- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.341
anaaaaamm bende dün işe gelmedim didim kıslar beni merak etmiştir yazayım hemen. ama hiç kimsecikler gelmemiiişşşş.nerdesinis kızlar kaç gündüüürrrr...
günaydın ballarım....
nasılsınız bakalım dün kimsecikler yoktu hayırdır...?
zeytinim hastamısın..?
madamım naber kuzum varmı gelişme...
cucum nerde acaba..?:26:
günaydın kızlar noldu dün yoktu kimse benim kociş evdeydi keyif yaptık ondan girmedim
günaydın canımm dün herkes bi yerlerdeymiş sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
günaydın berremm evet dün kimsecikler yokmuş benimde annişim vardı sonra eski komşularım geldi ondan giremedim herkesin de bir işşi varmışş bebeğim hiç bigelişmeyokzaten var daha bir kaçgün bakalım erken gelirse geçen ayki gibi bugün gelir ama normaline daha 3-4 gün var bakalımhayırlısı sende ne var ne yok doktora gittin mi sen takipteydin dime doktorabi uğrasaydın bakalım o anlardı gelişme olup olmadığıunı
aa ni güzel annenler bol bol hasret gidermişindir...
benim valla belim ağırıyo madamım aynı regl olucakmışım gibi anlamadım gitti daha 1 hafta var ama kasıklarım felan batı bazen...:26:
iyiyim canım hamişlik iyi çok şükür midem kötü oluyo sadece bide yemekten sonra bi agırlık çokuyo cok yatmak istiyo vücut yatıyorum zaten işim yok artık bebişten başka
tabiki bebem yaa artık başka bişi düşünme rabbim nasip etti sana tadınıçıkarmaya bak çalışmıyorsun da bol bol dinlen mutlu ol ki bebeişte mutlu olsunn
evet ben özellikle sinirlenmemeye çalışıyorum arkadaşım çok sinirleniyodu hamileyken şimdi oğluda çook sinirli sadece çok duygusalım elimde olmadan aglıyorum ufacık şeylere
ayy duygusallık benim önceki hamilleiğimdeki tek belirtiydi canım yaa herşeye ağlıyordumm duygular harekete geçiyormuş hormonlardan olsa gerek kendini üzmeden ağla sende..
bnde çok ağlıyorum yaa. demn bi kadının yazısnı okudm fprumdan. dertliydi abya ay hala ağlıyorm yaa
Zeytin bebem sen niye gitmedin ise hayr olsun hasta filan misin bakimm oglusum nasil eymenimmm
zeytinim hastamısın..?
:
bebeğim herkes nerede yahuuu hoşgeldin cücüme mesaj attım cevap gelmedi hala
selam kızlar nasılsınız ben bugün güne biraz ağrılı başladım bakalım hayırlısı sabah kaltığımda aşırı bi miğde ağrısı tuttu bir kaç dakika sonra yerini şiddetli kasık ağrısına bıraktı o da 3 5 dakika sürdü kızlar adetime 10 gün var sizce neden olmuş olabilir şimdiye kadar hiç böyle ağrı yaşamadım heleki normal zamanda kasık ağrısı bebek belirtisi olabilirmi sizce
hoşbuldum bitanem.evet neden kimse yokki.dünde yokmuş kimse. benm türkmenistandan müşteriler vardı onlarla ilgilendim ondan giremedim bu saate kadar.
valla mavuşbebek eğer bebek istiyorsak her an herşey olabiliyor artık vücudumuz herşeye bebek mi gözüyle bakıyor amamide bulantısı genelde bebiiiş bekleyenelerin tek sevinci yoksa normal zamanda bulansa hiç hoş olmuyor benimde adete bir hafta kadar acaip birşekilde bulandı ve ne varsa çıkarmıştım ama bebek istediğimiz çin kocişim acaip mutluydu bende öle bakalıminşallah seninde bebektendir bunlar beklemekten başka çaremiz yok napalımm benimde 3-4 günüm var bekliyoruzz hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?