bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

cok güzel allahım sağsalim kucagına almayı nasipetsin cok heycanlı duygular olsa gerek darısı basımıza en kısa zamanda inşallah..

selamm minnaklarım benim adım geçti hıçkırdım nanakalrım kızardı geldim hemen....
nasılsınız bakalım...?
yeni arkadaşımız gelmiş hoş geldin yasmin...
madamım bizim batlarımız aynıymış hemen hemen benim de 27'si bu arad benim koçişinde doğum günü 25'i madamım....
benimde nedense bi umut var içimde...

hoşbuldum berrem sanada geçmiş olsun önceden takip ediyodum kistlerle başın dertteymiş nyseki geçmiş çok şükür inşallah senin eşinede unutulmayacak bir doğum günü hediyesi nasip eder rabbim

acaba o günler gelecekmi
aaaa aşk olsun ni demek gelcekmi gelecek tabiii.umudunuzu yitirmek yoookkk nerden biliyosun belki geldi bileee.

ivit siz şişerkeenn biz inmeye çalışıyo olucass
ahhh ahh benimki şimdiden uyutmuyo beni.doğunca çok fina olucak galiba. :44::44:

ivit ya ni güsell olcak inşşş biz şişicess siz iniceksiniz inş.. bu sölediklerimizz olur inş. bu ay şişmeye başlayalımm dimeeetontili hatun olmaya çoktan hazırımmm:87:

ivit ivit.bu ay sizi pompalamaya başlasın bebişleerrr. yavaş yavaş şişiiiiinnnn

aslında bakarsanız ben 4 senedir bekleyince ister istemez rabbim gücüne gitmesin ama isyan ettiğim zamanlarda oldu taaki geçen haftaya kadar kız kardeşim 8 aylık doğum yaptı bebek eşinden ayrılmış kalp atışı durma noktasına gelmiş acil sezeryanla aldılar 10 gündür küvezde bebek neyseki solunumu düzeldi biraz daha düzelince çıkacak hastaneden o günden beri diyorumki en hayırlı zaman ne zamansa rabbim bize o zaman nasip etsin

E ARAda oluyor demekki böyle yanılmalar fıstıkk olsun valla ben de hep kız isterdim şimdi içimde hep bi oğluş var nedenini bilmiyorumm ama hep lafımda oğluşumuz geçiyor garipp
aynıyız demekki artık bebeişleri hakediyos yaşlanmadan gelsinler dime ama çok nazlı çıkktılar yawwsenin düşüğün varmış benim gibi demekki hamiş kalabiliyoruz sabırla beklemek gerek minnakım
aaa doğru senin öyleydi dime vayy bee süper olur kızçemm hadi bakalımm inşallah hayuırlısı
inş. meleğimm hem doğum günü hediyem hem yıldönümü hediyemizz olurr ayyy düşünsenee harika bişiy olurrr

hoşgeldin güle güle hemen gitmişsin
cok güzel allahım sağsalim kucagına almayı nasipetsin cok heycanlı duygular olsa gerek darısı basımıza en kısa zamanda inşallah..

beerrmm hoşgeldinn tatlım kızartırız biz böyle insanı işte :))) ayy hadi o zaman berrem yaa bi değişiklik yapalım bu ay hamiş olalım bütün kocişler sevinsinn

2012 den çok umutluyum inanıyorumki yeni yılda benimde meleğim gelecek Allahım sen bizlerede nasip et bu mucizeyi

isyan yok bundan böyle tamam mı rabbim zamanını biliyor biz sadece dua edip bekleyeceğiz sadece istemekte yetmez dua çok önemli bence benimde kuzenimin bebeği 6.5 aylık doğdu bir ay mücadele verdi kuveste ama olmadı yitirdi yaşamını bir anne baba için çok zor günler düşünsene görüyorsun doğduğunu ama kucağına bile alamıyorsun sonra sonsuz yolculuk rabbim herşeyin herkese hayırlısını versin tek dileğim bu...ben düşük yaptığımda bile rabbime şükrettim sağlıksız bir bebeği bana nasip etmediği için...

evet artık isyan yok rabbim en hayırlı zamanda bizlerde nasip edecek benimde düşüğüm olduğunda önce ağladım sonra şükrettim demekki sağlklı olmayacaktı rabbim böyle uygun gördü kaderde ne varsa onu yaşıycaz

inş. meleğimm hem doğum günü hediyem hem yıldönümü hediyemizz olurr ayyy düşünsenee harika bişiy olurrr
ayy inşallah inşallah.en kıymetli hediyen olur nigüsel.

hoşgeldin hilal. inşallah en kısa zamanda seninde meleğin gelir.

berrem hoşgeldin bebüşüm nasılsın?

artık isyan yok rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin bende düşüğüm olduğunda çk ağladım ama sonra rabbime şükrettim demekki sağlıklı olmayacaktı böyle uygun gördü hakkımızda hayırlısı olsun

selamm balımm
ayy az kalmışşş hadi bakalımmm madamımla senden süper haberler bekliyosssss
umutlar hiç bitmesinnn

RABBİM herşeyin hayırlısını versin canımcım doğru zaman ne zamansa ozaman ....
bebişin ii olmasına cok sevindimmm en kısa zamandaa hastaneden cıkarda annişi doya doya koklar minnakı

ayy ivit benimm aynı günn bide meleğim gelirse 3 kutlamaa bayram üstüne bayrammm

koçişler hayır demez zaten 2. 3üncü olsun isterler hemen...eşimde dalga geçiyo benimle arada koca göbişli diye...sonra geliyo prensesim diye kızını seviyo.... aaa benimde çıktı göbişim...bide benim bebiş üstte şişiriyo karnımı iyice...sağ tarafımda başı var solumda ayakları totişide kasıklarıma doğru işte dün gördük ya...3 kilo kadar aldım ben canım..ya sennn???

amin canım hayırlısını istemek en önemlisi rabbim sana sınırsız peygamber sabrı versin biz daha 14 aylık evliyiz bazen uf puf diyoruz senin 4 yıl dile kolay ama şükredelim sağlıklıyız huzurlu ve mutluyuz elbet rabbim görecek bizleride
:)))) uyyy bende geliyim bare 4 bayram yapak cücümmmmm

4 yıl evet canım çok uzun bir süre her hamile haberi duyduğunda oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak ve bu halini kimse görmesin kimse üzüldüğünü acı çektiğini anlamasın diye etrafına takmıyorum bölesi daha ii diyerek sahte gülücükler sçmak çok zor ama rabbim sabrını veriyo ve biliyorumki en yakın zamanda benimde meleğim gelecek

uyyy sensiz bayrama bayrammı dirimm minnakım gel tabeee

hoşbuldum berrem sanada geçmiş olsun önceden takip ediyodum kistlerle başın dertteymiş nyseki geçmiş çok şükür inşallah senin eşinede unutulmayacak bir doğum günü hediyesi nasip eder rabbim

çok sağol tatlımm....evet çok şükür geçti iyiyim şimdi sen nasılsın ne kadarlık evlisin nerde oturuyosun...ayy çok soru sorupda bunaltmadım inşallah canım seni...:26:

beerrmm hoşgeldinn tatlım kızartırız biz böyle insanı işte :))) ayy hadi o zaman berrem yaa bi değişiklik yapalım bu ay hamiş olalım bütün kocişler sevinsinn

hoşbuldum madamım ...inşallah madamım ya inşallah hep dua ediyorum valla bakalım hayırlısıysa gelicekler inşallah....
sen oğlak burcumusun kuzum...

berrem hoşgeldin bebüşüm nasılsın?

hoşbuldum kuzumm iyiiyim çook şükür dahada iyi olucam inşallah sen nasıslın miniğim..?eymen paşa nasıl..?

selamm balımm
ayy az kalmışşş hadi bakalımmm madamımla senden süper haberler bekliyosssss
umutlar hiç bitmesinnn
selam balım reçelimm benimm....
evet az kaldı ama günleri sayıyorum ya geçmek bilmiyo ki cucum senin bata var dimi kuşum..:26:...
bu günlerde neşem yerinde çok şükür annişim iyi herşey yolunda gider hep inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…