- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
zeytin bebeğimmmm çok üzdün beni yaaa ama neyseki iisin şimdi bebişte iyi ohh çok şükürr rabbim sağlık versin ikinizede dilerim ki bundan sonra kilo kaybetme tamam mı çoook çoook kilo alman dileğimle
canlarımm ben yeni geldim işe ama şimdi dışarı çıkıcam göreve gidiyorum gelince devam edeceğiz söz hepinizi sefiorum yeni gelen arkadaşlarlada bilare görüşürümm öpüldünüzzzzzzzz hoşgelmişlerrrr
günaydın...
Sanada afiyet olsun goodjin canım..
Nasılsın seninle tanışamadık..
Ben 23 yaşında 14 aylık evli anne aday adayıyım bursada oturuyorum..
Senin yazdıklarını geçen gün okudumda hayran kaldım çok merak ettim evini..
çok seviyorum bende huzuru ahh ahh
çoookkkk geçmiş olsun canım bi an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh :26::26:ben pek iyi değilim bebeğim yaramazlık yapıyor. dün hastanede geçirdim. serum felan taktılar. çok kusmaktan kilo kaybetmişim bebekde besinsiz kalmış. bütün gün serumla bebeği beslediler.
bende bi değişiklik yok berrem herşeye aynen devam ama bu ay olacak inşallahh bi kaç güne kadar dr gitcem ve bu ay sanırsam bebiş geliyoo test falan yapmadım ama öle hissediyorumm dr gidip öğrenicem bu seferrsağol canım sanada kolay gelsin ...
iç bakalım kahveni misler gibi ama fazla değil selülit yapar çünkü:)
ee ne var ne yok durumlar nasıl değişiklik varmı anlat bakam..
Kızlar çok bilgisizim bende hamile kalmak isteyenlerdenim ovulasyon testi nedir?? Gebelik testi gibi kendim başımıza kullanabildiğimiz bişi mi nerden temin edebilirim nasıl kullanabilirim??
3 aylık evliyim 20 yaşındayım bu ay bizde çalışmalara başlayacağız da bilgi edinmek istiyorum bende hamiş kalmak istiyorum
Kızlar çok bilgisizim bende hamile kalmak isteyenlerdenim ovulasyon testi nedir?? Gebelik testi gibi kendim başımıza kullanabildiğimiz bişi mi nerden temin edebilirim nasıl kullanabilirim??
3 aylık evliyim 20 yaşındayım bu ay bizde çalışmalara başlayacağız da bilgi edinmek istiyorum bende hamiş kalmak istiyorum
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişte sana dikkat etsin üzmesin anneyi
kızlar çok yedim sanırım abarttım bugün kahvaltı keyfini akşama kadar bir şey yemem artık
yarın kontrole gitcem romatizmalarım için hazır gitmişken birde jinekologa gidicem eltimle ikimizde bebişlenmek istiyoruz
bi sorun çıkmaz inşallah 1 yıldır gitmiyorum doktora
zuyall ayy inş.. canım inş.. hamişsindirr ayy sevindirik oldumm
pikii belirtilermi var varsa nasıl belirtiler bizede yardımcı olur bariii
ay sonuydu batım 4 günlük bi gecikmem var ve bir haftadır nerdeyse tuvalete taşındım diyebilirim çok sık idrara çıkıyorumm ve çok hafif kasıklarıma ve belime sancılar giriyo bi kaç gündür
dün belirtileri konuşuyordunuz yaaa çıkmam gerekiyodu yazamadım dudaklarım sürekli kuruyo ve şiş gibi bende neden oluyosa diyodum bunuda bi belirti olarak sayabiliriz
ayy belirtiler hamişsin diyooo zuyalimm süper valla dudişlerin fosur fosur olması ivit bi belirtii
Kıs sen hala ne duruyosun test yapmak için 4 gün gecmişş nasıl bekliyosun ben sabredemezdimmm valla tatlım
Ayy inş. Hamissindir inş...
ayy belirtiler hamişsin diyooo zuyalimm süper valla dudişlerin fosur fosur olması ivit bi belirtii
kıs sen hala ne duruyosun test yapmak için 4 gün gecmişş nasıl bekliyosun ben sabredemezdimmm valla tatlım
ayy inş. hamissindir inş...
ay sonuydu batım 4 günlük bi gecikmem var ve bir haftadır nerdeyse tuvalete taşındım diyebilirim çok sık idrara çıkıyorumm ve çok hafif kasıklarıma ve belime sancılar giriyo bi kaç gündür
dün belirtileri konuşuyordunuz yaaa çıkmam gerekiyodu yazamadım dudaklarım sürekli kuruyo ve şiş gibi bende neden oluyosa diyodum bunuda bi belirti olarak sayabiliriz
zuyal bekle canım test için belli olmayabilir hemen.en az 1 hafta bekle derim
test yapmak istemiyorum cucummm yaa geçen sefer yaptım boş yere umutlandımm yine aynısı olsun istemedim direk kan değerlerimden öğrenmek istiyorumm
evet valla cok koyuydu iki cizgide bakıcas artık tatlım ya inş.. olur bu ay olmazsada hayırlısı napalımmminş.sana getirdiği uğuru banada getirir RABBİM en kısa zamanda meleğimi verir bana
canımın içi ya cok gecmiş olsun dikkat et kendine birass bişiyde yiyemiyosun tabee bebişşş vitaminsiz kalıoo güselim yaa bari sıvı vitaminli seylerle besleenn cnımcım yaa ... oyy pıt pıt atarmışşş kalbii miniğim yaacanım bundan sonra kendine zaman ayır biirasss dikkat et lütfen keşke bugün dinlenseydin evindee misler gibi ayaklarını uzatsaydın canım yaa
benimde perşembe eşimin annişi gelioo bi beze varmış urfada yağ bezesi demişler ama burda daha detaylı baktırıcass bakalım iinş. hayırlıı haberler alırıss...
anlıcağın bu hafta ve haftaya yoğunumm arada sırada girerim nete ama böle olmas sanırımm öslicemm hepinizi yaa şimdiden hüzün cöktüü
ayy cnm bizde seni özliceeesss. inşallah iyi çıkar kayınvalideninde sonuçları.neyse hayırlı haberler getir bize de biz bekleris seni
anlıyorum canımcım hayırlısı olsun tatlım ya... inş. hamişsindir..
kociş dün akşam diokiii ya dikkat ettimde dizilerde herkes hamişşş nerdeyse öpüşseler hamile kalcaklarrdizilerde nüfus patlaması yaşanıcakkk valla
ZEYTİNCİM BU TOPİĞİN HAMİLELERİ İKİMİZİZ CANIMBENDE İLK 3 AY BERBAT GEÇİRDİM.SU BİLE İÇMEYE KORKAR OLMUŞTUM GÜNDE 6-7 KEZ İSTİFRA ETTİĞİMİ BİLİYORUM AMA 4.AYDAN İTİBAREN KESİLDİ.SENİNDE GEÇECEK SABRET BİRAZ BİLİYORUM ÇOK ZOR AMA MECBUR ANNE OLMAK KOLAY DEĞİL "BANADA HEP ÖYLE DEDİLER" ŞİMDİ 19+5 DEYİM.İNSAN ÇOK KÖTÜ OLUYOR O GÜNLERİ BİR DAHA YAŞAMAK İSTEMEM DOĞRUSU BİRDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN YOLLARDA MAHVOLUYORDUM ŞİMDİ ŞÜKÜR İYİYİM.BUGÜN DE BEBİŞİM ÇOK HAREKETLİ KIPIR KIPIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?