bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

cucummm çok çalışma yumurtlama döneminde 2 günde 1 ilişkiye gir bu çok önemli. Sperm sayısının yüksek olması bakımından. Hatta kocanı sev şımart falan. Ondan sonra ilişkiye gir. Ne kadar çok sperm o kadar bebek şansı

valla koleramm normalde gün asırı oluyoo bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım cift cizgiyi görüncee costum
oyy kocişim benim ben onu hep sevip sımartıyorumm ...bakalım hayırlısı artık bebeğim yaa

kuzum erkenden girdi mutfağa bir girdim cıkamadım valla şimdiide duş almam lasım ama hic halim kalmadıı ama almalıyımmm :96:
sen neler yaptın biradann madamım kaçarr dimii

bugün herkese küsüm bennnn kimse konuşmuyor burda olanlar bile konuşmuyorrr
evet cücüm zaten çok sıkıldım bugün birazdan kaççam gitçem bidahada gelmicemmm
sende gittin zaten sabahtan beri yoksunnn sanada küsümm
kuzum erkenden girdi mutfağa bir girdim cıkamadım valla şimdiide duş almam lasım ama hic halim kalmadıı ama almalıyımmm :96:
sen neler yaptın biradann madamım kaçarr dimii

canım valla bugün bende küsüm aslında sabah selam verdimm kimse selamımı almadı yani olanlar sonra sen geldinde sohbete başladın benimlee
sen bana küsmezsinn hem ya valla yemek yapmaya girdim mutfağa dolapları düzenleyip cıktım
valla gelmezsennn ben hasta olurumm sensiz olarmıı hic olarmıı söleeeeeee:84: cıldırırım bak :84::84:

biz gelene gidene laf atıyoruz ben geldim gittim çıkıyom dedim ben geldim dedim kimseden tık yok nolii cücüm bu topike yaa ikimiz mi kaldık başbaşa oyyyyyy yerim haa seni ben sana heeçç küsebilirmiyim annem yaaa bi düşün istersenn
offf karnım acıktı çok cücümm hep yemek yiyesem var kesin hamişimmmm
kendine çok dikkat et bebem git şimdi ben çıkınca misler gibi kok kocişe hazırlığını yap yemekten sonrada kocişe bi sert kahve içir hade bakam görem senii

Allah senin iyiliğini versin emi kuzum .)

bilmiyomm kuzum valla bi haller olii millet bugün gününde diil sanırsammm
kaldık valla başbaşaa herzamankii gibiii sen bana hiccc küsme bende sana tımam mıııııı annemmm
kıs sende var bii haller sanırım teyze oluyommm heyoooo inş... yavruşş inş..
sende kendine cok ii bak Allaha emanett ol meleğimm....
seni cok sefiomm gidiyimdee mis olimm kayfemizide içeris sek sonram işte sonramm
öpüldünüzzzzz kuzummm

herkes yereee ditti kızçemle beni niye yanlız bıraktınız geldik teyzelerini ziyarete kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…