- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.381
ya berrem sorma yaa benim msn ye bi halt oldu açılmıyo. Denetim masasından silinmiyo. Yenisi yüklenmiyo kaldım öle
Sen nasılsın nasıl gidiyo tedavi işleri
aaa bende diyom bu kıs nie açmıyo...
benim tedavi şuanda ii koleram yumrta takibi yapıldı çatladı yumoşlarım şimdi günümü beklemekteyim...6 gün var bakalım ne olucak..
Günaydın kızlarrrrr cucuma geçmiş olsunnn.
Kızlar ben çok kilo alıyorum yaw napçam bilmem tam 5 kilo aldım
Napiyosun bakim bebisinin gelecegi gunu mu sayiyosun insallah catlayan yumurtalar bebis olmustur kuzum yaaa bende bekliyorum son 2 gun berrem tabi yanlis hesap yapmadiysam :)))
ayyy çok heyecanlıııı inşallah çatlayan yumurtaların bebiş olmuştuuurrrr.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim.
Hayr olsun dun gece bir ruya goruyorum bizim koydeki dedemin evinde cucum ben zeytinim birde bi kiz daha ama onu taniyamiyorum ilk kez gorusuyormusuz hepimiz cok heyecanliyiz zeytinim aynen hamissin annem sen karnin buyumus beyaz bi tayt uzerinde beyaz gomlek var seviyos gobisini sonra cucum birden kayboluyo megersem cok vakti yokmus annisi cagirmis onu biz sonra baya oturup muhabbet ettik gercek gibiyddi cok guzeldi sizlerle olmak arkadaslar....vee cucum gercekten geldi istanbulda :)))
madamımla berrem hamileee
madamımla berrem hamileee..........
bişeyi 40 kere söyleyince olurmuşya.ben 400 kere söylicem böyleeee.
inşallah da gelecek minişleeerrr
valla madamım sorma yaa çok heycanlıyım bu ay doktora gitmesem kist felan diye düşünücem ama daha yeni eridiği için düşük bi ihtimal baskı var rahime doğru regl olucakmışım gibi ağrılar madamım hayır olsun inşallahh....
bide bana sor zeytinim yaa ...
seninde böle olmuşmuydu zeytim ya benim bi arkadaşım klomen kullandığı ay hamile klamıştı aynı senin gibi oldu ağrım vardı diyor...
hayır olsun inşallah kocama güzel bi hediye vermek istiyorum..
valla madamım sorma yaa çok heycanlıyım bu ay doktora gitmesem kist felan diye düşünücem ama daha yeni eridiği için düşük bi ihtimal baskı var rahime doğru regl olucakmışım gibi ağrılar madamım hayır olsun inşallahh....
bide bana sor zeytinim yaa ...
seninde böle olmuşmuydu zeytim ya benim bi arkadaşım klomen kullandığı ay hamile klamıştı aynı senin gibi oldu ağrım vardı diyor...
hayır olsun inşallah kocama güzel bi hediye vermek istiyorum..
madamımla berrem hamileee..........
bişeyi 40 kere söyleyince olurmuşya.ben 400 kere söylicem böyleeee.
inşallah da gelecek minişleeerrr
Ayyy zeytin bebegim insallah yaa dogumgunu hediyem olsun istiyorum baska hediye istemiyorum ben
Ayyy hadi bakalim bu klomen nicin kullaniliyo berrem gecen ikudum kimisi o ay hamis olmus insallah yoldadir senin hediyende tatlimmm hamisizdir insallahh
aminnnnnn inşallah zeytinim sen hamişsin dualrın kabul olur inşallahhh...
klomen yumurtaları büyütüyo sonra iğneyle çatlatıyolar madamım...
ama benim normalden büyüktü o yüzden ben yarısını içtim kutunun doktor dedi...
sonra kendiliğinden çatladı benim gerek kalmadı iğneye..
Ayyy zeytin bebegim insallah yaa dogumgunu hediyem olsun istiyorum baska hediye istemiyorum ben
Ayyy hadi bakalim bu klomen nicin kullaniliyo berrem gecen ikudum kimisi o ay hamis olmus insallah yoldadir senin hediyende tatlimmm hamisizdir insallahh
Evet zeytinim beyazlar icindeydin guzeldi ruya bakalim cucumle gorusmeden gondermem onu annis acuk ii olsun bugun mr sonuclari alincakti insallah ii cikar bebegim ya
canım senin yumurtanı iğneyle mi çatlattılar yoksa kendiliğinden mi çatladı.
15mm felan olmuştu kendi çatladı zeytinim...
oh ohh inşallah bide döllenmiştir. ayy ne sevinirim annem yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?