bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

zeytinim merhaba:)
kimse yok galiba ben de sabahtan berı anneme mutfak önlüğü dikme derdındeyım neysekı bıtırdım,sen nasılsın bugun?

naber zeytinimm bebeüşüm eymen nasıl bugün harekete devammı topçumu olacak bu çocuk nedir yav maşallah naşallahh tepişsin dursun valla

naber canım nasılsın sen dikiş dikmeyi biliyosun demekki benimde annem yıllarca dikti valla süper bişi yaa terzi olmak acaip maaharetli görürüm öle insanlarıı

canım kızım olacak evet.
allah sağlıklı evlat nasip etsin uygun zamanda öyle düşün ve sakın üzme kendini.
kızımın adı miray olacak bu gidişle babası öyle dedi ama fikirlere açığım :)

naber canım nasılsın sen dikiş dikmeyi biliyosun demekki benimde annem yıllarca dikti valla süper bişi yaa terzi olmak acaip maaharetli görürüm öle insanlarıı

canım tıroıd amelıyatı sebebıyle iş hayatıma ara verdiğim dönem kursa devam ettım çok ıyı değil ama yapıyorum birşeyler,kafamı dağıtmam lazım malumun..ama daha terzilik sıfatında değilim o oldukça ılerısı olmalı.
sen nasılsın bugun?
ben iyiyim ama kafam karışık forumda dış gebelıkle ılgılı okuduğum hıkayelerde bır çok doktor ılk adetten sonra bebek için başlayabılırsınız demış benım doktor 2 yada 3 ay dedı beklemek zor ama diğer doktorlar aynı amelıyat ıcın aynı durum için farklı şeyler soylerken benımkı neden bunu soyledı anlamıyorum:S

sıkıldımmm

zeytinim merhaba:)
kimse yok galiba ben de sabahtan berı anneme mutfak önlüğü dikme derdındeyım neysekı bıtırdım,sen nasılsın bugun?
merhaba canım.nasılsın? maşallah sana yaa hamarat kıs seniii. diktiğin önlüğün resmini koysana bizde göreliimm.
ben iyiyim canım yoğunum.artık ağırlaşmaya başladım bazen sıkıntı basıyo ama çok şükür idare ediyorum.

amiinn inşallah arka arkaya müjde bombardımanına tutarı topiğimizi :)
inşallah inşallah.

naber zeytinimm bebeüşüm eymen nasıl bugün harekete devammı topçumu olacak bu çocuk nedir yav maşallah naşallahh tepişsin dursun valla
iyiyim bitanem oğluşumda iyi teyzesi. tepişmezmi. hiç durmuyo ki. topçu olcak hakkatten oğlum benim.

oyyyy canım yaaa miray çok güzel hiç kafanı bulandırma kocişte maden sevmiş ismi önemli olan hem anlamı hemde söylenişi güzel olsun bence ideal
off canım aklının karışıklığını biliyorum ve çok iyi tahmin edebiliyorum mesela bende düşük yaptım ama kürtaj filan değil normal kanama ile gitti buna bile doktorum 2 ay dedi ama çoğu insan hiç korunmamaış ve hamile kalmış ameliyatlık bir durumda olmadığı için 2 ay aslında uzun süre ama işte doktorlar daima okuduklarını söylemek zorunda oldukları için öle diyorlar onlarda haklı bişi denmez ama ne bilim şimdi bence yani bana şimdi kalsa öle bişi hiç beklemezdim düşükten sonra ama senin ameliyatlık bir durumun var kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence zaman zaten su gibi geçiyor zatenn beklesende olur yanii

önlem için söylemiştir canım dert etme kendine.sonuçta kolay bişey değil atlattığın ciddi bir ameliyat geçirdin. vücudununda dinlenmeye toparlanmaya ihtiyacı var. tamamen kendine gelmeden vücut toparlanmadan hamiş olsan daha çok sıkıntı çekebilirsin canım. tüpümü aldılar diyosun bak onun bi iyileşme süreci vardır. riske atmak istememiştir doktorun öyle düşün. bak kimi insan düşükten sonra hemen denemeye başlar benim yengemi doktoru en az 3 ay beklemen lazım hatta 6 beklesen çok daha iyi olur demişti kürtajdan sonra. 6 ay bekletti onu ilk düşüğünde.
stres yapma o kadar canım 3 ay dediğin çabucak geçer.senin sağlığın ilk önce önemli olan. sen iyi olmazsan bebişin olsada nasıl bakacaksın ona annesi. kolay değil taşımak.önce sen iyileş tamamen zaten gelecek meleğin.

bak yaaa yine kimse kalmamışşş

ben burdayım minnak.
bisikleti buldum madamım boş halde 1 tl ye. ii mi? eminönünde bi dükkan yine. yavuz süs eşyaları diye biyer.diğer aksesuarlarıda uygun bulurum sanırım.daha ucuza mal ederim öyle dime.

herkese merhaba kısslar...iş yaptık biraz yoruldk kızımla....salı günü içinde doktordan randevu aldım...ama kendi doktorum seminere gitmiş bende başkasından aldım...ona hiç gitmedim ama nasıl olsa şeker testi yapılacak dedim aldım işte....1 ay olacak bebişimi görmeyeli görmüş olurum...bugün yordum bebişimide sesi çıkmıyo...birazdan ılık bi süt içerim...üstünede azcık çikolata yerin tepinmeye başlar o zamn....

sizlerden ne haber???

ayy sevsinler senin cadı kızını. yorma annesi onu. git gör bakalım prenses neler yapıyomuş. el sallasın sana annesi.

ayy sevsinler senin cadı kızını. yorma annesi onu. git gör bakalım prenses neler yapıyomuş. el sallasın sana annesi.

cadı ki ne cadı iş yapmaya hiç gelemiyo...iş zamanı sesi soluğu çıkmıyo minnakımın evet heycanlanıyorum her doktora gidişimde ne kadar büyüdü ne kadar kilo aldı diye...

ben şimdik duş aldım sacımı kurutup cıkıcam kociş gelicek market alışverişi yapıcass hergün günü birlik almaktan bıktımm valla evde doğru dürüst bişiy yokk
neyse minnoşlarr size haber veriyiim didim cok seviyom hepiniziiiiiii see you minnoşlarr

güle güle minnoşşş güzel güzel mamalar alda gelll

hımmm güzel bir tl bence aynı bisikletmi gönder linki bakim bende bu arada kaç tane yapacaksın
ben burdayım minnak.
bisikleti buldum madamım boş halde 1 tl ye. ii mi? eminönünde bi dükkan yine. yavuz süs eşyaları diye biyer.diğer aksesuarlarıda uygun bulurum sanırım.daha ucuza mal ederim öyle dime.

tamam minnoşumm gitte al bişiler bizde yarın yapıcaz o işi off artık arabamızda yok çok zor olacakk

hımmm güzel bir tl bence aynı bisikletmi gönder linki bakim bende bu arada kaç tane yapacaksın

tamam minnoşumm gitte al bişiler bizde yarın yapıcaz o işi off artık arabamızda yok çok zor olacakk

www.nikahmalzemeleri.com
bu kuzucum. sadece bisikleti ama bu. diğer tülü lavantası kurdelası bebek biblosu bide cipsoları ayrı almam lazım.
en fazla 75 tane yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…