- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.241
şşşşşşttttt duydunmu kıs beniii. umut var diyorum. bende diyorum 1 hafta önceden kusmaya başlamıştım diyoruuummmm.
ne dersinumut var mı he
kıslar yaaa amma pasaklı ve sakarım yaaa.
mandalina yiyim didim. hep soyarken kabuğundan çıkan suyu şişko göbüşümün üstüne dökülmüüüüşşşş. üstümdede beyaz kazağım vardı yaa.önüm sapsarı oldu.ııyyyyy.işteyim bide.
madam bak zeytin doğru söylüyo umut var bende bi gün gecirdim ole mide bulantısı sonra hop 1 hafta sonra hamiştim inşallah sene olyle olur dimi zeytin
duydum bebeğimm bi sürü cevap yazdım ama net koptu boşa gitti hepsi bende dedimki ama bi kerecik bulandı acaba hergün mü bulanması gerekiyor zeytinimm kociş göbek atacaktıınerseyse kusuyorum diye hadi test yapalım hemen diyor umut hep var be bebeğim
ıııyyykkk pis pasaklı seniii :))
kızım sen hamişsin yaa kim ne diyebilir sana valla oğluşun onlara bi tekme atar şaşarlar:)))
inş.. yasmincim hayırlısıyla kavusurusss meleklerimize...peki doktora falan gittinmii test falan yapıldımıı tedavi falan oldunmu yasmincimm
ayyy cücümm öle deme beee valla rabbimhayırlısını versin tabi başa gelirse yapacak bişi yok ama bulantısız olsun bizimde hamişlikler yaadün gece ben kusuyom kociş seviniyo nerdeysee aşkıımmm hamiş olmayasın diyo kusmalar filan diince dedim bir hafta sonra gel bana kocacım test yapalım diyoo ayy kıyamam yaa o kadar sevindiki nerdeyse kusmamaayyy evet annişim geliyorr ama kayınvalidem çağırdı aşure yapıcakmış yemeğe gel demiş o da geliyor onlaraölebirbirine gidip kalırlar anlatırlar butün gece
öle tabii gönül mide bulantısız bi hamişlik dilerr ama dediğin gibi başa gelende cekilirr hele başa gelen mucizeyseee annesinin kuzusuu
ayy kocişler ölee ya bi miden bulansaa bi tuvalete gidiyomm biras fazla kalsammm hemen gelioo aşkım bi sorunmu var midenmii kötüü diyoduuu onlardaa bekliyolarrr minnoşlarrAllahım inş... hemencikk verir meleklerimizii .....
ayy iki annişş birabermii kalıcaklarr ne kaynatırlarr şimdik onlarrr cok sefiommmm anniş teyzoşşş tontilii sohbetleriii yaaa cok gülünüyooo
vallaa deee bende diyodum acaba hergün mü bulanması gerekk ii oldu bu inşallah bende hamileyimdir tatlım ama çokta takılmıyorum artık kırmızılar gelecekmişgibi her ay geliyor ya ondan alışkanlık olduu madam bak zeytin doğru söylüyo umut var bende bi gün gecirdim ole mide bulantısı sonra hop 1 hafta sonra hamiştim inşallah sene olyle olur dimi zeytin
cücüm tahliller yapıldı eşimde morfolji var normal yoldan olur ama zamanla dedi doktor bir kez aşılama yaptırdım kimyasal gebelikle sonuçlandı bir kez normal yoldan oldu karnımda gelişmediği için düşükle sonuçlandı klomen kullandım bir sene bir sene serhopene ama sonuç yok maalesef
cücüm tahliller yapıldı eşimde morfolji var normal yoldan olur ama zamanla dedi doktor bir kez aşılama yaptırdım kimyasal gebelikle sonuçlandı bir kez normal yoldan oldu karnımda gelişmediği için düşükle sonuçlandı klomen kullandım bir sene bir sene serhopene ama sonuç yok maalesef
anladım canımcım Allahım tez zamanda verir inş.. umutlar bitmez bizdeAllahım bu güsel kalpli kadınların gönlüne göre versinn baba olmak içinn yanıp tutuşan kocişlerimizede bu güselll bu duyguyu tattırır inş...
ivit ivit ivit ayyyyy :18::18::18:
yok bende bi kerecik kusmuştuuummmm 1 hafta önceeee :18::18::18: heyecanlandım annem ben yaaaa.
göbek atmas mı yaaa. nasıl heyecanlanmıştır.
ben ilk test yapıp silik çizgiyi görünce heyecandan kocişi yataktan kaldırmıştım kalk sende bak burda çizgi varmı diye.baktı sanki var gibi ama bence yoktur boşuna umutlanmayalım demişti.sonrada akşama kadar iyimisin kendini nasıl hissediyosun felan diye soruyodu çok heyecanlanmıştı.
hamişim diye böylepasaklımı olcam ben yaa.karnımda kocaman oldu zaten. resmini çekebilirsem koyucam göstericem sizede.ite ite geziyorum daha erken değilmi ya bu kadar büyümesi için.hep bişeylerdöküyorum göbüşe.
oğlum zaten bu ara pek tepişiyo.söylerim uçan terme atar valla.
all işte benden bitane daha bayılıyorum yaşlı ve orta yaşlıların muhabbetlerine cücüm bendeeeeinş.. yasmincim hayırlısıyla kavusurusss meleklerimize...peki doktora falan gittinmii test falan yapıldımıı tedavi falan oldunmu yasmincimm
vallaa deee bende diyodum acaba hergün mü bulanması gerekk ii oldu bu inşallah bende hamileyimdir tatlım ama çokta takılmıyorum artık kırmızılar gelecekmişgibi her ay geliyor ya ondan alışkanlık olduu
bende bayılıyommmkomik hatunlar....
ayy meleğim hamişmisinn aceppp bakk şimdikk heyecanlandımmm inş.. miniğim yaa gelsin artık hayırlısıylaa
all işte benden bitane daha bayılıyorum yaşlı ve orta yaşlıların muhabbetlerine cücüm bendeeee
bende bayılıyommmkomik hatunlar....
ayy meleğim hamişmisinn aceppp bakk şimdikk heyecanlandımmm inş.. miniğim yaa gelsin artık hayırlısıylaa
uzun süredir takip ettiğim için hislerim diyoki madam hamile genelde 6. hissim kuvvetlidir
ayy inş.. yasmin ya inş.. ozaman napıyoss cıldırıyosss
hadii bakalımm bu moralle ben bir hafta giderim kırmızıcıklarım da gelmezse bayram ederim sizi de çook öperimm amma kafiyeli yazdım beee
valla belli etmiyor ama benden heyecanlı şimdi ben benimkine dedimki bu prolaktin değeri kafaya çok taktığımız için yükseliyormuş dedim bu da gebeliğe engelmiş dedimm şimdi durmadan diyorkii amaaann biz bebek istemiyoskiisözüm ona kafaya takmayacak ya
hiç de takmaslar . benimkide her ay ağlayınca kızıyodu bana.aman olmuyosa olmasın ne takıyosun felan. ben içeri gidip gelince bakıyodum surat düşmüş beş karış. beni görünce hemen gülüyodu felan.kıyamam yaa. sonra ben hamiş olunca ağlamıştı.hele kalp atışlarını görünce doktor 1 saat hiç susmadan ağladı kıyamam.içine atıyomuş.
Eki Görüntüle 308531
buda göbüşümüs teyzesi.ascık tospik olduk dapasaklı yerini göstermedim tabeee
evet meleğim gelsin hayırlısıyla artıkk benim doğum günümm hediyem olsun en büyük hediyem o olsun mucizem olsun o benimmm rabbim nolurraz önce kayınvalidem aradı annem sana noldu diyo hamile olmayasın dedi hahhah dedim annem inşallah ama daha çok var belli olmasına bi iş yapma yat diyo zaten yıllık iznede çıktım ya bu hafta ben yatarım artıkk
ayy minnak herkesin içine doğuyooo inş... kuzum ya gelicek mucizenn
yat dinlen canımcım anniş haklı yorma kendiniii
yerler senii yerlerrr nede yakışcakk minnakıma hamişlikkk
cücüüümmmm hadi bakalım geri sayım başladı inşallah hayırlısıyla tam 20 test sipariş ettim bebeğimm inşallah bidahaki aylara gerek kalmazsa hepsini sana yollıcam kalanlarııuzun süredir takip ettiğim için hislerim diyoki madam hamile genelde 6. hissim kuvvetlidir
ayy inş.. yasmin ya inş.. ozaman napıyoss cıldırıyosss
bencede çıldıralımmm hayırlısıyla inşallahhh
hiç de takmaslar . benimkide her ay ağlayınca kızıyodu bana.aman olmuyosa olmasın ne takıyosun felan. ben içeri gidip gelince bakıyodum surat düşmüş beş karış. beni görünce hemen gülüyodu felan.kıyamam yaa. sonra ben hamiş olunca ağlamıştı.hele kalp atışlarını görünce doktor 1 saat hiç susmadan ağladı kıyamam.içine atıyomuş.
Eki Görüntüle 308531
buda göbüşümüs teyzesi.ascık tospik olduk dapasaklı yerini göstermedim tabeee
o zaman bende çıldırayımm yasminimmmmm hadi inşallahhh el ele önce şu madamı hamiş çıkaralımm arkamda cücü var senin bat ne zaman yasminimsonrada senin için çıldırakk
cücüüümmmm hadi bakalım geri sayım başladı inşallah hayırlısıyla tam 20 test sipariş ettim bebeğimm inşallah bidahaki aylara gerek kalmazsa hepsini sana yollıcam kalanlarıı
hayırlısı olsun 6. hissine güvenmek istiyorumm bende haziran ayında bir düşük yaşadım bidaha rabbim göstermesin kimselere gelsin bebeklerimiz benimkisi ikiz de olabilirben hep kız bebek isterdimm teeee çocukluğumdan beri ama şimdi elimize bişi geçiyo kocişe hemen diyorum ki bak bu oğlumusun olsunn o da bakıo suratıma hoşuna gidiyorr acep diyomikiz olur da birkızbir erkek mi olur
amin canım benim rabbim en hayırlı zamanda senin madamımın cucumun berremin göbüşlerini doldursun inşallah da oğlum en kısa zamanda abi olsun.hep dua ediyorum canım evlat isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımıza hemen kavuşalım diye.maşallah zeytinim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahdarısıda bizim başımıza
maşallah göbişine..erkeke bak nasılda şişirmiş annesini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?