- Konu Sahibi bilgemadam
-
ayyy olur mu olur madamımmm bende donuyorumm sende de kansızlık vardı demi bebeeemm
psikolojikte olabilir bebiş demekki sevmiyo o da pazartesiyi anasının kızı :)))))geçecek elbet çilekim napçaz sabırrr...
cücümmmmmmmm hoşgeldin bebeğimm erkencisin ne güzelllllcücüm ben çok üşüyom yaaaaaa acepten hamişmiyim
bazen bana da olur bende de var sanırım insanın kemikleri ağrıyor değilmi benimde kolumda ve ayağımda var ama çok şükür her zaman diil benimkisi rabbim sanada şifasını versin bebemmm
mıtfaktaydım kuzumm hoşbuldumm kahvaltı bulaşıklarını makinaya attım kayfemi yaptım geldimm
ayy kıs bilmiyomm ki üşümek hamiş belirtisimii dur ben bi arastırma yapemmm minişimm
ayy inş.. canımın içi inş. hamişdir benim kuzummmmmmmmmm
ayyy ne güzel düşünmüşsünüz canlarım yaaaa çok sevindim azıcık geçmişe göz atıp geleyim neler kaynatmışsınız bakemm
günaydın fıstıklar
ben dökülüyorum romatizma ağrılarım çok azdı dün tekneyle göle açıldık dikkat etmedim salak gibi üşüdüm bugün artık yatarım
bugün midem çok bulanıyor kızlar yaa hafta sonu dinlenmek iyi gelmiyor bana pazartesi hep böyle oluyorum hiç keydim yok herşey kokuyor burnuma başım ağrıyor üşüyorum offffffffff sanırmı bu tatsızlık 9 ay gidecek bende
günaydın minnoşlarım nasılsınız bakemm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn
eğer öyleyse hemen sende üşümeye başla emi cücümmmm sakın beni yalnız koma bu yoldaaaaçok sefiom seniiiiii çok güzel rüyalar görüyorum bu ara inşallah hayırlara çıkar meleğim
mıtfaktaydım kuzumm hoşbuldumm kahvaltı bulaşıklarını makinaya attım kayfemi yaptım geldimm
ayy kıs bilmiyomm ki üşümek hamiş belirtisimii dur ben bi arastırma yapemmm minişimm
ayy inş.. canımın içi inş. hamişdir benim kuzummmmmmmmmm
Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?
Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
bu akşamlarıı dioo ama üşümek üşümektektir akşam sabah
kirpiklerin karışması ve dudakların fosfos olmasına bittim ben tabirler hep böyle neşeli olsa keşke
üşümeyi duymuştum ben de hepimiz üşürüz inşallah
bebğim bendekilerr 4-5-13-14-22-27 var ama bunlar arada oluyo zaten bende hamişliğe yoramıom ama bu geceleri üşümek hatta titremek süperrr
hoşculdummm tatlışım nasılsınn annemnasıl gectii haftasonun bakem
sen yor kuzum inş.. hamişsindir hayırlısıylaaaaaaaaa
ayy minnoşum benimm az kaldı senin bat hadi bakalımm bakalımm
belirtilerr süperr yaa
güzel geçti cucum cumartesi öğlene kadar çalıştım sonra eve gittim 3de bi yattım 6,30a kadar sonra kalktım a.v.m gitik koçiş ve ablamlarla alışveriş yaptık az bişey süper indirimler var sezon sonu olduğu için ama yinede pahalı..
dünde kahvaltı yaptım az bişey evi topladım sonram nişana gittim oynadım eve geldim koçişle çay içtim sonra uyudum...
anlatırken yane yazarkende yoruldum heee
ohh valla balım ne yoğun bi haftasonuu kurtlarını ii dökseydinn kıss
ii yapmışsıın berrem
bende haftasonu full evi temizledimm manyaq oldum yanee kociş otur dioo yok diommm hamiş kalırsamm kim yapcak bu işleriiii ben dolanıyom o da peşimde
öle geciverdii bi haftasonu dahaaa
yorimm dimeee bebem yaaa ayy inşallahh kuzucuğum hepimiz hamiş olalım bu ay bu topik bize uğur getirsin rabbim çok bekletmesin inşallahhh
ohh ne güzel yaa valla özendim yaa cucum ii yapmışsın bi daha ne zaman yapcan karnın burnunda..inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?