bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy cıldırıyosss geliyoo inş.. geliyooo teyzoşununn meleği
cıldırık hatun ya 20 tane sipariş vermişş
ayy cıksın hemencikkk testte inş..
ikiz varmıı ailede minnak olabilirr valla ozaman napıyoruss iki kere cıldırıyosss
bizim ailedede var annanişimin teyzola dayım ikiz bizdede olabilirrr :44:

ayyy yirim göbişinii maşallah kocaman olmuşşş
darısı başımızaaa
ilk önce madamıma cıldırıyoss sonra yasmine berroşa bana hemencik dolsun göbişlerimizz inş.........

hepinisin göbüşleri dolsunda ben göbüşsüz gezerken siz göbüşlerinisi ite ite gezin inşallaaahhhh

Son düzenleme:
heee ya cücü tam 20 tane :)) kalanın hepsini göndercem sana eşimlerdede var ikiz inşallah gelir minnaklar
aminnn bebeğim aminnnn tez vakitteee gelsin sonra sırayabağlıcaz 3 4 kaç tane yetişebilirsek
böyle bir duaya denecek tek şey aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

böyle bir duaya denecek tek şey aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

koca göbişliler topiği olurusssinş.. minoşum inş..

siz hepinis koca göbüşlü geserken apekcim ve ben artık göbüşümüz küçükmüş ama zayıflamaya çalışıyo olurus artık. o zamanda bis bebiş büyürken neler yaşıyorus onlardan bahsederis sizdeee doğum olaylarındaann bebişlere alınacaklardaaannn. ayy ni güsel olacaaakkk.

içlerinizdeki sevinç ve huzurinşallah hayırlara vesile olurr en son bu cümleyi su bebek yapmıştı bana içime doğuyor kesin hamişsin demişti bana ve ben o ay hamileydimminşallah bu sefer de sizlerin içinizdeki umutlar hisler boşa çıkmaz hep beraber beklemedeyiz berreminde çok az kalmıştı dime bata yasminin ne zaman mış bat

acaba o günler gelecekmi

canım benim bat 28 aralık az kaldı

hehehe zeytinimçok doğru dedin valla biz büyürken siz küçülmeye çalışacaksınız valla facete bir arkadaşım var yeni doğum yapmış eskiden iletisine başka şeyler yazardı şimdi sadece hadi uyu artık oğlumm ...beşik sallıyorum... yine uykusuz bir gece filan yazıyorr ... hayat işte diyorumm nerden nereye...

canım kuzum benimm Allahım senin o güsel gönlüne göre versinnn eşinle sen cok sevinnn havalara uçun sevinctennn inş... bereketiyle gelsin mucizen inş...

ayy canımm çok azkalmış seninde benim bu ay pek belli değil iki aydır değişiklik gösteriyor ama ben 23 ünden itibaren beklemeye başlayacağım artık 26 aralık doğumgünüm inşallah mucizem benimledir hediye olarak gelsin bana 29 olmadan anne olayım bare senin yaş kaç nerede oturuyorsun çalışıyormusun
canım benim bat 28 aralık az kaldı

ivit ya ni güsell olcak inşşş biz şişicess siz iniceksiniz inş.. bu sölediklerimizz olur inş. bu ay şişmeye başlayalımm dimeeetontili hatun olmaya çoktan hazırımmm:87:

o göbüşünü yisinlerr valla tam erkek göbeğii sivrii çıkmış hep öle olur derlerdii :))maşallahh zeytinimee

yisinler teyzesi.evet hep erkek göbeği sivri olur derler. benim zaten heryerden genişleme yok.bi göbüş fırlıyo önden önden.
ama bide ye tatlıyı çıkar atlıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi de diyolar ya.
o yalan. ben hep ekşi yedim herkes diyodu kızın olacak.ama oğluşum oluyomuuuşş.

canım bende 28 yaşındayım Adanada yaşıyorum eşim dükkan açtı bilgisayar tamiri malzeme satışı ben dükkanda duruyorum o dışarda olduğu zaman inşallah rabbim sana unutamayacağın bir doğum günü hediyesi nasip eder ve meleğin göbişine konmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…