- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.261
o zaman bende çıldırayımm yasminimmmmm hadi inşallahhh el ele önce şu madamı hamiş çıkaralımm arkamda cücü var senin bat ne zaman yasminimsonrada senin için çıldırakk
cücüüümmmm hadi bakalım geri sayım başladı inşallah hayırlısıyla tam 20 test sipariş ettim bebeğimm inşallah bidahaki aylara gerek kalmazsa hepsini sana yollıcam kalanlarıı
hayırlısı olsun 6. hissine güvenmek istiyorumm bende haziran ayında bir düşük yaşadım bidaha rabbim göstermesin kimselere gelsin bebeklerimiz benimkisi ikiz de olabilirben hep kız bebek isterdimm teeee çocukluğumdan beri ama şimdi elimize bişi geçiyo kocişe hemen diyorum ki bak bu oğlumusun olsunn o da bakıo suratıma hoşuna gidiyorr acep diyomikiz olur da birkızbir erkek mi olur
benim bat 28 aralık az kaldı banada inşallah önce sen senden sonra galiba batı en yakın benim sonra ben sonra cücü sonra herkes hamiş olsun inşallahhh
hiç de takmaslar . benimkide her ay ağlayınca kızıyodu bana.aman olmuyosa olmasın ne takıyosun felan. ben içeri gidip gelince bakıyodum surat düşmüş beş karış. beni görünce hemen gülüyodu felan.kıyamam yaa. sonra ben hamiş olunca ağlamıştı.hele kalp atışlarını görünce doktor 1 saat hiç susmadan ağladı kıyamam.içine atıyomuş.
Eki Görüntüle 308531
buda göbüşümüs teyzesi.ascık tospik olduk dapasaklı yerini göstermedim tabeee
sende mi öyle hissediyosuunnnn. ayyyyyyçıldıralııımmmmmm cucum çıldıralıımmmmm.
inşallah inşallah. hadi bakalım. 1 haftayı iple çekiyorum hemencik geçsin güsel haberler gelsiiinnn.[/QU
amin canım benim rabbim en hayırlı zamanda senin madamımın cucumun berremin göbüşlerini doldursun inşallah da oğlum en kısa zamanda abi olsun.hep dua ediyorum canım evlat isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımıza hemen kavuşalım diye.
evet teyzesi şiştik baya bi. eşim diyo sana hamişlik çok yakıştı hee.
bende dedim istiyosan hep hamiş olayım oğlum doğsun hemen bidaha olsun
oluurr diyo.
senin göbüş nasıl şişti mi baya. kaç kilo aldın?
ayyy yirim göbişinii maşallah kocaman olmuşşş
darısı başımızaaa
ilk önce madamıma cıldırıyoss sonra yasmine berroşa bana hemencik dolsun göbişlerimizz inş.........
ayyy yirim göbişinii maşallah kocaman olmuşşş
darısı başımızaaa
ilk önce madamıma cıldırıyoss sonra yasmine berroşa bana hemencik dolsun göbişlerimizz inş.........
hepinisin göbüşleri dolsunda ben göbüşsüz gezerken siz göbüşlerinisi ite ite gezin inşallaaahhhh
hepinisin göbüşleri dolsunda ben göbüşsüz gezerken siz göbüşlerinisi ite ite gezin inşallaaahhhh
ayy cıldırıyosssgeliyoo inş.. geliyooo teyzoşununn meleği
cıldırık hatun ya 20 tane sipariş vermişş
ayy cıksın hemencikkk testte inş..
ikiz varmıı ailede minnak olabilirr valla ozaman napıyoruss iki kere cıldırıyosss
bizim ailedede var annanişimin teyzola dayım ikiz bizdede olabilirrr :44:
böyle bir duaya denecek tek şey aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
böyle bir duaya denecek tek şey aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
koca göbişliler topiği olurusssinş.. minoşum inş..
siz hepinis koca göbüşlü geserken apekcim ve ben artık göbüşümüz küçükmüş ama zayıflamaya çalışıyo olurus artık. o zamanda bis bebiş büyürken neler yaşıyorus onlardan bahsederis sizdeee doğum olaylarındaann bebişlere alınacaklardaaannn. ayy ni güsel olacaaakkk.
içlerinizdeki sevinç ve huzurinşallah hayırlara vesile olurr en son bu cümleyi su bebek yapmıştı bana içime doğuyor kesin hamişsin demişti bana ve ben o ay hamileydimminşallah bu sefer de sizlerin içinizdeki umutlar hisler boşa çıkmaz hep beraber beklemedeyiz berreminde çok az kalmıştı dime bata yasminin ne zaman mış bat
siz hepinis koca göbüşlü geserken apekcim ve ben artık göbüşümüz küçükmüş ama zayıflamaya çalışıyo olurus artık. o zamanda bis bebiş büyürken neler yaşıyorus onlardan bahsederis sizdeee doğum olaylarındaann bebişlere alınacaklardaaannn. ayy ni güsel olacaaakkk.
içlerinizdeki sevinç ve huzurinşallah hayırlara vesile olurr en son bu cümleyi su bebek yapmıştı bana içime doğuyor kesin hamişsin demişti bana ve ben o ay hamileydimminşallah bu sefer de sizlerin içinizdeki umutlar hisler boşa çıkmaz hep beraber beklemedeyiz berreminde çok az kalmıştı dime bata yasminin ne zaman mış bat
canım benim bat 28 aralık az kaldı
canım kuzum benimm Allahım senin o güsel gönlüne göre versinnn eşinle sen cok sevinnn havalara uçun sevinctennn inş... bereketiyle gelsin mucizen inş...
o göbüşünü yisinlerr valla tam erkek göbeğii sivrii çıkmış hep öle olur derlerdii :))maşallahh zeytinimee
ayy canımm çok azkalmış seninde benim bu ay pek belli değil iki aydır değişiklik gösteriyor ama ben 23 ünden itibaren beklemeye başlayacağım artık 26 aralık doğumgünüm inşallah mucizem benimledir hediye olarak gelsin bana 29 olmadan anne olayım baresenin yaş kaç nerede oturuyorsun çalışıyormusun
bebeğimmm inşallahh seninde mucizen doğumgüne kadar gelmiş olurrr düşünsene süper bişiolur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?