bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

duydum bebeğimm bi sürü cevap yazdım ama net koptu boşa gitti hepsi bende dedimki ama bi kerecik bulandı acaba hergün mü bulanması gerekiyor zeytinimm kociş göbek atacaktıınerseyse kusuyorum diye hadi test yapalım hemen diyor umut hep var be bebeğim
şşşşşşttttt duydunmu kıs beniii. umut var diyorum. bende diyorum 1 hafta önceden kusmaya başlamıştım diyoruuummmm.
ne dersin umut var mı he

ıııyyykkk pis pasaklı seniii :))
kızım sen hamişsin yaa kim ne diyebilir sana valla oğluşun onlara bi tekme atar şaşarlar:)))

Son düzenleme:
cücüm tahliller yapıldı eşimde morfolji var normal yoldan olur ama zamanla dedi doktor bir kez aşılama yaptırdım kimyasal gebelikle sonuçlandı bir kez normal yoldan oldu karnımda gelişmediği için düşükle sonuçlandı klomen kullandım bir sene bir sene serhopene ama sonuç yok maalesef

madam bak zeytin doğru söylüyo umut var bende bi gün gecirdim ole mide bulantısı sonra hop 1 hafta sonra hamiştim inşallah sene olyle olur dimi zeytin
ivit ivit ivit ayyyyy :18::18::18:

yok bende bi kerecik kusmuştuuummmm 1 hafta önceeee :18::18::18: heyecanlandım annem ben yaaaa.
göbek atmas mı yaaa. nasıl heyecanlanmıştır.
ben ilk test yapıp silik çizgiyi görünce heyecandan kocişi yataktan kaldırmıştım kalk sende bak burda çizgi varmı diye. baktı sanki var gibi ama bence yoktur boşuna umutlanmayalım demişti.sonrada akşama kadar iyimisin kendini nasıl hissediyosun felan diye soruyodu çok heyecanlanmıştı.
hamişim diye böylepasaklımı olcam ben yaa.karnımda kocaman oldu zaten. resmini çekebilirsem koyucam göstericem sizede.ite ite geziyorum daha erken değilmi ya bu kadar büyümesi için.hep bişeylerdöküyorum göbüşe.
oğlum zaten bu ara pek tepişiyo.söylerim uçan terme atar valla.

all işte benden bitane daha bayılıyorum yaşlı ve orta yaşlıların muhabbetlerine cücüm bendeeee

anladım canımcım Allahım tez zamanda verir inş.. umutlar bitmez bizde Allahım bu güsel kalpli kadınların gönlüne göre versinn baba olmak içinn yanıp tutuşan kocişlerimizede bu güselll bu duyguyu tattırır inş...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

hadii bakalımm bu moralle ben bir hafta giderim kırmızıcıklarım da gelmezse bayram ederim sizi de çook öperimm amma kafiyeli yazdım beee
valla belli etmiyor ama benden heyecanlı şimdi ben benimkine dedimki bu prolaktin değeri kafaya çok taktığımız için yükseliyormuş dedim bu da gebeliğe engelmiş dedimm şimdi durmadan diyorkii amaaann biz bebek istemiyoskii sözüm ona kafaya takmayacak ya

evet meleğim gelsin hayırlısıyla artıkk benim doğum günümm hediyem olsun en büyük hediyem o olsun mucizem olsun o benimmm rabbim nolurraz önce kayınvalidem aradı annem sana noldu diyo hamile olmayasın dedi hahhah dedim annem inşallah ama daha çok var belli olmasına bi iş yapma yat diyo zaten yıllık iznede çıktım ya bu hafta ben yatarım artıkk

hiç de takmaslar . benimkide her ay ağlayınca kızıyodu bana.aman olmuyosa olmasın ne takıyosun felan. ben içeri gidip gelince bakıyodum surat düşmüş beş karış. beni görünce hemen gülüyodu felan.kıyamam yaa. sonra ben hamiş olunca ağlamıştı.hele kalp atışlarını görünce doktor 1 saat hiç susmadan ağladı kıyamam.içine atıyomuş.

buda göbüşümüs teyzesi.ascık tospik olduk da pasaklı yerini göstermedim tabeee

maşallah zeytinim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısıda bizim başımıza

sende mi öyle hissediyosuunnnn. ayyyyyy çıldıralııımmmmmm cucum çıldıralıımmmmm.
inşallah inşallah. hadi bakalım. 1 haftayı iple çekiyorum hemencik geçsin güsel haberler gelsiiinnn.

o zaman bende çıldırayımm yasminimmmmm hadi inşallahhh el ele önce şu madamı hamiş çıkaralımm arkamda cücü var senin bat ne zaman yasminim sonrada senin için çıldırakk
uzun süredir takip ettiğim için hislerim diyoki madam hamile genelde 6. hissim kuvvetlidir
cücüüümmmm hadi bakalım geri sayım başladı inşallah hayırlısıyla tam 20 test sipariş ettim bebeğimm inşallah bidahaki aylara gerek kalmazsa hepsini sana yollıcam kalanlarıı
ayy inş.. yasmin ya inş.. ozaman napıyoss cıldırıyosss

hayırlısı olsun 6. hissine güvenmek istiyorumm bende haziran ayında bir düşük yaşadım bidaha rabbim göstermesin kimselere gelsin bebeklerimiz benimkisi ikiz de olabilir ben hep kız bebek isterdimm teeee çocukluğumdan beri ama şimdi elimize bişi geçiyo kocişe hemen diyorum ki bak bu oğlumusun olsunn o da bakıo suratıma hoşuna gidiyorracep diyomikiz olur da birkızbir erkek mi olur
bencede çıldıralımmm hayırlısıyla inşallahhh

maşallah göbişine..erkeke bak nasılda şişirmiş annesini....

benim bat 28 aralık az kaldı banada inşallah önce sen senden sonra galiba batı en yakın benim sonra ben sonra cücü sonra herkes hamiş olsun inşallahhh

maşallah zeytinim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısıda bizim başımıza
amin canım benim rabbim en hayırlı zamanda senin madamımın cucumun berremin göbüşlerini doldursun inşallah da oğlum en kısa zamanda abi olsun.hep dua ediyorum canım evlat isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımıza hemen kavuşalım diye.

maşallah göbişine..erkeke bak nasılda şişirmiş annesini....

evet teyzesi şiştik baya bi. eşim diyo sana hamişlik çok yakıştı hee.
bende dedim istiyosan hep hamiş olayım oğlum doğsun hemen bidaha olsun
oluurr diyo.
senin göbüş nasıl şişti mi baya. kaç kilo aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…