bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

mıtfaktaydım kuzumm hoşbuldumm kahvaltı bulaşıklarını makinaya attım kayfemi yaptım geldimm
ayy kıs bilmiyomm ki üşümek hamiş belirtisimii dur ben bi arastırma yapemmm minişimm
ayy inş.. canımın içi inş. hamişdir benim kuzummmmmmmmmm

eğer öyleyse hemen sende üşümeye başla emi cücümmmm sakın beni yalnız koma bu yoldaaaaçok sefiom seniiiiii çok güzel rüyalar görüyorum bu ara inşallah hayırlara çıkar meleğim

ayyy ne güzel düşünmüşsünüz canlarım yaaaa çok sevindim azıcık geçmişe göz atıp geleyim neler kaynatmışsınız bakemm

hoşgeldin zuyalim nasılsın..?

günaydın fıstıklar
ben dökülüyorum romatizma ağrılarım çok azdı dün tekneyle göle açıldık dikkat etmedim salak gibi üşüdüm bugün artık yatarım

canım çok geçmiş olsun sanada bilirim romatizmayı ablamdada vardı çok ağrılı bi süreç geçene kadar.dikkat et kendine.

çilekim sende kendine dikkat et 2 canlısın haftasonu dinleniyo bebek pazartesi çalışmak istemiyo nazlı kız olacak bu belli

günaydın minnoşlarım nasılsınız bakemm

balımmm hoşgeldin...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın koleram bebem nasılsın..?

geldim madamım geldim nabersin bakem..

Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?

Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

bu akşamlarıı dioo ama üşümek üşümektektir akşam sabah

eğer öyleyse hemen sende üşümeye başla emi cücümmmm sakın beni yalnız koma bu yoldaaaaçok sefiom seniiiiii çok güzel rüyalar görüyorum bu ara inşallah hayırlara çıkar meleğim

ben zaten hep üşürüm kuzum yaa ayaklar demirr benimmkociş ısıtana kadar mahvoluyoo zavallımm bu aralarda cok üşüyom ama hamişliğe yoramıyom cünküm benim genell halim
hem bende belirtii aramak için henüz erken miniğim yaa inşş sen hamişsindirr sen başı cek ben gelio tey teyyy
valla haftasonu full calıştık bugünde belkii olursa süper olur bilmiom ama bu ay benimde içim kıpırık kıpırıkk kuzum yaa Allahım hayırlara cıkarsınn rüyalarınıı
bebemmm
bende senii cokk sefiommmmm

balımmm hoşgeldin...

hoşculdummm tatlışım nasılsınn annemnasıl gectii haftasonun bakem

kirpiklerin karışması ve dudakların fosfos olmasına bittim ben tabirler hep böyle neşeli olsa keşke
üşümeyi duymuştum ben de hepimiz üşürüz inşallah

bebğim bendekilerr 4-5-13-14-22-27 var ama bunlar arada oluyo zaten bende hamişliğe yoramıom ama bu geceleri üşümek hatta titremek süperrr

kirpiklerin karışması ve dudakların fosfos olmasına bittim ben tabirler hep böyle neşeli olsa keşke
üşümeyi duymuştum ben de hepimiz üşürüz inşallah

ivit bendee fosfoss olayına bittim
ayy valla inş... hepiciğimizz üşüyelimm delümüyüzz neyizz:86:

bebğim bendekilerr 4-5-13-14-22-27 var ama bunlar arada oluyo zaten bende hamişliğe yoramıom ama bu geceleri üşümek hatta titremek süperrr

sen yor kuzum inş.. hamişsindir hayırlısıylaaaaaaaaa
ayy minnoşum benimm az kaldı senin bat hadi bakalımm bakalımm
belirtilerr süperr yaa

hoşculdummm tatlışım nasılsınn annemnasıl gectii haftasonun bakem

güzel geçti cucum cumartesi öğlene kadar çalıştım sonra eve gittim 3de bi yattım 6,30a kadar sonra kalktım a.v.m gitik koçiş ve ablamlarla alışveriş yaptık az bişey süper indirimler var sezon sonu olduğu için ama yinede pahalı..
dünde kahvaltı yaptım az bişey evi topladım sonram nişana gittim oynadım eve geldim koçişle çay içtim sonra uyudum...
anlatırken yane yazarkende yoruldum heee

yorimm dimeee bebem yaaa ayy inşallahh kuzucuğum hepimiz hamiş olalım bu ay bu topik bize uğur getirsin rabbim çok bekletmesin inşallahhh
sen yor kuzum inş.. hamişsindir hayırlısıylaaaaaaaaa
ayy minnoşum benimm az kaldı senin bat hadi bakalımm bakalımm
belirtilerr süperr yaa

ohh valla balım ne yoğun bi haftasonuu kurtlarını ii dökseydinn kıss
ii yapmışsıın berrem
bende haftasonu full evi temizledimm manyaq oldum yanee kociş otur dioo yok diommm hamiş kalırsamm kim yapcak bu işleriiii ben dolanıyom o da peşimde
öle geciverdii bi haftasonu dahaaa

ohh ne güzel yaa valla özendim yaa cucum ii yapmışsın bi daha ne zaman yapcan karnın burnunda..inşallahhh

yorimm dimeee bebem yaaa ayy inşallahh kuzucuğum hepimiz hamiş olalım bu ay bu topik bize uğur getirsin rabbim çok bekletmesin inşallahhh

yor tabee annem yaa
inş.. kuzucumm inş.. hepimiz hamiş kalırısss nüfuss patlaması yasasın inş.. bizim topişşş ve diğer isteyen herkese versin Rabbimmmmmmmm inş.

ohh ne güzel yaa valla özendim yaa cucum ii yapmışsın bi daha ne zaman yapcan karnın burnunda..inşallahhh

ayyyy bal damlıyoo ağzından canım ya inş.. hepimiz hamiş kalalım inş..
sende önümüzdeki haftasonu halledersin işlerini bosverr yavaş yavass yapıverirsinn

kızlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm güzellerimmmmm benimmmmmm ne dersiniz tablo yapalımm mı hamilelik için istiyormusunuz gerçi nasıl yapıldığını bilmiyorum ama öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…