bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

mrb arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum o kadar sıcakki konuşmalarınız bende aranıza katılmak istedim
merhaba canım aramıza hoşgeldin.sende katıl muhabbete.bizim burda çok güzel arkadaşlıklarımız var.

tetanozu da pazartesi yaptırıcam ben.aman ihmal etme o uyuşmazlık aşısını. doğumdan sonra da vurulman gerekiyo dimi 2.çocuk için. benim abimle yengemde de var.yiğenim doğumca hemen yapılmıştı sabahına yengeme tekrar aşı.

tamam minnakım kusura bakmayın biraz geç oldu ama annem gelecek bugün dünürüne aşure yemeğe bende azcık evimi toplim dedim pis pasaklı kızım demesin diye

24.haftasında yapılıyomuş aşı....bir kere yapılıyo diye biliyorum...doğumdan sonra yapılıyo mu bilmiyorum...

mrb arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum o kadar sıcakki konuşmalarınız bende aranıza katılmak istedim

bu arada zeytincim senin yazdıklarını okurken sanki kendimi görüyorum benim eşimde hasta beşiktaşlı oğlu olursa adını kartal koyacakmış senin yazdığını onada okudum bak görüyomusun tek ben değilmişim demekki diyo

oyy minnak ya hareketlii ni güsell maşallah canımcımm
yarın gidip gör bakalım minnak neler yapıcakkk
ivit ivit teyzesi çok özledim oğlumu gideyimde göreyim yarın..

benim ilk kusma 1 hafta varken başlamıştıııı acayip keyifsizdim.hiçbişey yemek istemiyodum. en sevdiğim yemek mantı.düşün annem ogün onu yapmıştı.hiç yemek istemedim.azıcık azıma aldım sonra çıkardım ayyy çok fina heyecanlandım şimdi.
napcan kıs 20 tane testi hergün niden yapıcan onu. ovulasyon testi mi bu çatlak seniii

hoşbuldum umutla meleğini bekleyenlerdenim 4 senelik evliyim bir kimyasal gebeliğim birde düşüğüm oldu

hayırlısıyla meleğine kvusursun tez zamanda inş.. dualarım tüm evlat sahibiii olmak isteyenlere inş. hepimiz anne olucasss
bende ocakta 2 yıllık evli olucamm bu ay 8 . ayım umutla bekliyorum meleğimiii

24.haftasında yapılıyomuş aşı....bir kere yapılıyo diye biliyorum...doğumdan sonra yapılıyo mu bilmiyorum...
valla canım benm yengem 2 kez düşük yaptı. 2 düşükten sonrada aşı yapıldı.sonra bi tospik oğluşu oldu onun doğumundada gece doğdu sabahına aşı yapıldı.

ahhhh ahhhh efkarlandım yine yasmin yaaa.nirden hatırlattın.nedir bu beşiktaşlılardan çektiğimiss
ben oğluşumun kartal olmasını istemiyorum ama yaa eymen olsun.anlamı gibide hayırlı uğurlu talihli olsun minnak paşam benim.
ama çok istediği için kartal eymen de olabilir.
ayrı ayrı seslenmemek konusunda anlaşırsak tabi

hayırlısıyla meleğine kvusursun tez zamanda inş.. dualarım tüm evlat sahibiii olmak isteyenlere inş. hepimiz anne olucasss
bende ocakta 2 yıllık evli olucamm bu ay 8 . ayım umutla bekliyorum meleğimiii

inşallah canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun bizi meleklerimizle ben hiç korunmadım şubatta 4 sene bitecek hala bekliyorum

ayyy cücümm öle deme beee valla rabbimhayırlısını versin tabi başa gelirse yapacak bişi yok ama bulantısız olsun bizimde hamişlikler yaadün gece ben kusuyom kociş seviniyo nerdeysee aşkıımmm hamiş olmayasın diyo kusmalar filan diince dedim bir hafta sonra gel bana kocacım test yapalım diyoo ayy kıyamam yaa o kadar sevindiki nerdeyse kusmama ayyy evet annişim geliyorr ama kayınvalidem çağırdı aşure yapıcakmış yemeğe gel demiş o da geliyor onlaraölebirbirine gidip kalırlar anlatırlar butün gece

benim eşimde babasının adıyla beraber koymak istiyodu ahmet kartal bende dedim ikisinden birini seç ikisinide sen koyamazsın birini ben koyacam o zaman kartal dedi bende yanına bir isim daha koyacam böyle anlaştık

benim eşimde babasının adıyla beraber koymak istiyodu ahmet kartal bende dedim ikisinden birini seç ikisinide sen koyamazsın birini ben koyacam o zaman kartal dedi bende yanına bir isim daha koyacam böyle anlaştık

ii bari baştan anlaşma sağlanmış.
ah benim aptal kafam baştan sen ne tamam diyosun.
ama o zaman daha evlifelan da değildik yaa nişanlı bile değildik.ne bilim ben evlences gerçekten oğluşum olcak da adını kartal koycak.
ama napim vazgeçmezse de koysun yaa benim oğlum sonuçta dimee.

şşşşşşttttt duydunmu kıs beniii. umut var diyorum. bende diyorum 1 hafta önceden kusmaya başlamıştım diyoruuummmm.
ne dersin umut var mı he

ya tabi sonuçta evlat bizim evladımız ama insan istiyoki ortak karar alınsın ikimizinde seveceği bir ismi olsun eşim çok istediği için onu kırmak istemiyorum sonuçta iki isim olmasını kabul ediyo

kıslar yaaa amma pasaklı ve sakarım yaaa.
mandalina yiyim didim. hep soyarken kabuğundan çıkan suyu şişko göbüşümün üstüne dökülmüüüüşşşş. üstümdede beyaz kazağım vardı yaa.önüm sapsarı oldu.ııyyyyy.işteyim bide.

inşallah canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun bizi meleklerimizle ben hiç korunmadım şubatta 4 sene bitecek hala bekliyorum

inş.. yasmincim hayırlısıyla kavusurusss meleklerimize...peki doktora falan gittinmii test falan yapıldımıı tedavi falan oldunmu yasmincimm

şşşşşşttttt duydunmu kıs beniii. umut var diyorum. bende diyorum 1 hafta önceden kusmaya başlamıştım diyoruuummmm.
ne dersin umut var mı he

madam bak zeytin doğru söylüyo umut var bende bi gün gecirdim ole mide bulantısı sonra hop 1 hafta sonra hamiştim inşallah sene olyle olur dimi zeytin

ya tabi sonuçta evlat bizim evladımız ama insan istiyoki ortak karar alınsın ikimizinde seveceği bir ismi olsun eşim çok istediği için onu kırmak istemiyorum sonuçta iki isim olmasını kabul ediyo

ya dur ben kendimi avutuyodum ni güsel
ben kartalı hiç istemiyorum kiii.
iki isim koyalım kartalı kullanmayalım o kadar istiyosan nüfusunda olsun büyüyünce kendisi isterse kullanır didim ben kocişe.
oda bana dediki ben kartalı kullanırım herkese de kartal dedirtirim.
çok üsüldüm tabi ama napım çok bunaldım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…