bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın ballarım....
nasılsınız bakalım dün kimsecikler yoktu hayırdır...?
zeytinim hastamısın..?
madamım naber kuzum varmı gelişme...
cucum nerde acaba..?:26:

günaydın berremm evet dün kimsecikler yokmuş benimde annişim vardı sonra eski komşularım geldi ondan giremedim herkesin de bir işşi varmışş bebeğim hiç bigelişmeyokzaten var daha bir kaçgün bakalım erken gelirse geçen ayki gibi bugün gelir ama normaline daha 3-4 gün var bakalımhayırlısı sende ne var ne yok doktora gittin mi sen takipteydin dime doktorabi uğrasaydın bakalım o anlardı gelişme olup olmadığıunı
günaydın ballarım....
nasılsınız bakalım dün kimsecikler yoktu hayırdır...?
zeytinim hastamısın..?
madamım naber kuzum varmı gelişme...
cucum nerde acaba..?:26:

aa ni güzel annenler bol bol hasret gidermişindir...
benim valla belim ağırıyo madamım aynı regl olucakmışım gibi anlamadım gitti daha 1 hafta var ama kasıklarım felan batı bazen...:26:

evet berremm rabbim onları başımızdan eksik etmesin senin anniş te iyimiş çook sevindimm
valla benimde oturduğum yerde belimağrıyoo kasıklarım ağrıyo ayy bilmiyorum bekliyoruz bakalımm inşallah gelmez kırmızılarımız da hamiş oluruz bu ay süperolur berrem yaa rabbim gönlümüzdekini biliyor inşallah verir....
aa ni güzel annenler bol bol hasret gidermişindir...
benim valla belim ağırıyo madamım aynı regl olucakmışım gibi anlamadım gitti daha 1 hafta var ama kasıklarım felan batı bazen...:26:

tabiki bebem yaa artık başka bişi düşünme rabbim nasip etti sana tadınıçıkarmaya bak çalışmıyorsun da bol bol dinlen mutlu ol ki bebeişte mutlu olsunn
iyiyim canım hamişlik iyi çok şükür midem kötü oluyo sadece bide yemekten sonra bi agırlık çokuyo cok yatmak istiyo vücut yatıyorum zaten işim yok artık bebişten başka

tabiki bebem yaa artık başka bişi düşünme rabbim nasip etti sana tadınıçıkarmaya bak çalışmıyorsun da bol bol dinlen mutlu ol ki bebeişte mutlu olsunn

evet ben özellikle sinirlenmemeye çalışıyorum arkadaşım çok sinirleniyodu hamileyken şimdi oğluda çook sinirli sadece çok duygusalım elimde olmadan aglıyorum ufacık şeylere

ayy duygusallık benim önceki hamilleiğimdeki tek belirtiydi canım yaa herşeye ağlıyordumm duygular harekete geçiyormuş hormonlardan olsa gerek kendini üzmeden ağla sende..
evet ben özellikle sinirlenmemeye çalışıyorum arkadaşım çok sinirleniyodu hamileyken şimdi oğluda çook sinirli sadece çok duygusalım elimde olmadan aglıyorum ufacık şeylere

Zeytin bebem sen niye gitmedin ise hayr olsun hasta filan misin bakimm oglusum nasil eymenimmm

zeytinim hastamısın..?
:

hasta deyilim kızlar ya ama dün akşama kadar hastanedeydim. sabah 9 da randevum vardı doktor hemen 1 dk bile sürmedi bi baktı bebişe kalp atışı normal hareketi normal seni şimdi yormayayım çok yorulacaksın bugün dedi. şeker yüklemesi için labratuara gönderdi.bi açken kan ve idrar verdim daha sonra 4 kez daha 1 saatte bir kan ve idrar verdim.çok yoruldum hakkatten bide yanlızdım hastanede.sonra sonuçları bekledim.sonuçlar çıktı doktor ameliyata girmişti. 5 e doğru çıkar dediler.bekledim 5 e kadar.sonuçları göstereyim hemde biraz konuşayım diye. çünkü hiç konuşamadık.soracağım bisürü şey vardı. ama 5 e kadar bekledim ve doktor polikliniğe gelmeyecekmiş yarın gelin dediler.çok sinirlendim.bugünde işyerine gelmek zorundaydım.gidemedim. uuffff çok sinir oldum yaaa. muayene için felan bisürü para verdim 1 dk bile doktoru göremedim

selam kızlar nasılsınız ben bugün güne biraz ağrılı başladım bakalım hayırlısı sabah kaltığımda aşırı bi miğde ağrısı tuttu bir kaç dakika sonra yerini şiddetli kasık ağrısına bıraktı o da 3 5 dakika sürdü kızlar adetime 10 gün var sizce neden olmuş olabilir şimdiye kadar hiç böyle ağrı yaşamadım heleki normal zamanda kasık ağrısı bebek belirtisi olabilirmi sizce

valla mavuşbebek eğer bebek istiyorsak her an herşey olabiliyor artık vücudumuz herşeye bebek mi gözüyle bakıyor amamide bulantısı genelde bebiiiş bekleyenelerin tek sevinci yoksa normal zamanda bulansa hiç hoş olmuyor benimde adete bir hafta kadar acaip birşekilde bulandı ve ne varsa çıkarmıştım ama bebek istediğimiz çin kocişim acaip mutluydu bende öle bakalıminşallah seninde bebektendir bunlar beklemekten başka çaremiz yok napalımm benimde 3-4 günüm var bekliyoruzz hayırlısı

canım ama benim miğdem bulanmadıki:44::44:inşallah hamilesindir canım allahım çok bekletmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…