bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

gitti mi müşteriler gelin yahuu

gittiler canım.
benim de görümcemin doğum günü bugün ona çiçek gönderdim.pek severimde kendisini
aynı zamanda da benim eşimle nişanlandığımız gün bugün demin diyorum nereye gidelim bugün nişan yıldönümümüz
yok artık diyo

ayyyy ciddimisin zeytinim yaa benimde nişan günüm görümcemin doğumgünü hatta nişan gecemizde eğlenmeye gittiğimiz yerde onun için süpriz doğumgünü yapmıştık şansa bakk hayırlı olsun sizinde nişanınızzz

bis nişanda kutlama felan yapamamıştık .17 yaşında kuzenim vefat etmişti.herşeyi iptal ettik o yüzden. sadece evde bi pasta kesildi.yüzük takıldı o kadar.
ama tesadüfe bak ikimizde görümcesinin doğum gününde nişanlanmışız.

amin inşallah madamım....
çok güzel süpriz olucak inşalah....
ne bileyim içimde bi his var böle ....

ayy canım başınız sağ olsun çok üzüldümm ..
güzell berreemm inşallah içindeki o güzelhisler gerçek olurr
bu arada hep açıkıyorummmmmmmm
amin inşallah madamım....
çok güzel süpriz olucak inşalah....
ne bileyim içimde bi his var böle ....

bende cuma günü doktora gidecem şeker yüklemesi yapılacak ama aç kalmak pek kötü ediyor beni nasıl dayanacam bilmem benim kız da aç olunca sürekli tekme atar kızıyo galiba çok zorlandın mı canım ya zor mu miden çok bulandı mı:26:

ayy kıyamam yaa açmı kaldın o saate kadar bide tek başına niye gidiyorsun yaa anneni filan alaydın ya kızım allah korusun düşüp bayılsan oralarda yapma böyle bidaha

ya aslında zor bişey yok da aç karnına akşama kadar duruyosun sadece şekerli su veriyolar 1 bardak.kaç gr lık olduğunu doktorun belirliyo canım.bide kaç kez ölçülmesi gerektiğinide doktorun belirliyo. çok başım döndü bayılacak gibi oldum kaç kez.bide öyle beklemek çok kötü.kan veriyosun 1 saat bekliyosun bidaha veriyosun bidaha 1 saat bekliyosun felan bu böylee baya bi saat sürüyo inşallah senin kısa sürer.

ayy kıyamam yaa açmı kaldın o saate kadar bide tek başına niye gidiyorsun yaa anneni filan alaydın ya kızım allah korusun düşüp bayılsan oralarda yapma böyle bidaha
ya aslında eşimle gittim ama orda labratuarda 4 saat boyunca kan vermeniz lazım saat başı deyince.bide sonra 1 saat sonuç bekliceksiniz felan deyince oda işe geldi.aynı yerde çalışınca ikimiz birden tüm gün olmazsak sorun oluyo.bayılacaktım zaten çok fina oldum.son kanı vermeye gittiğimde sendeledim artık yürüyemez olmuştum.

hadi bakalımmm kızlar genelde hep sevindim sol gözüm seyirdiğinde sabahtan beri oynuyor bakalım bu sefer de sevinecekmiyim
inşallah canım inşallah hayırlı haberler alalım da hepberaber sevinelim inşallah.

canım konuştum şimdi cucum la. annesi rahatsızlanmış bel fıtığı varmışoda baya kötü olmuş. cucumda dayanamamışistanbula gelmiş.az önce inmiş istanbula. kontörü yokmuş almaya da fırsat bulamamış. merak etmeyin madamımada sen söylersin dedi.

günaydın...
cucum çok geçmiş olsun canım annene...inşallah iyi olur bir an önce....

koleramm nerdesi sen kayıplardasın hiç gelmiyosun msn de kapalı...
ohh maşallah yarasın bebişe inşalalh canım...

ya berrem sorma yaa benim msn ye bi halt oldu açılmıyo. Denetim masasından silinmiyo. Yenisi yüklenmiyo kaldım öle

Sen nasılsın nasıl gidiyo tedavi işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…