bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy çok tatlımışş tatlım yaa valla 100 liraya tamamlarsın bence ama bebek biblosu gereksiz gibi ama onsuzda olmaz bence daha bebekvari bişi bul iki kere masraf yapma tabi masrafını düşünüyorsan düşmüyorsan çok problem yok :)) mesela bi yerde görmüştüm siteyi hatırlamıyorum da puset mesela ona bidaha biblo koymana gerek yok diye düşünüyorumm
www.nikahmalzemeleri.com
bu kuzucum. sadece bisikleti ama bu. diğer tülü lavantası kurdelası bebek biblosu bide cipsoları ayrı almam lazım.
en fazla 75 tane yaparım.

merhaba topik.....yanlızları oynuyosun....haftasonu ya idare et.....

günaydın herkese:)
kimsecıkler yok gıbı ama madam günaydın güzel bir hafta olsun ınsallah hepimiz için:)nasılsın görüşmeyeli

iyyim tatlım geldim işe gazeteciklerimi okuyorum hava serin iş yapasım yok oturuyorum öle işte sen nasılsın napıyorsun çalışıyormuydun sen canım
hepimize güzel bir hafta olması dileğiyle...
günaydın herkese:)
kimsecıkler yok gıbı ama madam günaydın güzel bir hafta olsun ınsallah hepimiz için:)nasılsın görüşmeyeli

iyyim tatlım geldim işe gazeteciklerimi okuyorum hava serin iş yapasım yok oturuyorum öle işte sen nasılsın napıyorsun çalışıyormuydun sen canım
hepimize güzel bir hafta olması dileğiyle...

yok hayatım çalışmıyorum...son ıkı senedır çalışmıyorum..insan kaynakları uzmanıyım ama hastalıklar yüzünden ara verdik..

nasılsın kuzucumm haftasonu nasıl gectii...tatil noldu gercekmiymişş...
benimde kırmızılar geldi cumartesiii günü zaten bekliyodum erken geldiii daha doğrusu eski düzene oturuyooo sanırımmmm...
ankarada kar yağıyooo hava kapalııı miskinlik var üstümdee yaff:97:

haftasonum güzeldi canım cumartesi arkadaşımla buluştuk nargile keyfi yaptık o yüzden görüşmeye gidemedim kocişide tek kabul etmediler illa eşli olcakmış haftaya erteledik bizde :))
dünde arkadaşlar geldi okey partisi yaptık onlarlada dollu dolu 2 gün yaşadım yanee
sen naptın gelmiş uyuz kırmızılar bendede çok garip akıntı geliyo ama koyu sarı böle iltihap gibi kokusu filan yok ama sanırım iltihap olmuşum ben yaa kısaca banada bebiş yok bu ay

yine kimsecikler yok yaa madamım vardııı oda cıktııı ben girerken o cıkmış sanırım kk dann
hadii gelin yaaaaaaaaa

ohh mis gibi gecmişşş haftasonun sefan olsun bebüşümmmmm
ayy biz evdeydik pasoooo hava cok soğuktuu film izledik bolcaa
ivit geldiii minnoşum ben zaten bekliyodum gelsinde biran önce önümüze bakalım istiyodumm bu ay cok calışcass inş....
ayy minnoşum yaa iltihap cok sık yaşıyosss hassas bölge sekerimm...
üşütüyoss ister istemezzz
kıs du bakalım belli olmazzz inş. bebiş vardırr yoksada napalımmm alıştık kırmızılaraaaaaaa bakalım ne zaman gelcek bizim meleklerrr hayırlısınu versin Rabbimm

amin canım dulara kaldık artık rabbim bilir ben bilmiyomm
sizinde keyifler gıcırmış yani valla ben popomu yere koymadım diyebilirm çok yoruldum iki günde ama güzeldii
sen soğan kürünü ne ettin yaptınmı

nasılsınız? herşey yolunda mı bakalım.cucum ya geldi mi kırmızılar uf yaa. neyse bu ay çalışmalara devam. kısmet önümüzdeki aya artk.
cucum hastamızı dün gece kaybettik. moralim bozuk baya. çok genç gitti. allah rahmet eylesin. kabir azabı vermesin inşallah.

ivit güseldii tatlısımmm evde keyif yaptık bizdee
senin popişşş hep havadaymışş dinlenememişşş benim minikimm olsun ama eğlenmişsin değerrr
soğan kürüne başlıcam minnoşşş gecen ay bikaç bardak içtim ama tam uygulamadım bu ay tam anlamıyla uygulamam lasımmm adetin 7. gününde başlıcam inş...
sende yap minnakım hem iltihap için falan cok faydalııı temizlensin sölee içimizzz kızzz

iyiyim cok sükür minnoşum evet ya geldii ama bekliyodum bu ay kocişle bi arada diildikk zatennn gelmesi normal yani önümüze bakıcass artıkkk
hadiiii ya cok üsüldüm ya Allah rahmet eylesinn nur icinde yatsın nurlar yağsın mekanı cennet olsun tatlım yaa cok üsüldüm gercekten

aaa kim o canım ya başınız sağolsun Allah rahmet eylesinn:2:
cücüm bee kim ölmüş zeytinimin nesii
yaa cücüm yapcam da tadı nasııı:18:

canım benim akrabam değilde abimin eşinin kuzeni.32 yaşında kanser hastasıydı.9 yaşında bi kızı var.abim onu tedavi ettirebilmek için çok çabaladı.yurt dışına felan götürdü kaç kez. en son geçen hafta yine yurt dışına götürmüştü ama çok kötüledi.getirmek için çok fazla uğraştık.uçaklar almadı dönüş için.zorla getirdik ailesinin yanında versin son nefesini diye.dün gece de vefat etti. cucuma bahsetmiştim geçen hafta da çok zor günler geçiriyoruz şu günlerde diye.kardeşim yanındaydı yurt dışındayken.çok zorluk yaşandı getirmek için.ama istediği oldu ailesine kavuşturuldu sonunda ölmeden önce.

canım zeytinimin yengesinin bi yakınlarıymışşş bi abileriymişş o vafat etmişş kansermiş bahsetmiştiii zeytin cok üzüldümmmm yaa cok gencmiş....
yap kıss tadı öle cok fenaaa diil.....

kızlar ben daha kahvaltı etmedim gidip bişeyler yiyip geleyim. öptüm hepinizi.

ayy çok üzüldüm canım yaa rabbim sabırlar versin çook zor gerçekten küçücük kızı var daha offf çok fena oldumm
cücüm bee şuan düşünürken bilen öğürdümms sanırım içemicem ben:44:
canım zeytinimin yengesinin bi yakınlarıymışşş bi abileriymişş o vafat etmişş kansermiş bahsetmiştiii zeytin cok üzüldümmmm yaa cok gencmiş....
yap kıss tadı öle cok fenaaa diil.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…