- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.321
evet bebeğimm takılmıossyerimizde sayıyoss duruyoss cebelleşmiyoss kocişi hep seviyoss
berremm kimyasal gebelikteneler oluyor biraz anlatırmısın nasıl ıolii
birass detaycıyımm bebeişim yaaa öle hemen her lafa gelmem bi kerebin kere inceler kurcalarım sonra bi sözün altında olmadık şeyde ararım bazen ama güvendiğim sevdiğim insanlara karşı böyle değilim bana güveni vermişse boynum eğiktir vur enseme al lokmamı ama inadımdan da çok çektim beeeama hep doğruolduğunu düşündüğüm konularda beni kessen dönemem fikrimden o derece yani bide biraz şey var bende herşeyi ben yapim ben ayarliim sanki başkası yapsa güzel olmıcak gibime gelir hep
kocacım kocacımmivit bebek gelsin gelmesin kocişleri seviyoss
ebeeetttt cücümm kocişlerimiz bizim en büyük mucizemiz bence bebişim gelincede kocişim gene benim mucizem ilk mucizemm canım benimm uşş yiyimmoniii
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
amaann hele o gün bi gelsinde düşünürüszayıflarsınn sekerim olmıcakk sey diil insanoğlu istesin yeterkiiibir iki kalırsada kalır oğlusunun hediyesii olur sana
hepimiz mutlu olalımm her zman
bilmiyom niden valla kocişte dioo vücutta değişiklikler başladıı gelicekk bebişimiz dioo inş...
ivit benim cok düzenliydiii
ohhh senden iyisi yok bu gece desene yarın oğluşla kavuşup bakışma anı içerden el sallar sana inşallah bebeğim yaa
amaann hele o gün bi gelsinde düşünürüs
evet canım yarın oğluşumu görücem ama benim doktor hiç 3 boyutlu felan bakmıyo.siyah beyaz.küçükken anlaşılıyodu da şimdi büyüdü ya ekrana komle sığmadığı için anlamıyorum neresi olduğunu felan.yarın dicem 3 boyutluyla bakalım diye.
kan felan alacaklar bende yarın yaa.açken tokken felan.açlık şekeri tokluk şekeri bakılacak. benim damarlarım çok ince hiçbir hemşire bir kerede alamıyo kanımı.bikaçkez deliyolar anca
bencede hele ogün bi gelsinn kilo falan gözün görmess,
sağlıkla gelsin oğluşunn
berremm kimyasal gebelikteneler oluyor biraz anlatırmısın nasıl ıolii
birass detaycıyımm bebeişim yaaa öle hemen her lafa gelmem bi kerebin kere inceler kurcalarım sonra bi sözün altında olmadık şeyde ararım bazen ama güvendiğim sevdiğim insanlara karşı böyle değilim bana güveni vermişse boynum eğiktir vur enseme al lokmamı ama inadımdan da çok çektim beeeama hep doğruolduğunu düşündüğüm konularda beni kessen dönemem fikrimden o derece yani bide biraz şey var bende herşeyi ben yapim ben ayarliim sanki başkası yapsa güzel olmıcak gibime gelir hep
hepimiz mutlu olalımm her zman
bilmiyom niden valla kocişte dioo vücutta değişiklikler başladıı gelicekk bebişimiz dioo inş...
ivit benim cok düzenliydiii
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
aynı benim koçişte öyle madamım heee çok inatçı bazı konularda..:)
kimyasal gebelikde benim günüm geçmişti madamım idrar testinde silik gördüm sonra doktora gittim ultrasonla baktı dediki 3mm bişey var bu kese sanırım daha yeni oluyoşuyo dedi hamilesin dedi kan testi istedi tekrar sonra baktık sonuç negatif dediki kimysal gebelik dedi düşücek kendiliğinde bekle eğer düşmezse kürtaj olursun dedi işte regl günümde sonra yaklaşık 15 gün sonra felan düştü madamım...
valla bende öle düşünüyok kuzum ya hadi hayırlısı bakalım belki yeni yıl bizim için güzel başlar....
amaann hele o gün bi gelsinde düşünürüs
evet canım yarın oğluşumu görücem ama benim doktor hiç 3 boyutlu felan bakmıyo.siyah beyaz.küçükken anlaşılıyodu da şimdi büyüdü ya ekrana komle sığmadığı için anlamıyorum neresi olduğunu felan.yarın dicem 3 boyutluyla bakalım diye.
kan felan alacaklar bende yarın yaa.açken tokken felan.açlık şekeri tokluk şekeri bakılacak. benim damarlarım çok ince hiçbir hemşire bir kerede alamıyo kanımı.bikaçkez deliyolar anca
artık duyabiliyolar ya annesi....bende karnımı okşayıp konuşuyorum kızımla bazen hemen bazende bir süre sonra hemn tepki veriyo....hele uzun süre hareket etmeyince uğraşıyorum çağıroyorumsenin erkek evini altta kasıklarda yapmış benimkisi biraz üstlerde yaşıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?