bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ya berrem sorma yaa benim msn ye bi halt oldu açılmıyo. Denetim masasından silinmiyo. Yenisi yüklenmiyo kaldım öle

Sen nasılsın nasıl gidiyo tedavi işleri

aaa bende diyom bu kıs nie açmıyo...
benim tedavi şuanda ii koleram yumrta takibi yapıldı çatladı yumoşlarım şimdi günümü beklemekteyim...6 gün var bakalım ne olucak..

aaa bende diyom bu kıs nie açmıyo...
benim tedavi şuanda ii koleram yumrta takibi yapıldı çatladı yumoşlarım şimdi günümü beklemekteyim...6 gün var bakalım ne olucak..

ayyy çok heyecanlıııı inşallah çatlayan yumurtaların bebiş olmuştuuurrrr.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim.

Napiyosun bakim bebisinin gelecegi gunu mu sayiyosun insallah catlayan yumurtalar bebis olmustur kuzum yaaa bende bekliyorum son 2 gun berrem tabi yanlis hesap yapmadiysam :)))

Hayr olsun dun gece bir ruya goruyorum bizim koydeki dedemin evinde cucum ben zeytinim birde bi kiz daha ama onu taniyamiyorum ilk kez gorusuyormusuz hepimiz cok heyecanliyiz zeytinim aynen hamissin annem sen karnin buyumus beyaz bi tayt uzerinde beyaz gomlek var seviyos gobisini sonra cucum birden kayboluyo megersem cok vakti yokmus annisi cagirmis onu biz sonra baya oturup muhabbet ettik gercek gibiyddi cok guzeldi sizlerle olmak arkadaslar....vee cucum gercekten geldi istanbulda :)))

madamımla berrem hamileee
madamımla berrem hamileee..........
bişeyi 40 kere söyleyince olurmuşya.ben 400 kere söylicem böyleeee.
inşallah da gelecek minişleeerrr

Napiyosun bakim bebisinin gelecegi gunu mu sayiyosun insallah catlayan yumurtalar bebis olmustur kuzum yaaa bende bekliyorum son 2 gun berrem tabi yanlis hesap yapmadiysam :)))

valla madamım sorma yaa çok heycanlıyım bu ay doktora gitmesem kist felan diye düşünücem ama daha yeni eridiği için düşük bi ihtimal baskı var rahime doğru regl olucakmışım gibi ağrılar madamım hayır olsun inşallahh....

ayyy çok heyecanlıııı inşallah çatlayan yumurtaların bebiş olmuştuuurrrr.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim.

bide bana sor zeytinim yaa ...
seninde böle olmuşmuydu zeytim ya benim bi arkadaşım klomen kullandığı ay hamile klamıştı aynı senin gibi oldu ağrım vardı diyor...
hayır olsun inşallah kocama güzel bi hediye vermek istiyorum..

ayyy hayır olsun bebüşüm. güzel rüya görmüşsün. ni güsel bende beyaslar içindeymişiiimmm
evet cucum istanbuldaaa ama ne kadar kalır bilmiyorum inşallah annişi hemencik iyileşir

Ayyy zeytin bebegim insallah yaa dogumgunu hediyem olsun istiyorum baska hediye istemiyorum ben
Ayyy hadi bakalim bu klomen nicin kullaniliyo berrem gecen ikudum kimisi o ay hamis olmus insallah yoldadir senin hediyende tatlimmm hamisizdir insallahh

Evet zeytinim beyazlar icindeydin guzeldi ruya bakalim cucumle gorusmeden gondermem onu annis acuk ii olsun bugun mr sonuclari alincakti insallah ii cikar bebegim yaQUOTE=zeytinn;22266322]ayyy hayır olsun bebüşüm. güzel rüya görmüşsün. ni güsel bende beyaslar içindeymişiiimmm
evet cucum istanbuldaaa ama ne kadar kalır bilmiyorum inşallah annişi hemencik iyileşir[/QUOTEu

ben hiç klomen kullanmadım canım.
ama adet olacakmışım gibi ağrı ve baskı vardı evet.hatta hamiş olduğumu öğrendikten sonra bile aşırı ağrım olmuştu.ağrıdan ağladığımı biliyorum hatta düşüyo felan zannedip çok korkmuştum.doktoru aramıştım hemen.doktor demişti ki daha gebeliğin ortaya çıkmadan başlar bu ağrılar.adet sancisi zannedilir genelde ama bu ağrılar normaldir.
ayyy inşallah hamişsindir canım yaaa.

aminnnnnn inşallah zeytinim sen hamişsin dualrın kabul olur inşallahhh...

klomen yumurtaları büyütüyo sonra iğneyle çatlatıyolar madamım...
ama benim normalden büyüktü o yüzden ben yarısını içtim kutunun doktor dedi...
sonra kendiliğinden çatladı benim gerek kalmadı iğneye..

Anladim bebem hadi o zaman insallah hamistir benim berrem icimdeki his evet diyoooooooo

Evet zeytinim beyazlar icindeydin guzeldi ruya bakalim cucumle gorusmeden gondermem onu annis acuk ii olsun bugun mr sonuclari alincakti insallah ii cikar bebegim ya

inşallah inşallah süper bi hediye olur valla. bizim oğluşumusda yıldönümü hediyemis. yıldönümümüsden 1 hafta sonra öğrendik ama olsun o zaman bisimleymiş miniğim. hem bis birbirimise hediye alamamıştık o bise engüsel hediyemis olmuştuuuu.
inşallah senin meleğinde senin doğum günü hediyen olacaaakkkkk.
yanlış bilmiyosam klomen yumurta kalitesini arttırmak için kullanılan bi ilaç canım.

cucumun da annişine dua edelim hayırlısıyla iyi çıksın sonuçları hemencik ayağa kalksın. daha gidip torun bakıcak cucumun da miniği olucak allahın izniyle.

kızlar bu sabah ben doktora gittim sonuçları göstermeye. herşey iyi çıktı çok şükür. bitek su az içiyosun bi değerin yüksek çıkmış dedi.günde en az 2,5 lt su içmen lazım dedi.
neyse başka bişey anlatacaktım. dedim hocam pazartesi günü siz saat 11 de ameliyata girdiniz ben akşama kadar burdaydım tahliller bitti sizi bekledim sonra ama çıkmadınız.
sorma o gün çok kötü bigündü dedi doktorum. neden dedim?
11 de girdim akşam 6 da çıktım ameliyattan dedi. ne ameliyatı ki o kadar uzun dedim. 28 yaşında bir kızcağızın rahmini temizlemeye çalıştık dedi.rahim kanseriydi dedi.
ayyy ne çok üzüldüm.
allahım yardımcısı olsun. biran evvel şifasını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…