- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.821
sağol teyzesi allah razı olsun. kardeşsiz kalmasın tabii. topikimis bebiş dolsuuuunnn.
sağol canım benim.
hiç korkma allah yardımcısı olsun annişinin.alınan parça korkutmasın sizi. en son endoskopimde benden de alınmıştı patolojiye gitti. ben gidip sonucu bile almadım. amma meraksızım dime yaa:44: bak şimdi kafama takıldı neden almadıysam.
inşallah temiz çıkar annişin sonuçları bitanem. babanında reflü başlangıcı dimekki kapakta gevşeme varsa asit kaçıyodur yukarı o rahatsız ediyodur babanı. benim kapakta hepten açık. dik yastıkla yatsın birazcık bide yatmadan önce 3 saat felan bişey yemesin çok rahatsız olmaz. bide pastane ürünleri poğaça felan çok rahatsız eder reflüyü. aklında bulunsun.çok geçmiş olsun canımcım.
aynur hoşgeldin arkadaşım. rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana meleğini.bende bu topikin baya bi bekledikten sonra meleğine kavuşanlardanım. 25 haftalık hamişim.bi oğlum olacak. topikin en büyük erkeki benimki. en büyük kızı da kırmızı çilek diye bi arkadaşımıs var onun ki.sizdende kardeşler gelecek en kısa zamanda inşallah.
madamım bebüşüm nasılsın kuzum. edin duanızı annem edin. rabbim kabul etsin. ben ettim valla 4. hafta bebüşümü öğrendim sizinde gelecek as kaldı minnak.
ayy canım benim yaa maşallah sizlere bak doğum gelmiş bile uzun zamndır yoksun büyüttün bebişi bizsiz valla :)) bende hala tık yok bebişimiz düşmeyeydi beraber doğuracaktık senle şubatta ama napalım nasip kısmet işte senin kızın mı olacak oğlunmu aadı nedir rabbim sağlıkla getirsin inşallah
berrem canım benimm inşallah sonuçlar ii çıkar annişin bebeğim yaa çok dua edlim mübarek cumaaa
naber canım nasılsın sen dikiş dikmeyi biliyosun demekki benimde annem yıllarca dikti valla süper bişi yaa terzi olmak acaip maaharetli görürüm öle insanlarıı
merhaba canım.nasılsın? maşallah sana yaa hamarat kıs seniii. diktiğin önlüğün resmini koysana bizde göreliimm.zeytinim merhaba:)
kimse yok galiba ben de sabahtan berı anneme mutfak önlüğü dikme derdındeyım neysekı bıtırdım,sen nasılsın bugun?
inşallah inşallah.amiinn inşallah arka arkaya müjde bombardımanına tutarı topiğimizi :)
iyiyim bitanem oğluşumda iyi teyzesi. tepişmezmi. hiç durmuyo ki. topçu olcak hakkatten oğlum benim.naber zeytinimm bebeüşüm eymen nasıl bugün harekete devammı topçumu olacak bu çocuk nedir yav maşallah naşallahh tepişsin dursun valla
canım kızım olacak evet.
allah sağlıklı evlat nasip etsin uygun zamanda öyle düşün ve sakın üzme kendini.
kızımın adı miray olacak bu gidişle babası öyle dedi ama fikirlere açığım :)
canım tıroıd amelıyatı sebebıyle iş hayatıma ara verdiğim dönem kursa devam ettım çok ıyı değil ama yapıyorum birşeyler,kafamı dağıtmam lazım malumun..ama daha terzilik sıfatında değilim o oldukça ılerısı olmalı.
sen nasılsın bugun?
ben iyiyim ama kafam karışık forumda dış gebelıkle ılgılı okuduğum hıkayelerde bır çok doktor ılk adetten sonra bebek için başlayabılırsınız demış benım doktor 2 yada 3 ay dedı beklemek zor ama diğer doktorlar aynı amelıyat ıcın aynı durum için farklı şeyler soylerken benımkı neden bunu soyledı anlamıyorum:S
sıkıldımmm
canım tıroıd amelıyatı sebebıyle iş hayatıma ara verdiğim dönem kursa devam ettım çok ıyı değil ama yapıyorum birşeyler,kafamı dağıtmam lazım malumun..ama daha terzilik sıfatında değilim o oldukça ılerısı olmalı.
sen nasılsın bugun?
ben iyiyim ama kafam karışık forumda dış gebelıkle ılgılı okuduğum hıkayelerde bır çok doktor ılk adetten sonra bebek için başlayabılırsınız demış benım doktor 2 yada 3 ay dedı beklemek zor ama diğer doktorlar aynı amelıyat ıcın aynı durum için farklı şeyler soylerken benımkı neden bunu soyledı anlamıyorum:S
sıkıldımmm
bak yaaa yine kimse kalmamışşş
herkese merhaba kısslar...iş yaptık biraz yoruldk kızımla....salı günü içinde doktordan randevu aldım...ama kendi doktorum seminere gitmiş bende başkasından aldım...ona hiç gitmedim ama nasıl olsa şeker testi yapılacak dedim aldım işte....1 ay olacak bebişimi görmeyeli görmüş olurum...bugün yordum bebişimide sesi çıkmıyo...birazdan ılık bi süt içerim...üstünede azcık çikolata yerin tepinmeye başlar o zamn....
sizlerden ne haber???
ayy sevsinler senin cadı kızını. yorma annesi onu. git gör bakalım prenses neler yapıyomuş. el sallasın sana annesi.
ben şimdik duş aldım sacımı kurutup cıkıcam kociş gelicek market alışverişi yapıcass hergün günü birlik almaktan bıktımm valla evde doğru dürüst bişiy yokk
neyse minnoşlarr size haber veriyiim didim cok seviyom hepiniziiiiiii see you minnoşlarr
ben burdayım minnak.
bisikleti buldum madamım boş halde 1 tl ye. ii mi? eminönünde bi dükkan yine. yavuz süs eşyaları diye biyer.diğer aksesuarlarıda uygun bulurum sanırım.daha ucuza mal ederim öyle dime.
ben şimdik duş aldım sacımı kurutup cıkıcam kociş gelicek market alışverişi yapıcass hergün günü birlik almaktan bıktımm valla evde doğru dürüst bişiy yokk
neyse minnoşlarr size haber veriyiim didim cok seviyom hepiniziiiiiii see you minnoşlarr
hımmm güzel bir tl bence aynı bisikletmi gönder linki bakim bende bu arada kaç tane yapacaksın
tamam minnoşumm gitte al bişiler bizde yarın yapıcaz o işi off artık arabamızda yok çok zor olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?