- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
zuyal bekle canım test için belli olmayabilir hemen.en az 1 hafta bekle derim
ben de geçen gün söyledim adamlar ceketini atsa hamile kalıyolar birde hepsi süpriz oluyo nedense kimse istemiyo o bebekleri
ay sonuydu batım 4 günlük bi gecikmem var ve bir haftadır nerdeyse tuvalete taşındım diyebilirim çok sık idrara çıkıyorumm ve çok hafif kasıklarıma ve belime sancılar giriyo bi kaç gündür
dün belirtileri konuşuyordunuz yaaa çıkmam gerekiyodu yazamadım dudaklarım sürekli kuruyo ve şiş gibi bende neden oluyosa diyodum bunuda bi belirti olarak sayabiliriz
inşallah geliyodur bebişin canım. Göğüslerde hassasiyet var mı. Benim ilk onlardan belli olmuştu aslında. şiş gibi ve uçlarında acıma vardı.daha önce çok defa midem felan bulandı umutlandım ve hüsran oldu sonu diye hiç umutlanmadım göğüslerin bu durumundan ama meğer hamiş mişim :) inşallah sende öylesindir. Oo bu ay baya bebiş gelecek bence. Cucumun gelecek madamın gelecek senin gelecek oooohhhhhBereketli olsuuunnn
inşallah geliyodur bebişin canım. göğüslerde hassasiyet var mı. benim ilk onlardan belli olmuştu aslında. şiş gibi ve uçlarında acıma vardı.daha önce çok defa midem felan bulandı umutlandım ve hüsran oldu sonu diye hiç umutlanmadım göğüslerin bu durumundan ama meğer hamiş mişim :) inşallah sende öylesindir. oo bu ay baya bebiş gelecek bence. cucumun gelecek madamın gelecek senin gelecek oooohhhhhbereketli olsuuunnn
hürrem ne zaman sülümanla bi araya gelse hamile kalıyor kızlar
şimdi iffet te tek seferde hamile kalanlardan
bide al yazmalımdaki asiye...
Ne perdonmans şaşırdım
Ne performans şaşırdım
evet yaa ağrı var ama en çok uçları acıyoo inşallah geliyodur bebişim
benimde akşamları yemekten sonra biraz bulantım oluyo ama öle çok değil inşallah çok fazla bulantım olmaz yaaaaa
Ne performans şaşırdım
aaayyyyygeliyoooooo. aynı belirtileeerrr. benimde böyleydi. hep gösüslerimde ve uçlarında acıma ağrı. akşam hafif bulantı. heyecanlandım yaa. canım test yap bence. ben aylarca hüsran yaşadım. ama bu akşam bulantıları olunca daha bata 2 gün kala test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm silikde olsa. sende göreceksin yap bence.
bende çok umutluyum zeytinimmm bu kez geliyo gibiama test için kociş kızıyo geçen sefer erken davrandım ama kimyasal gebelikmiş büyük hüsran yaşadık bunda gecikmeyi bekledim bekledik madem bu kadar kandan direk değerini öğrenir dr gideriz diyo bende bişey diyemiyorum
beni bekleyin anacımm
bende çok umutluyum zeytinimmm bu kez geliyo gibiama test için kociş kızıyo geçen sefer erken davrandım ama kimyasal gebelikmiş büyük hüsran yaşadık bunda gecikmeyi bekledim bekledik madem bu kadar kandan direk değerini öğrenir dr gideriz diyo bende bişey diyemiyorum
zuyaaaaaaaaaaaallll bebeğimmm yaaaaaa nasıl sevindim anlatamam tatlım benim yaaaa hadi hayırlısı inşallahhh ama şu testi geciktiripte bizi de böyle heyecanda bırakma netleşsin herşey rahat rahat sevinelim nolurrrrrrrrrr gerçi umutluyum %99 ama olsun ayyy bebem yaa hamişmi olucakmış oyyyyyyyyyy çok güzelll darısı bizlereeee zuyalim korkma arkandayızz
valla kızlar bizde korunmayı bıraktık bir kere adet oldum ikinci ayına hamile kaldım.adetimden sonra yumurtlama günümü hesapladım bacaklar duvara dik veeee hamileyimtesti de adetimin gecikmesinden 1 hafta sonra yaptım silik ötesi bişi çıktı yani hamile diyemezdim o yüzden ümitlenmedim annemde kızdı bekle biraz daha erken daha dedi bir hafta sonra iş yerinde bi arkadşaım almış getirdi yaptım sonucu beklerken titriyorum resmen.çift çizgiyi gördüm fırladım dışarıya herkes tebrik falan güzel bir duyguydu...eşime de dedim baba oluyorsun tabi şok ben baba baba ben dedi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?