- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.221
merhaba canım aramıza hoşgeldin.sende katıl muhabbete.bizim burda çok güzel arkadaşlıklarımız var.mrb arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum o kadar sıcakki konuşmalarınız bende aranıza katılmak istedim
sağol teyzesi çok iyi benim kuzum4 boutluda her şey net canım...bi oraya girsen vazgeçemezsin...benim bayburttaki doktorumda da yok 4 boyutlu ...2 boyutlu var onda da sen bi şey anlayamıyorsun....gümüşhaneye bi doktorun özel muayenhanesine gidiyorum 2dir....trabzonda da var bi doktorum orda 4 boyutlu var mı bilmiyorum....
görüntülerin cdlerini veriyolar ya o çok güzel...bebişlerimiz büyüyünce kendilerini izlerler
şeker testi geldi ewet..bende 1 2 hafta sonra yaptırıcam herhalde...inş..şekerin güzel çıkar....şekerden sonra tatanoz aşısı var...bide bizim kan uyuşmazlığımız var onun aşısı var....varda var yaniiii:44:
mrb arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum o kadar sıcakki konuşmalarınız bende aranıza katılmak istedim
çoksağol canım benım midebulantısı çok fina bişi yaaa inşallah hep bulanmaz midebulantısını bastırmakistiyorsam avucunun içine birazlimon sıkıp yalayacaksın azda tuz koy okadar
cücümm yaptım biçorba kendime içiyorumm şimdik umarımkusmam gene yaaa
ohh afiyet şifa olsun kuzum inş.. midene ii gelir kusmazsın minnağım sonrada 1 -2 saat sonra nane limon iç minnağımm
cücüm bulantısızbi hamişlik geçiren var bizim servisteki arkadaş :)))güle oynaya yaşıyor imreniyorum valla maşallahh bizde öyle oluruz inşallahhayırlı cumalar canımcım
ayy dimek başladı bulantılarrr ya hamişliği bulantısız atlatan oluyomu acabaaa ne güsel bişiydirrr
canımcım ya umarım bu süreçç cabuk gecerr hamişliğinin tadını cıkarırsın sonraaa
zeytinimm bebeğimm bata bir hafta var daha olurmu dersin kız ama öle böle diil bebem yaa midemin tamamı boşaldı genelde böle mi mide bulanıyoor yandık deseneiçim dışıma çıkar bu arada aldığım 3 kilonun 2 si gitti güzel olan bu dün internetten gebelik testi sipariş ettim tam 20 tane hergün yapçam iyiyim bende canım.oğluşum yaramazlık yapıyo sürekli 2 gündür hiç durmadan tepişiyo
ayy çok sevindim güselanne.minik kızımız iyiymiş maşallah. bende yarın gidiyorum kontrole.şeker testlerimiz yapılacak.açlık şekeritokluk şekerifelan.
keşke bende 4 boyutluda görsem yaaa.benim doktorum hiç 3 boyutlu 4 boyutlu felan bakmıyo.sadece renkli dopplere bi yere göndermişti orda baktılar.ama 17. haftaya yeni girmiştik o zamn şimdi 23. haftadayız.
aman dikkat et canım yaa.öyle karlı buzlu yerlerde tek başına gezinme. bırak banka işlerini başkası halletsin.
ayy kıyamam sana bitanem yaaa.çok geçmiş olsun dinlen bol bol.noldu sana yaa.nasarlar mı değdiii.
kıs kusmalar felan? ne iş.? senn bat ne zamandı?
sen ne iş yapıyorsun bebeğimm normalde nerelisinbankamatikler daha gelmediği için maaşımı çekmeye gittim eşime bile vermedikleri için mecburen gittim yani
tabiki hoşgeldin aramıza ne dilersen sorabilirsin bize kendini tanıtırmısın biraz bizleremrb arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum o kadar sıcakki konuşmalarınız bende aranıza katılmak istedim
aramıza hosgeldinn canımcım içten samimi olan herkese kapımız açık
sen hamişmisin yada umutla meleğinimi bekliyosunnn
merhaba canım aramıza hoşgeldin.sende katıl muhabbete.bizim burda çok güzel arkadaşlıklarımız var.
tetanozu da pazartesi yaptırıcam ben.aman ihmal etme o uyuşmazlık aşısını. doğumdan sonra da vurulman gerekiyo dimi 2.çocuk için. benim abimle yengemde de var.yiğenim doğumca hemen yapılmıştı sabahına yengeme tekrar aşı.
mrb arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum o kadar sıcakki konuşmalarınız bende aranıza katılmak istedim
tamam minnakım kusura bakmayın biraz geç oldu ama annem gelecek bugün dünürüne aşure yemeğe bende azcık evimi toplim dedim pis pasaklı kızım demesin diye cücüm bulantısızbi hamişlik geçiren var bizim servisteki arkadaş :)))güle oynaya yaşıyor imreniyorum valla maşallahh bizde öyle oluruz inşallah
zeytinimm bebeğimm bata bir hafta var daha olurmu dersin kız ama öle böle diil bebem yaa midemin tamamı boşaldı genelde böle mi mide bulanıyoor yandık deseneiçim dışıma çıkar bu arada aldığım 3 kilonun 2 si gitti güzel olan bu dün internetten gebelik testi sipariş ettim tam 20 tane hergün yapçam
sen ne iş yapıyorsun bebeğimm normalde nerelisin
tabiki hoşgeldin aramıza ne dilersen sorabilirsin bize kendini tanıtırmısın biraz bizlere
ayy annişmi gelioo ii bari sanada nane limon falan yapar minnoşumm annişler bişiy demezzz bosver yorma kendiniii tontili hatunlarrselam söle operim ellerindenn
ayy ni güsell valla öle bulantısızzz hamişlikk öle valla inş.. bizde öle bi hamişlik yasarısss
ayy hamiş kalıyımda hayırlısıyla bulantıya bile razıyımmm
ivit ivit teyzesi çok özledim oğlumu gideyimde göreyim yarın..oyy minnak ya hareketlii ni güsell maşallah canımcımm
yarın gidip gör bakalım minnak neler yapıcakkk
zeytinimm bebeğimm bata bir hafta var daha olurmu dersin kız ama öle böle diil bebem yaa midemin tamamı boşaldı genelde böle mi mide bulanıyoor yandık deseneiçim dışıma çıkar bu arada aldığım 3 kilonun 2 si gitti güzel olan bu dün internetten gebelik testi sipariş ettim tam 20 tane hergün yapçam
hoşbuldum umutla meleğini bekleyenlerdenim 4 senelik evliyim bir kimyasal gebeliğim birde düşüğüm oldu
valla canım benm yengem 2 kez düşük yaptı. 2 düşükten sonrada aşı yapıldı.sonra bi tospik oğluşu oldu onun doğumundada gece doğdu sabahına aşı yapıldı.24.haftasında yapılıyomuş aşı....bir kere yapılıyo diye biliyorum...doğumdan sonra yapılıyo mu bilmiyorum...
bu arada zeytincim senin yazdıklarını okurken sanki kendimi görüyorum benim eşimde hasta beşiktaşlı oğlu olursa adını kartal koyacakmışsenin yazdığını onada okudum bak görüyomusun tek ben değilmişim demekki diyo
hayırlısıyla meleğine kvusursun tez zamanda inş.. dualarım tüm evlat sahibiii olmak isteyenlere inş. hepimiz anne olucasss
bende ocakta 2 yıllık evli olucamm bu ay 8 . ayım umutla bekliyorum meleğimiii
tamam minnakım kusura bakmayın biraz geç oldu ama annem gelecek bugün dünürüne aşure yemeğe bende azcık evimi toplim dedim pis pasaklı kızım demesin diye
ayy annişmi gelioo ii bari sanada nane limon falan yapar minnoşumm annişler bişiy demezzz bosver yorma kendiniii tontili hatunlarrselam söle operim ellerindenn
ayy ni güsell valla öle bulantısızzz hamişlikk öle valla inş.. bizde öle bi hamişlik yasarısss
ayy hamiş kalıyımda hayırlısıyla bulantıya bile razıyımmm
ayyy kızlar yaaa şu kocişlerinizi ben dövücem heeehadi zeytininki yavaş yavaş vazgeçecek ama yasmincim sen şimdiden vazgeçirr bu arada zeytincim senin yazdıklarını okurken sanki kendimi görüyorum benim eşimde hasta beşiktaşlı oğlu olursa adını kartal koyacakmışsenin yazdığını onada okudum bak görüyomusun tek ben değilmişim demekki diyo
valla canım benm yengem 2 kez düşük yaptı. 2 düşükten sonrada aşı yapıldı.sonra bi tospik oğluşu oldu onun doğumundada gece doğdu sabahına aşı yapıldı.
ahhhh ahhhh efkarlandım yine yasmin yaaa.nirden hatırlattın.nedir bu beşiktaşlılardan çektiğimiss
ben oğluşumun kartal olmasını istemiyorum ama yaaeymen olsun.anlamı gibide hayırlı uğurlu talihli olsun minnak paşam benim.
ama çok istediği için kartal eymen de olabilir.
ayrı ayrı seslenmemek konusunda anlaşırsak tabi
benim eşimde babasının adıyla beraber koymak istiyodu ahmet kartal bende dedim ikisinden birini seç ikisinide sen koyamazsın birini ben koyacam o zaman kartal dedi bende yanına bir isim daha koyacam böyle anlaştık
ii bari baştan anlaşma sağlanmış.
ah benim aptal kafam baştan sen ne tamam diyosun.
ama o zaman daha evlifelan da değildik yaa nişanlı bile değildik.ne bilim ben evlences gerçekten oğluşum olcak da adını kartal koycak.
ama napim vazgeçmezse de koysun yaa benim oğlum sonuçta dimee.
inşallah canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun bizi meleklerimizle ben hiç korunmadım şubatta 4 sene bitecek hala bekliyorum
ayyy cücümm öle deme beee valla rabbimhayırlısını versin tabi başa gelirse yapacak bişi yok ama bulantısız olsun bizimde hamişlikler yaadün gece ben kusuyom kociş seviniyo nerdeysee aşkıımmm hamiş olmayasın diyo kusmalar filan diince dedim bir hafta sonra gel bana kocacım test yapalım diyoo ayy kıyamam yaa o kadar sevindiki nerdeyse kusmamaayyy evet annişim geliyorr ama kayınvalidem çağırdı aşure yapıcakmış yemeğe gel demiş o da geliyor onlaraölebirbirine gidip kalırlar anlatırlar butün gece ayyy kızlar yaaa şu kocişlerinizi ben dövücem heeehadi zeytininki yavaş yavaş vazgeçecek ama yasmincim sen şimdiden vazgeçirr
öle tabii gönül mide bulantısız bi hamişlik dilerr ama dediğin gibi başa gelende cekilirr hele başa gelen mucizeyseee annesinin kuzusuu
ayy kocişler ölee ya bi miden bulansaa bi tuvalete gidiyomm biras fazla kalsammm hemen gelioo aşkım bi sorunmu var midenmii kötüü diyoduuu onlardaa bekliyolarrr minnoşlarrAllahım inş... hemencikk verir meleklerimizii .....
ayy iki annişş birabermii kalıcaklarr ne kaynatırlarr şimdik onlarrr cok sefiommmm anniş teyzoşşş tontilii sohbetleriii yaaa cok gülünüyooo
şşşşşşttttt duydunmu kıs beniii. umut var diyorum. bende diyorum 1 hafta önceden kusmaya başlamıştım diyoruuummmm.
ne dersinumut var mı he
ya tabi sonuçta evlat bizim evladımız ama insan istiyoki ortak karar alınsın ikimizinde seveceği bir ismi olsun eşim çok istediği için onu kırmak istemiyorum sonuçta iki isim olmasını kabul ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?