- Konu Sahibi bilgemadam
-
valla cileğimm haftasonu ovulasyon testi yaptımm cift cizgiyi dün öğleden sonra gördümm haftasonu full calıştıkk netin hesabıda tutuoo bölece 3. Ekim yazıoo valla bugünde calışırsak ii olur hayırlısı inş.... Tutarrayy heyecan yaptım şimdikkk
cucummm çok çalışma yumurtlama döneminde 2 günde 1 ilişkiye gir bu çok önemli. Sperm sayısının yüksek olması bakımından. Hatta kocanı sev şımart falan. Ondan sonra ilişkiye gir. Ne kadar çok sperm o kadar bebek şansı
tutacakk inşalllaahh cücümm bbu ayy tutacakk ardı ardına hamiş kalıcaz hepimiz inşallahh :)))kalmazsakta bidahaki aylar kalırızz
hımmmm yemekler zor galiba bugün erken girmişsin tontiş mutfağa
aaaa bak hemen söyleyelimm tontiş aynı gebelik testi gibi bişi idrarını damlatıyosun çift çizgiyi gördüğünde 48 saat içerisinde ve hemen sonrasında ilişki öneriliyorr internette genel açıklaması var zaten okusun iice o testler her yerde satılıyor eczanelerde filan bide gg de var kampanyalı filanda oluyor mesela ben 20 ovul +6 gebelik testini 23 tl ye aldım ertesi günde elime geçti :)))
kuzum erkenden girdi mutfağa bir girdim cıkamadım valla şimdiide duş almam lasım ama hic halim kalmadıı ama almalıyımmm :96:
sen neler yaptın biradann madamım kaçarr dimii
ben geldim ama kimseler yok gibi koleram ve goodjinden başka napıyosunuz kızlar
bugün herkese küsüm bennnn kimse konuşmuyor burda olanlar bile konuşmuyorrr
evet cücüm zaten çok sıkıldım bugün birazdan kaççam gitçem bidahada gelmicemmm
sende gittin zaten sabahtan beri yoksunnn sanada küsümm
canım valla bugün bende küsüm aslında sabah selam verdimm kimse selamımı almadı yani olanlar sonra sen geldinde sohbete başladın benimlee
sen bana küsmezsinn hem ya valla yemek yapmaya girdim mutfağa dolapları düzenleyip cıktım
valla gelmezsennn ben hasta olurumm sensiz olarmıı hic olarmıı söleeeeeee:84: cıldırırım bak :84::84:
cucummm çok çalışma yumurtlama döneminde 2 günde 1 ilişkiye gir bu çok önemli. Sperm sayısının yüksek olması bakımından. Hatta kocanı sev şımart falan. Ondan sonra ilişkiye gir. Ne kadar çok sperm o kadar bebek şansı
merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
biz gelene gidene laf atıyoruz ben geldim gittim çıkıyom dedim ben geldim dedim kimseden tık yok nolii cücüm bu topike yaa ikimiz mi kaldık başbaşa oyyyyyy yerim haa seniben sana heeçç küsebilirmiyim annem yaaa bi düşün istersenn
offf karnım acıktı çok cücümm hep yemek yiyesem var kesin hamişimmmm
kendine çok dikkat et bebem git şimdi ben çıkınca misler gibi kok kocişe hazırlığını yap yemekten sonrada kocişe bi sert kahve içirhade bakam görem senii
annem bekliyorum ama henüz yazmadın bişi servisim kaççak gidiom ben mucckksssss yarın görüşürükkkk
dün acele çıkmam gerekti canımm yazamadım ama hoşbuldum vee çookkk iyiyim bir de topik eski günlerine kavuşursa daha iyi olacağımhoşgeldin zuyalim nasılsın..?
günaydın kıssssllaarrrrrrrrrrrr
çooookkk açım ama tek başıma hiç kahvaltı yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?