- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.781
geçmiş olsun canım yaa. allah şifa versin.kardeşim annemi hastaneye götürmüş bugün yine rahatsızlanmış şimdi evdeymiş..
zeytinim sen neden endoskopi olmuştun annemde gastirit vardı önceden şimdi gaz çıkarıyo sonra tıkanıyo nefesi daralıyo:26:
selam kızlar bayadır uğramıyorum buraya,nasılsınız?
zeytincim bebişin nasıl canım,
bilge madamım sen nasılsın?
beni soracak olursanız 8.ayın içine girmiş bluunmaktayım şubatta doğumum kısmet olursa
heyecan ve korkuyla bekliyoruz hepinizi çoook öptüm...
geçmiş olsun canım yaa. allah şifa versin.
canım ben 8 yaşında 3 kez mide kanaması geçirdim. 8 yaşında başladı mide savaşım benim o zamanlar çok küçük olduğumdan bayıltarak yapıyorlardı endoskopiyi bana ama sonra biraz büyüyünce bayıltmadan yapıldı. bayıltmadan çok zor. yıllarca aynı şey yapıldı bana.ülser oldu. fıtık oldu. hiç düzelmedi midem. en son hamileliğimden birkaç ay önce yaptırdım artık bayıltarak yapıyor tüm özel hastaneler. o yüzden çok rahat.çok da kısa sürüyo uyanmanda çabucak oluyo.az bir ilaç veriyolar çünkü. (gerçi beni narkoz çarpıyo çok zor uyanıyorum ama normal kişiler hemen kendine geliyor) şuan ileri derecede reflüm var.
ama endoskopi konusunda rahat olun özelde yaptırıyorsanız zaten hissetmeyecek bile. gastrit varsa şuandada gaz nefes alamama gibi şeyler varsamuhtemelen reflü var derler.yada mide mikrobu.oda çok yaygın bu aralar. ama kolay tedavisi.
en kötü bunlar çıkar inşallah. kötüsünü düşünme rabbim şifa versin inşallah.
selam kızlar bayadır uğramıyorum buraya,nasılsınız?
zeytincim bebişin nasıl canım,
bilge madamım sen nasılsın?
beni soracak olursanız 8.ayın içine girmiş bluunmaktayım şubatta doğumum kısmet olursa
heyecan ve korkuyla bekliyoruz hepinizi çoook öptüm...
Allah yardımcın olsun zeytinim yaa sende çok zor günler geçirmişsin..
ben zaten endoskopinin çekiminden değilde sonucundan korkuyordum özel hastanede çekildiler zaten bişey anlamamışlar az önce tlf görüştüm annem uyuyomuş hala çeken genel cerrahi doktoru babamın mide kapakçığında gevşeme var demiş annemdede yoğun gastrit varmış birde midede siyah lekelenme bunun için annmeden parça almışlar..çok dua edin ne olur inşallah bişey çıkmaz patoloji sonucundan
Allah yardımcın olsun zeytinim yaa sende çok zor günler geçirmişsin..
ben zaten endoskopinin çekiminden değilde sonucundan korkuyordum özel hastanede çekildiler zaten bişey anlamamışlar az önce tlf görüştüm annem uyuyomuş hala çeken genel cerrahi doktoru babamın mide kapakçığında gevşeme var demiş annemdede yoğun gastrit varmış birde midede siyah lekelenme bunun için annmeden parça almışlar..çok dua edin ne olur inşallah bişey çıkmaz patoloji sonucundan
good morning bebeğimmmmnapısınnn
ben siteye yeni üye oldum....konulara şöyle bi göz atarken topiğinize rastladım. ben de nisan ayından beri bebiş istiyorum ve umudumu yitirmedim onun en hayırlı zamanda kalbimin başköşesine gelip yerleşeceğini biliyorum....
ben siteye yeni üye oldum....konulara şöyle bi göz atarken topiğinize rastladım. ben de nisan ayından beri bebiş istiyorum ve umudumu yitirmedim onun en hayırlı zamanda kalbimin başköşesine gelip yerleşeceğini biliyorum....
good morning annemm napım evdeyim kahvaltı ettim öleee pinekliyom simdilikkk
sen napıysınnnn bebüşşşş
oleeeyyy o zaman sen de bizdensin demektirhoşgeldin aramıza ben madam ve arkadaşım dostum herbişeyim cücüm ile açtık bu topiki bizde yaklaşık aynı zamanlardan beri bekliyoruz hasretle bebişlerimzi gerçi benim hairanda bi kaybım oldu o günden beri hala yok ama umudum çok tekrardan hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın
bende napimm bebeğim canımmm hiç çalışmak istemiyor bugün cuma yaaa okumam gereken bi ton şey var du bakalım arada göz atıyom o kaaaa
son gün ya artık çalışma performansı düşüyoo insanın meleğim yarın bigüsell dinlenirsinn minnakımm
benimde bugün bi ton işim var aslında evi süpürcem silcem toz alcaam sonram duş alcam ayyy simdiden yoruldumm
ayyy hiç sorma banada yarın arkadaşla sefgilisi gelecekti neyse işleri çıkmış pazar gelcekler ohh dedim sevindimm bizimde kocişle gitmemiz gereken bi yer vardı hani demiştim ya beleş tatil kazanmışız güya dedeman otellerinden onun toplantısı var yarın hehehe bakalım inşallah kandırmıyorlardır bizi
hadi bakalım kuzumm inş. doğrudurda söle bi güselll tatil yaparsınızz minnakımmm ohh valla miss gibi
zannetmiyom yalan olsun bebüş yaa doğrudur benceee
bi gidin bakalım nolcakkkk mirak ettimm bende şimdikk
du bakalım yarın gidelim ben haber vercem sana açok diil zate bee 3 gün mü neymiş bize genelde böle şans vurmaz ama hayırlısı kuzumm yaa
yarabbimmm benim güzel kocişim baba olsun nolurrrrrrsuunnn yarabbimmm
cücümünde kocişi baba olsunnnnnn
berremindee .............
aynurunda..............
cücüm hadi dualarımızı okuyak 100 kere ya varis 100 kerede la ilahe illa ente ya hannanu ya mannanu ya bediussemavati vel arzi ya zel celali vel ikram
gelsin inşallahh bebişlerrrrrrrrr
100 değilmiş 707 kereymiş ya varis
1000 kerede ya evvel
yarabbimmm benim güzel kocişim baba olsun nolurrrrrrsuunnn yarabbimmm
cücümünde kocişi baba olsunnnnnn
berremindee .............
Aynurunda..............
Cücüm hadi dualarımızı okuyak 100 kere ya varis 100 kerede la ilahe illa ente ya hannanu ya mannanu ya bediussemavati vel arzi ya zel celali vel ikram
gelsin inşallahh bebişlerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?