bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

zeytin bebeğimmmm çok üzdün beni yaaa ama neyseki iisin şimdi bebişte iyi ohh çok şükürr rabbim sağlık versin ikinizede dilerim ki bundan sonra kilo kaybetme tamam mı çoook çoook kilo alman dileğimle

üzülme bitanem iyiyim. kilo vermek çok sorun değil aslında 3 ay içinde vermiş olsaydım. ama ben 1 haftada 2 kilo verince bebek için çok hızlı bir kilo kaybıymış bu o yüzden böyle oldu.ben iyileşirim merak etme. kıs dur çok çok kilo alırsam topgibi yuvarlanır giderim. şirkette şimdiden merdivenleri inip çıkamıyorum o zaman naparım ben

hosgeldin ve gülü gülüü kuzum yaa
cabuk gelll minnoşumm

berrecim bende bursalıyım hemşerim

ben pek iyi değilim bebeğim yaramazlık yapıyor. dün hastanede geçirdim. serum felan taktılar. çok kusmaktan kilo kaybetmişim bebekde besinsiz kalmış. bütün gün serumla bebeği beslediler.
çoookkkk geçmiş olsun canım bi an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh :26::26:
sağol canım sanada kolay gelsin ...
iç bakalım kahveni misler gibi ama fazla değil selülit yapar çünkü:)
ee ne var ne yok durumlar nasıl değişiklik varmı anlat bakam..
bende bi değişiklik yok berrem herşeye aynen devam ama bu ay olacak inşallahh bi kaç güne kadar dr gitcem ve bu ay sanırsam bebiş geliyoo test falan yapmadım ama öle hissediyorumm dr gidip öğrenicem bu seferr

hoşgeldin canımmmmm:80::80::80:

Son düzenleme:
zuyall ayy inş.. canım inş.. hamişsindirr ayy sevindirik oldumm
pikii belirtilermi var varsa nasıl belirtiler bizede yardımcı olur bariii

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişte sana dikkat etsin üzmesin anneyi

kızlar çok yedim sanırım abarttım bugün kahvaltı keyfini akşama kadar bir şey yemem artık

yarın kontrole gitcem romatizmalarım için hazır gitmişken birde jinekologa gidicem eltimle ikimizde bebişlenmek istiyoruz
bi sorun çıkmaz inşallah 1 yıldır gitmiyorum doktora

LH (Luteinise Hormon), yumurtayı harekete geçiren hormondur. Yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artmaktadır. OVULASYON TESTİ idrarda bulunan bu hormonu tespit etmektedir. LH'nin artması ile yumurtlama başlangıcı, yani gebe kalma süreci başlamış olmaktadır. kadınların büyük çoğunluğu bir düzen içersinde yumurtlamasına rağmen bazı kadınlar adet döneminin herhangi bir gününde yumurtlayabilir. Bu istisnayi durumu tespit edebilmek için adetin bittiğinin ertesi günden başlayarak diğer adetin başladığı güne kadar her gün bir test yapılmalıdır.
umarımm yardımcı olur bu bilgiler canım internetten detaylı araştırma yapabilirsin sekerimm

ZEYTİNCİM BU TOPİĞİN HAMİLELERİ İKİMİZİZ CANIM BENDE İLK 3 AY BERBAT GEÇİRDİM.SU BİLE İÇMEYE KORKAR OLMUŞTUM GÜNDE 6-7 KEZ İSTİFRA ETTİĞİMİ BİLİYORUM AMA 4.AYDAN İTİBAREN KESİLDİ.SENİNDE GEÇECEK SABRET BİRAZ BİLİYORUM ÇOK ZOR AMA MECBUR ANNE OLMAK KOLAY DEĞİL "BANADA HEP ÖYLE DEDİLER" ŞİMDİ 19+5 DEYİM.İNSAN ÇOK KÖTÜ OLUYOR O GÜNLERİ BİR DAHA YAŞAMAK İSTEMEM DOĞRUSU BİRDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN YOLLARDA MAHVOLUYORDUM ŞİMDİ ŞÜKÜR İYİYİM.BUGÜN DE BEBİŞİM ÇOK HAREKETLİ KIPIR KIPIR

ayy niler yedin böle minnoşş
afiyet olsun canımcımm
inş. hic bir sorun cıkmass tatlımm ...

zuyall ayy inş.. canım inş.. hamişsindirr ayy sevindirik oldumm
pikii belirtilermi var varsa nasıl belirtiler bizede yardımcı olur bariii

ay sonuydu batım 4 günlük bi gecikmem var ve bir haftadır nerdeyse tuvalete taşındım diyebilirim çok sık idrara çıkıyorumm ve çok hafif kasıklarıma ve belime sancılar giriyo bi kaç gündür
dün belirtileri konuşuyordunuz yaaa çıkmam gerekiyodu yazamadım dudaklarım sürekli kuruyo ve şiş gibi bende neden oluyosa diyodum bunuda bi belirti olarak sayabiliriz

ayy belirtiler hamişsin diyooo zuyalimm süper valla dudişlerin fosur fosur olması ivit bi belirtii
kıs sen hala ne duruyosun test yapmak için 4 gün gecmişş nasıl bekliyosun ben sabredemezdimmm valla tatlım
ayy inş. hamissindir inş...

zuyal bekle canım test için belli olmayabilir hemen.en az 1 hafta bekle derim

test yapmak istemiyorum cucummm yaa geçen sefer yaptım boş yere umutlandımm yine aynısı olsun istemedim direk kan değerlerimden öğrenmek istiyorumm

ayyy dudakların fosur fosur oldu mu yani hayırlısı inşallah

az önce kan tahlil sonuçlarıma baktım demir eksikliği var sanırım araştırmalarımdan anladığım kadarıyla birde iltihaplı romatizma testi negatif ben anlamadım hastalığım ne o zaman yarın doktor abla bana söyler bakalım neymiş

test yapmak istemiyorum cucummm yaa geçen sefer yaptım boş yere umutlandımm yine aynısı olsun istemedim direk kan değerlerimden öğrenmek istiyorumm

anlıyorum canımcım hayırlısı olsun tatlım ya... inş. hamişsindir..
kociş dün akşam diokiii ya dikkat ettimde dizilerde herkes hamişşş nerdeyse öpüşseler hamile kalcaklarr dizilerde nüfus patlaması yaşanıcakkk valla

ayy cnm bizde seni özliceeesss. inşallah iyi çıkar kayınvalideninde sonuçları.neyse hayırlı haberler getir bize de biz bekleris seni

ayy cnm bizde seni özliceeesss. inşallah iyi çıkar kayınvalideninde sonuçları.neyse hayırlı haberler getir bize de biz bekleris seni

inş.. ii cıkar canım yaa inş.. ben yine gelirimm öslerim sizi valla kacar kacar gelirimmsiz beni bekleyinn anacımmm

ben de geçen gün söyledim adamlar ceketini atsa hamile kalıyolar birde hepsi süpriz oluyo nedense kimse istemiyo o bebekleri

bende hissetsem bi onun kıpırtısını bende çalışıyorum işkence gibi geliyor. bazen 6-7 keze şükredecek duruma geliyorum. bir yudum su dahi alsam ağzıma geri çıkarıyorum. çok yoruldum .geçecek biliyorum ama çok zor 11+5 deyim ben. 13 bitince geçecek sanırım 10 gün sonra felan. sabrediyorum bakalım.çalışırken çok zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…