- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.281
günaydın topik sultanlarınasılsınz görüşmeyeli...dün yoktum çünkü bebişimi görmeye gittim....yine 4 boyutlu ultrasona girdim ve 2 cd miz oldu......dün 20 hafta 2 günlük olmuştuk...322gram olmuş kızım.....ilk baktığımızda doktor uyuşuk uyuşuk oturuyo dedi ben uyuyo zannettim...sonra doktor uğraştıkça hareketlendi..elleri ayaklarını oynatmaya başladı...esnedi...ayaklarıyla vurmaya başladı....o kadar sevimliyidiki uzun uzun izledik....içim rahatladı bebişim iyi olunca.....Her ultrasona gireceğim vakit çok telaşlanıyorum neylen karşılaşacağım diye...
Allahım bu duyguları isteyen herkese nasip etsin...bu duyguların üstüne yok bence....
selamm minnaklarım benim adım geçti hıçkırdım nanakalrım kızardı geldim hemen....
nasılsınız bakalım...?
yeni arkadaşımız gelmiş hoş geldin yasmin...
madamım bizim batlarımız aynıymış hemen hemen benim de 27'si bu arad benim koçişinde doğum günü 25'i madamım....
benimde nedense bi umut var içimde...
aaaa aşk olsun ni demek gelcekmi gelecek tabiii.umudunuzu yitirmek yoookkkacaba o günler gelecekmi
hehehe zeytinimçok doğru dedin valla biz büyürken siz küçülmeye çalışacaksınız valla facete bir arkadaşım var yeni doğum yapmış eskiden iletisine başka şeyler yazardı şimdi sadece hadi uyu artık oğlumm ...beşik sallıyorum... yine uykusuz bir gece filan yazıyorr ... hayat işte diyorumm nerden nereye...
ivit ya ni güsell olcak inşşş biz şişicess siz iniceksiniz inş.. bu sölediklerimizz olur inş. bu ay şişmeye başlayalımm dimeeetontili hatun olmaya çoktan hazırımmm:87:
yisinler teyzesi.evet hep erkek göbeği sivri olur derler. benim zaten heryerden genişleme yok.bi göbüş fırlıyo önden önden.
ama bide ye tatlıyı çıkar atlıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi de diyolar ya.
o yalan. ben hep ekşi yedim herkes diyodu kızın olacak.ama oğluşum oluyomuuuşş.
canım bende 28 yaşındayım Adanada yaşıyorum eşim dükkan açtı bilgisayar tamiri malzeme satışı ben dükkanda duruyorum o dışarda olduğu zaman inşallah rabbim sana unutamayacağın bir doğum günü hediyesi nasip eder ve meleğin göbişine konmuş olur
inş. meleğimm hem doğum günü hediyem hem yıldönümü hediyemizz olurr ayyy düşünsenee harika bişiy olurrr
cok güzel allahım sağsalim kucagına almayı nasipetsin cok heycanlı duygular olsa gerek darısı basımıza en kısa zamanda inşallah..
selamm minnaklarım benim adım geçti hıçkırdım nanakalrım kızardı geldim hemen....
nasılsınız bakalım...?
madamım bizim batlarımız aynıymış hemen hemen benim de 27'si bu arad benim koçişinde doğum günü 25'i madamım....
aslında bakarsanız ben 4 senedir bekleyince ister istemez rabbim gücüne gitmesin ama isyan ettiğim zamanlarda oldu taaki geçen haftaya kadar kız kardeşim 8 aylık doğum yaptı bebek eşinden ayrılmış kalp atışı durma noktasına gelmiş acil sezeryanla aldılar 10 gündür küvezde bebek neyseki solunumu düzeldi biraz daha düzelince çıkacak hastaneden o günden beri diyorumki en hayırlı zaman ne zamansa rabbim bize o zaman nasip etsin
2012 den çok umutluyum inanıyorumki yeni yılda benimde meleğim gelecekAllahım sen bizlerede nasip et bu mucizeyi
evet artık isyan yok rabbim en hayırlı zamanda bizlerde nasip edecek benimde düşüğüm olduğunda önce ağladım sonra şükrettim demekki sağlklı olmayacaktı rabbim böyle uygun gördü kaderde ne varsa onu yaşıycazisyan yok bundan böyle tamam mı rabbim zamanını biliyor biz sadece dua edip bekleyeceğiz sadece istemekte yetmez dua çok önemli bence benimde kuzenimin bebeği 6.5 aylık doğdu bir ay mücadele verdi kuveste ama olmadı yitirdi yaşamını bir anne baba için çok zor günler düşünsene görüyorsun doğduğunu ama kucağına bile alamıyorsun sonra sonsuz yolculuk rabbim herşeyin herkese hayırlısını versin tek dileğim bu...ben düşük yaptığımda bile rabbime şükrettim sağlıksız bir bebeği bana nasip etmediği için...
ayy inşallah inşallah.en kıymetli hediyen olur nigüsel.inş. meleğimm hem doğum günü hediyem hem yıldönümü hediyemizz olurr ayyy düşünsenee harika bişiy olurrr
hoşgeldin hilal. inşallah en kısa zamanda seninde meleğin gelir.cok güzel allahım sağsalim kucagına almayı nasipetsin cok heycanlı duygular olsa gerek darısı basımıza en kısa zamanda inşallah..
nasılsınız bakalım...?
artık isyan yok rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin bende düşüğüm olduğunda çk ağladım ama sonra rabbime şükrettim demekki sağlıklı olmayacaktı böyle uygun gördü hakkımızda hayırlısı olsunisyan yok bundan böyle tamam mı rabbim zamanını biliyor biz sadece dua edip bekleyeceğiz sadece istemekte yetmez dua çok önemli bence benimde kuzenimin bebeği 6.5 aylık doğdu bir ay mücadele verdi kuveste ama olmadı yitirdi yaşamını bir anne baba için çok zor günler düşünsene görüyorsun doğduğunu ama kucağına bile alamıyorsun sonra sonsuz yolculuk rabbim herşeyin herkese hayırlısını versin tek dileğim bu...ben düşük yaptığımda bile rabbime şükrettim sağlıksız bir bebeği bana nasip etmediği için...
nasılsınız bakalım...?
aslında bakarsanız ben 4 senedir bekleyince ister istemez rabbim gücüne gitmesin ama isyan ettiğim zamanlarda oldu taaki geçen haftaya kadar kız kardeşim 8 aylık doğum yaptı bebek eşinden ayrılmış kalp atışı durma noktasına gelmiş acil sezeryanla aldılar 10 gündür küvezde bebek neyseki solunumu düzeldi biraz daha düzelince çıkacak hastaneden o günden beri diyorumki en hayırlı zaman ne zamansa rabbim bize o zaman nasip etsin
E ARAda oluyor demekki böyle yanılmalar fıstıkk olsun valla ben de hep kız isterdim şimdi içimde hep bi oğluş var nedenini bilmiyorumm ama hep lafımda oğluşumuz geçiyor garipp
aynıyız demekki artık bebeişleri hakediyos yaşlanmadan gelsinler dime ama çok nazlı çıkktılar yawwsenin düşüğün varmış benim gibi demekki hamiş kalabiliyoruz sabırla beklemek gerek minnakım
aaa doğru senin öyleydi dime vayy bee süper olur kızçemm hadi bakalımm inşallah hayuırlısı
hoşgeldin güle güle hemen gitmişsin
beerrmm hoşgeldinn tatlım kızartırız biz böyle insanı işte :))) ayy hadi o zaman berrem yaa bi değişiklik yapalım bu ay hamiş olalım bütün kocişler sevinsinn
ayy inşallah inşallah.en kıymetli hediyen olur nigüsel.
hoşgeldin hilal. inşallah en kısa zamanda seninde meleğin gelir.
berrem hoşgeldin bebüşüm nasılsın?
amin canım benim rabbim en hayırlı zamanda senin madamımın cucumun berremin göbüşlerini doldursun inşallah da oğlum en kısa zamanda abi olsun.hep dua ediyorum canım evlat isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımıza hemen kavuşalım diye.
evet teyzesi şiştik baya bi. eşim diyo sana hamişlik çok yakıştı hee.
bende dedim istiyosan hep hamiş olayım oğlum doğsun hemen bidaha olsun
oluurr diyo.
senin göbüş nasıl şişti mi baya. kaç kilo aldın?
artık isyan yok rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin bende düşüğüm olduğunda çk ağladım ama sonra rabbime şükrettim demekki sağlıklı olmayacaktı böyle uygun gördü hakkımızda hayırlısı olsun
selamm balımm
ayy az kalmışşş hadi bakalımmm madamımla senden süper haberler bekliyosssss
umutlar hiç bitmesinnn
RABBİM herşeyin hayırlısını versin canımcım doğru zaman ne zamansa ozaman ....
bebişin ii olmasına cok sevindimmm en kısa zamandaa hastaneden cıkarda annişi doya doya koklar minnakı
ayy ivit benimm aynı günn bide meleğim gelirse 3 kutlamaa bayram üstüne bayrammm
selamm balımm
umutlar hiç bitmesinnn
RABBİM herşeyin hayırlısını versin canımcım doğru zaman ne zamansa ozaman ....
bebişin ii olmasına cok sevindimmm en kısa zamandaa hastaneden cıkarda annişi doya doya koklar minnakı
ayy ivit benimm aynı günn bide meleğim gelirse 3 kutlamaa bayram üstüne bayrammm
amin canım hayırlısını istemek en önemlisi rabbim sana sınırsız peygamber sabrı versin biz daha 14 aylık evliyiz bazen uf puf diyoruz senin 4 yıl dile kolay ama şükredelim sağlıklıyız huzurlu ve mutluyuz elbet rabbim görecek bizleride
:)))) uyyy bende geliyim bare 4 bayram yapak cücümmmmm
amin canım hayırlısını istemek en önemlisi rabbim sana sınırsız peygamber sabrı versin biz daha 14 aylık evliyiz bazen uf puf diyoruz senin 4 yıl dile kolay ama şükredelim sağlıklıyız huzurlu ve mutluyuz elbet rabbim görecek bizleride
:)))) uyyy bende geliyim bare 4 bayram yapak cücümmmmm
hoşbuldum berrem sanada geçmiş olsun önceden takip ediyodum kistlerle başın dertteymiş nyseki geçmiş çok şükür inşallah senin eşinede unutulmayacak bir doğum günü hediyesi nasip eder rabbim
beerrmm hoşgeldinn tatlım kızartırız biz böyle insanı işte :))) ayy hadi o zaman berrem yaa bi değişiklik yapalım bu ay hamiş olalım bütün kocişler sevinsinn
berrem hoşgeldin bebüşüm nasılsın?
selam balım reçelimm benimm....selamm balımm
umutlar hiç bitmesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?