçekler...
ben iyiyim çok şükür az bişey yorgunluk varhaftanın ilk günü böyle başlanırmı yaa.
neysem hadi gelinde atalım yorgunlukları:82:

koleramm aşkitomm günaydın nasılsın bebişş nasıldı haftasonu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn

zuyalimmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnn seni görmek çoook güzel minişimmm ohh artık buralıyıssss
ayyy ne güzel düşünmüşsünüz canlarım yaaaa çok sevindim azıcık geçmişe göz atıp geleyim neler kaynatmışsınız bakemm

günaydın fıstıklar
ben dökülüyorum romatizma ağrılarım çok azdı dün tekneyle göle açıldık dikkat etmedim salak gibi üşüdüm bugün artık yatarım

bugün midem çok bulanıyor kızlar yaa hafta sonu dinlenmek iyi gelmiyor bana pazartesi hep böyle oluyorum hiç keydim yok herşey kokuyor burnuma başım ağrıyor üşüyorum offffffffff sanırmı bu tatsızlık 9 ay gidecek bende

ay cnm benim yaa keşke dikkkat edeydin ama olan olmuşş artık ağrı kesici filan geçirmiyormu
günaydın fıstıklar
ben dökülüyorum romatizma ağrılarım çok azdı dün tekneyle göle açıldık dikkat etmedim salak gibi üşüdüm bugün artık yatarım

alla allaa bu da garipp çilekimm insan dinlenince ii olur genelde sen çalışıyormusun peki

ay cnm benim yaa keşke dikkkat edeydin ama olan olmuşş artık ağrı kesici filan geçirmiyormu

alla allaa bu da garipp çilekimm insan dinlenince ii olur genelde sen çalışıyormusun peki

çalışıyorum canım vallahi hamile olduğum günden beri her pazartesim berbat geçmiştir.istifralarım bitmeden önce normalde günde 2-3 kez kusuyorsam pazartesileri 5-6 keze çıkıyordu.halada devam ediyor pazartesi sendromum ilginç gerçekten

psikolojikte olabilir bebiş demekki sevmiyo o da pazartesiyi anasının kızı :)))))geçecek elbet çilekim napçaz sabırrr...
cücümmmmmmmm hoşgeldin bebeğimm erkencisin ne güzelllll cücüm ben çok üşüyom yaaaaaa acepten hamişmiyim
günaydın minnoşlarım nasılsınız bakemm

bazen bana da olur bende de var sanırım insanın kemikleri ağrıyor değilmi benimde kolumda ve ayağımda var ama çok şükür her zaman diil benimkisi rabbim sanada şifasını versin bebemmm
ahh madamcım tedavi oluyorum ilaçlarımı içicem bişeyler yiyebilsem geçer belki sabahları çok tutuluyorum allh kimseye vermesin çok acılı bi hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…