bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

zuyal bekle canım test için belli olmayabilir hemen.en az 1 hafta bekle derim

benim daha bat a 2 gün vardı evde idrar testinde çıktı ikinci çizgi. silikti ama olsun vardı daha öncesinde 9 ay boyunca hep hüsrana uğradığım için o silik çizgiye şok olmuştum.inanamamıştım tabi.

ben de geçen gün söyledim adamlar ceketini atsa hamile kalıyolar birde hepsi süpriz oluyo nedense kimse istemiyo o bebekleri

sorma sormaa herkescikler hamile bide dediğin gibi istenmioo ayy Allahım saka gibiii resmen salak yerine koyuyolar bizi ya halada izlemekten vazgecemiyom gerci islencekk başka bişiyde yokkii 7/15 dizi 7/9 kadın programıı

inşallah geliyodur bebişin canım. göğüslerde hassasiyet var mı. benim ilk onlardan belli olmuştu aslında. şiş gibi ve uçlarında acıma vardı.daha önce çok defa midem felan bulandı umutlandım ve hüsran oldu sonu diye hiç umutlanmadım göğüslerin bu durumundan ama meğer hamiş mişim :) inşallah sende öylesindir. oo bu ay baya bebiş gelecek bence. cucumun gelecek madamın gelecek senin gelecek oooohhhhh bereketli olsuuunnn

hürrem ne zaman sülümanla bi araya gelse hamile kalıyor kızlar
şimdi iffet te tek seferde hamile kalanlardan
bide al yazmalımdaki asiye...
Ne performans şaşırdım

Son düzenleme:

evet yaa ağrı var ama en çok uçları acıyoo inşallah geliyodur bebişim
benimde akşamları yemekten sonra biraz bulantım oluyo ama öle çok değil inşallah çok fazla bulantım olmaz yaaaaa

Ne perdonmans şaşırdım

sorma cileğim ya hürrem sülümanını görünce hamiş kalıoo...
ama en şaşırtıcı olan iffet ayakta hamiş kaldıı
biz bacakları dikiyoss popişe yastıklar sekilden sekile giriyos valla ne marifetlii hatunn

Ne performans şaşırdım

ayyyy gerçekten hürreme kimse yetişemez herhalde son dizileri pek takip edemedim ama tv de çok hamiş var anlaşılan

evet yaa ağrı var ama en çok uçları acıyoo inşallah geliyodur bebişim
benimde akşamları yemekten sonra biraz bulantım oluyo ama öle çok değil inşallah çok fazla bulantım olmaz yaaaaa

aaayyyyy geliyoooooo. aynı belirtileeerrr. benimde böyleydi. hep gösüslerimde ve uçlarında acıma ağrı. akşam hafif bulantı. heyecanlandım yaa. canım test yap bence. ben aylarca hüsran yaşadım. ama bu akşam bulantıları olunca daha bata 2 gün kala test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm silikde olsa. sende göreceksin yap bence.

Ne performans şaşırdım

sorma yaa. hepsiöyle. biz bebiş için uğraşırken benim kociş de diyodu aman bu ne zormuş yok yumurtlama günü yok çatladımı patladımı bacakları dik felan ben zannediyodum ne zaman istesen o zaman oluyo diyordu. televizyonlarda hep öyle oluyo ama diyodu ne gülmüştüm. bende dedim onların hep yumurtlama gününe denk geliyo

kızlar demin geldiğimde geçmişi okuyup hepinize ayrı ayrı yorumlar yapacaktım yazdıklarınızla ilgili amma velakin netim gitti hepsi ölece kaldı şimdi baştan alıpta sizleri bekletmek istemiyom direk muhabbete giricemmmm şimdii öncelikle durun bakimmm zuyalime bi yazım olacakk herkes dursunn

bende çok umutluyum zeytinimmm bu kez geliyo gibi ama test için kociş kızıyo geçen sefer erken davrandım ama kimyasal gebelikmiş büyük hüsran yaşadık bunda gecikmeyi bekledim bekledik madem bu kadar kandan direk değerini öğrenir dr gideriz diyo bende bişey diyemiyorum

zuyaaaaaaaaaaaallll bebeğimmm yaaaaaa nasıl sevindim anlatamam tatlım benim yaaaa hadi hayırlısı inşallahhh ama şu testi geciktiripte bizi de böyle heyecanda bırakma netleşsin herşey rahat rahat sevinelim nolurrrrrrrrrr gerçi umutluyum %99 ama olsun ayyy bebem yaa hamişmi olucakmış oyyyyyyyyyy çok güzelll darısı bizlereeee zuyalim korkma arkandayızz

benim kocişte öyle diyodu hatta hamiş olmadan bi önceki ay hayatımda ilk kez gecikti adetim ve yapma kandan baktıralım dedi. baktırdık çıkmadı tabi. yine gelmeyince kırmızılar tekrar gittim bidaha baktı kandan bisürüde para verdik çıkmadı yine. bende ona kızdım bıraksaydın evde baksaydım boşunada para vermezdik bisürü dedim. sonra hamiş olduğum ay ona söylemeden daha 2 gün varken bata sabah o uyurken yaptım veee bingooo ikinci çizgi var silik milik ama var. hatta ben yine yok diye tam atıyordum bidaha bi dikkatli baktım amaaannnn bide ne göreyim. süpriz yapacaktım kocişe ama nerdeeee dayanamadım uyandırdım hemen çabuk şuna bak sende görüyomusun 2. çizgiyi diye ben senin yerinde olsam çoktaaannn yapmıştım kociş ne derse desin.seni umutlandırmak da istemiyorum ama belirtilerin benimkisiyle aynı

madamııımmmmm çok sağol canımmmm inşallah hamişimdir ama korkuyorum valla kesin öğrenmeden kimselere söylemicem diyodum ama siz başkasınız onun için sadece sizinle paylaşıyorum yarın kesin belli olacak dr gidicem belirtilerde tamam ama sonuçları elime almadan sevinemiyorum bile :18::18::18:
arkamda olduğunuzu biliyorum bebemm sizde benim peşimden hamiş haberleriyle geleceksiniz inşallaaahhhhh

valla kızlar bizde korunmayı bıraktık bir kere adet oldum ikinci ayına hamile kaldım.adetimden sonra yumurtlama günümü hesapladım bacaklar duvara dik veeee hamileyim testi de adetimin gecikmesinden 1 hafta sonra yaptım silik ötesi bişi çıktı yani hamile diyemezdim o yüzden ümitlenmedim annemde kızdı bekle biraz daha erken daha dedi bir hafta sonra iş yerinde bi arkadşaım almış getirdi yaptım sonucu beklerken titriyorum resmen.çift çizgiyi gördüm fırladım dışarıya herkes tebrik falan güzel bir duyguydu...eşime de dedim baba oluyorsun tabi şok ben baba baba ben dedi durdu

Zuyalimmm tebrik ederim canımm inşallahhh hamişsindir. Inşallah bende öleyimdir. Aynen 2. çizgiyi bende gördüm 1 hafta 2 gündür adetim gecikti. Sanırım hamileyim. Ama doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Doktora da geç gidicem kızlar. 14 ekimde. Kısmet artıkın. Açıklamıcaktım ama sizlen paylaşmıcamda kimnen paylaşçam amaaan

oohhh ne güzel. bekletmemiş senin minnak. benimki bekletti biraz. nazlı benim bebeğim. 8 kez hüsran yaşadım 9. ayda geldi minnak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…