- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.361
gitti mi müşteriler gelin yahuu
canım ama benim miğdem bulanmadıki:44::44:inşallah hamilesindir canım allahım çok bekletmez inşallah
ayyy sorryy canım yaa mide ağrısıymış o ben bulantı diye okudumm çok pardonn
gittiler canım.
benim de görümcemin doğum günü bugün ona çiçek gönderdim.pek severimde kendisini
aynı zamanda da benim eşimle nişanlandığımız gün bugündemin diyorum nereye gidelim bugün nişan yıldönümümüz
yok artık diyo
canım bence sen kesin hamilesin allahın izniyle
ayyyy ciddimisin zeytinim yaa benimde nişan günüm görümcemin doğumgünü hatta nişan gecemizde eğlenmeye gittiğimiz yerde onun için süpriz doğumgünü yapmıştıkşansa bakk hayırlı olsun sizinde nişanınızzz
evet berremm rabbim onları başımızdan eksik etmesin senin anniş te iyimiş çook sevindimm
valla benimde oturduğum yerde belimağrıyoo kasıklarım ağrıyo ayy bilmiyorum bekliyoruz bakalımm inşallah gelmez kırmızılarımız da hamiş oluruz bu ay süperolur berrem yaa rabbim gönlümüzdekini biliyor inşallah verir....
bis nişanda kutlama felan yapamamıştık .17 yaşında kuzenim vefat etmişti.herşeyi iptal ettik o yüzden. sadece evde bi pasta kesildi.yüzük takıldı o kadar.
ama tesadüfe bak ikimizde görümcesinin doğum gününde nişanlanmışız.
amin inşallah madamım....
çok güzel süpriz olucak inşalah....
ne bileyim içimde bi his var böle ....
hasta deyilim kızlar ya ama dün akşama kadar hastanedeydim. sabah 9 da randevum vardı doktor hemen 1 dk bile sürmedi bi baktı bebişe kalp atışı normal hareketi normal seni şimdi yormayayım çok yorulacaksın bugün dedi. şeker yüklemesi için labratuara gönderdi.bi açken kan ve idrar verdim daha sonra 4 kez daha 1 saatte bir kan ve idrar verdim.çok yoruldum hakkatten bide yanlızdım hastanede.sonra sonuçları bekledim.sonuçlar çıktı doktor ameliyata girmişti. 5 e doğru çıkar dediler.bekledim 5 e kadar.sonuçları göstereyim hemde biraz konuşayım diye. çünkü hiç konuşamadık.soracağım bisürü şey vardı. ama 5 e kadar bekledim ve doktor polikliniğe gelmeyecekmiş yarın gelin dediler.çok sinirlendim.bugünde işyerine gelmek zorundaydım.gidemedim. uuffff çok sinir oldum yaaa. muayene için felan bisürü para verdim 1 dk bile doktoru göremedim
hasta deyilim kızlar ya ama dün akşama kadar hastanedeydim. sabah 9 da randevum vardı doktor hemen 1 dk bile sürmedi bi baktı bebişe kalp atışı normal hareketi normal seni şimdi yormayayım çok yorulacaksın bugün dedi. şeker yüklemesi için labratuara gönderdi.bi açken kan ve idrar verdim daha sonra 4 kez daha 1 saatte bir kan ve idrar verdim.çok yoruldum hakkatten bide yanlızdım hastanede.sonra sonuçları bekledim.sonuçlar çıktı doktor ameliyata girmişti. 5 e doğru çıkar dediler.bekledim 5 e kadar.sonuçları göstereyim hemde biraz konuşayım diye. çünkü hiç konuşamadık.soracağım bisürü şey vardı. ama 5 e kadar bekledim ve doktor polikliniğe gelmeyecekmiş yarın gelin dediler.çok sinirlendim.bugünde işyerine gelmek zorundaydım.gidemedim. uuffff çok sinir oldum yaaa. muayene için felan bisürü para verdim 1 dk bile doktoru göremedim
ya aslında zor bişey yok da aç karnına akşama kadar duruyosun sadece şekerli su veriyolar 1 bardak.kaç gr lık olduğunu doktorun belirliyo canım.bide kaç kez ölçülmesi gerektiğinide doktorun belirliyo. çok başım döndü bayılacak gibi oldum kaç kez.bide öyle beklemek çok kötü.kan veriyosun 1 saat bekliyosun bidaha veriyosun bidaha 1 saat bekliyosun felan bu böylee baya bi saat sürüyo inşallah senin kısa sürer.bende cuma günü doktora gidecem şeker yüklemesi yapılacak ama aç kalmak pek kötü ediyor beni nasıl dayanacam bilmem benim kız da aç olunca sürekli tekme atar kızıyo galiba çok zorlandın mı canım ya zor mu miden çok bulandı mı:26:
ya aslında eşimle gittim ama orda labratuarda 4 saat boyunca kan vermeniz lazım saat başı deyince.bide sonra 1 saat sonuç bekliceksiniz felan deyince oda işe geldi.aynı yerde çalışınca ikimiz birden tüm gün olmazsak sorun oluyo.bayılacaktım zaten çok fina oldum.son kanı vermeye gittiğimde sendeledim artık yürüyemez olmuştum.ayy kıyamam yaa açmı kaldın o saate kadar bide tek başına niye gidiyorsun yaa anneni filan alaydın ya kızım allah korusun düşüp bayılsan oralarda yapma böyle bidaha
inşallah canım inşallah hayırlı haberler alalım da hepberaber sevinelim inşallah.hadi bakalımmm kızlar genelde hep sevindim sol gözüm seyirdiğinde sabahtan beri oynuyor bakalım bu sefer de sevinecekmiyim
canım cucumdan ses var mı merak ettim onu yaa. mesaja cevap geldimi?
hayır bebeğim yok dönmedi hala yaaa bende merak ediyorummmm
arasammı ki yaa merak ettim valla.inşallah kötü bişey yoktur.
ara istersen bi
günaydın...
Cucum çok geçmiş olsun canım annene...inşallah iyi olur bir an önce....
Koleramm nerdesi sen kayıplardasın hiç gelmiyosun msn de kapalı...
Ohh maşallah yarasın bebişe inşalalh canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?