bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hoşgeldin canım kolay gelsin sana :126:
ohhh kızlarda mis gibi kahvaltı yapıyolarr bende kahvemi içeyim bariii

sağol canım sanada kolay gelsin ...
iç bakalım kahveni misler gibi ama fazla değil selülit yapar çünkü:)
ee ne var ne yok durumlar nasıl değişiklik varmı anlat bakam..

kızlar günaydın. nasılsınız? herşey yolunda mı?

zeytinim ben iyiyim sen nasılsın..?
nasıl oldun miden bulanıyomu hala:26:

zeytinim ben iyiyim sen nasılsın..?
nasıl oldun miden bulanıyomu hala:26:

bulantı çok fazla. hafta sonu öldüm öldüm dirildim. dünde işte hastanede müşadeye aldılar. doktor yatıracaktı 1 hafta son anda yırttım. bebişi beslediler biraz vitaminle felan serum yedim. şimdide hala bulantı varda biraz daha iyi gibiyim sanki.

eh işte cnm çok iyi olduğum söylenemez. bebişim korkuttu beni ama şimdi iyi olduğunu biliyorum rahatım. sen nasılsın özledim seni.

bende senii cok ösledimm canımcımm dün doktordamıydınn görünmedin hic canımcımm hayırdır :96:şimdi ikinizde iyisiniz ya cok sükür canımın içi cok yoruyosun kendiniii yaa biras dikkat et nolurrr

geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
üzme kendini herşey yoluna girecek kısa bi zaman sonra..

yaa dün hastanedeymişsin bugün iştesin aşkolsun sana evde olman lasım senin ya hamişsin sen dikkatli ol birasss annem yaa bari bugün gelmeseydin işe

Slmlar bayanlar ayy yazdıklarınızı okudum sohbetiniz çok hoşuma gitti bende girivereyim şu araya dedim :)
Müsade sizden :):2:

yaa dün hastanedeymişsin bugün iştesin aşkolsun sana evde olman lasım senin ya hamişsin sen dikkatli ol birasss annem yaa bari bugün gelmeseydin işe

iyiyim canımın içi haftasonu ovulasyonda cift cizgiyi gördük calışıpp durdukk gariii
sen nasılsın bitanemm iyisin demiii

aa süper kuzum yaa çok sevindim. bacakları diktin dimi. çift çizgi koyuydu dime ikiside.geliyo inşallah bu ay bebiş. bana uğur getirdi ovulasyon sanada getirecek inan buna.

ben çok iyi değilim canım hafta sonu çok fenalaştım. içtiğim 1 yudum suyu bile çıkardım. karnımda çok sancı oldu kasılmaktan.pazar akşamı eşim doktoru aradı çok kötü napalım diye. oda sabah erkenden gelin bana dedi. gittim 1 haftada 2 kilo kaybetmişim.bebek için kötüymüşhızla kilo vermek. bebeğin kalbine baktı.atıyodu pıt pıt ama besinsiz kalmış dedi. hastaneye yatırıcam 1 hafta felan dedi. sonra tahlil sonuçları beklediği kadar kötüçıkmayınca yatmaktan yırttık. ama bugün müşadedesin bebeği besleyelim dedi. beynine yeterlişeker gitmezse ilerde çok sorun yaşarız dedi allah korusun. dün yattım işte serum felan taktılar.bebek için vitamin felan koydular içine.şimdi iyidir inşallah bebişim. ben hala pek iyi değilim ama biraz toparladım gibi.mecburen geldim işe.

Slmlar bayanlar ayy yazdıklarınızı okudum sohbetiniz çok hoşuma gitti bende girivereyim şu araya dedim :)
Müsade sizden :):2:

selam canım hoşgeldin....nerlerdensin bakalım...

gelmesem çok iyi olurdu ama ofiste 3 kişiyiz. birisi cumartesi evlendi balayında. birisininde işi varmış bugün gelemeyecekmiş. dünde yoktum bisürü iş birikmiş. bende gelmesen kimse olmayacaktı. 2 tane şehir dışından gelecek müşteriler var. onlarla görüşmem var mecbur geldim. aslında ayakta zor duruyorum ama diğer 2 siolmayınca mecburum.

zeytin bebeğimmmm çok üzdün beni yaaa ama neyseki iisin şimdi bebişte iyi ohh çok şükürr rabbim sağlık versin ikinizede dilerim ki bundan sonra kilo kaybetme tamam mı çoook çoook kilo alman dileğimle

evet valla cok koyuydu iki cizgide bakıcas artık tatlım ya inş.. olur bu ay olmazsada hayırlısı napalımmm inş.sana getirdiği uğuru banada getirir RABBİM en kısa zamanda meleğimi verir bana
canımın içi ya cok gecmiş olsun dikkat et kendine birass bişiyde yiyemiyosun tabee bebişşş vitaminsiz kalıoo güselim yaa bari sıvı vitaminli seylerle besleenn cnımcım yaa ... oyy pıt pıt atarmışşş kalbii miniğim yaa canım bundan sonra kendine zaman ayır biirasss dikkat et lütfen keşke bugün dinlenseydin evindee misler gibi ayaklarını uzatsaydın canım yaa
benimde perşembe eşimin annişi gelioo bi beze varmış urfada yağ bezesi demişler ama burda daha detaylı baktırıcass bakalım iinş. hayırlıı haberler alırıss...
anlıcağın bu hafta ve haftaya yoğunumm arada sırada girerim nete ama böle olmas sanırımm öslicemm hepinizi yaa şimdiden hüzün cöktüü

canlarımm ben yeni geldim işe ama şimdi dışarı çıkıcam göreve gidiyorum gelince devam edeceğiz söz hepinizi sefiorum yeni gelen arkadaşlarlada bilare görüşürümm öpüldünüzzzzzzzz hoşgelmişlerrrr

Kızlar çok bilgisizim bende hamile kalmak isteyenlerdenim ovulasyon testi nedir?? Gebelik testi gibi kendim başımıza kullanabildiğimiz bişi mi nerden temin edebilirim nasıl kullanabilirim??
3 aylık evliyim 20 yaşındayım bu ay bizde çalışmalara başlayacağız da bilgi edinmek istiyorum bende hamiş kalmak istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…